צריכה עצות...

מור212

New member
צריכה עצות...

סיימתי י"ב ואני מתגייסת בדצמבר. אני עבדתי עד עכשיו וכרגע אין לי כלום בגלל המצב הבא: יש לי חבר שהוא בצבא ואני רואה אותו רק חמישי בערב ושישי (הוא גם גר רחוק ממני), כל העבודות שמצאתי לא הסתדרו מהבחינה הזאת שכולם רוצים שישי בבוקר והרבה גם את חמישי, אלה הימים החשובים להם. עכשיו, אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אלה הימים היחידים שאני רואה אותו ומצד שני אין לי עבודה, אני גם לא מוצאת כי כולם מדברים על חמישי ושישי... אני בבאסה רצינית! תעזרו לי.. תייעצו לי.... תודה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo24.gif

יש הרבה עבודות שלא צריכים עובדים בימי שישי, ואם כן אז זה לא מחייב. איזו עבודה בדיוק את מחפשת? נגיד אם תבחרי ללכת למלצר (אולם או בית קפה) זה משמרות או ימים לבחירה שלך, ככה שאת יכולה לבחור מתי את רוצה לעבוד. אם זה מוכרת בחנות בגדים או כל חנות אחרת אז גם כן משמרות, ובעיקרון אם תעבדי באיזשהו יום שתי משמרות יכולים לשחרר אותך ביום שישי, זה כבר תלוי בבעלים של החנות. אמרת שהחייל שלך חוזר בימי חמישי, אז אולי תוכלי להסתדר עם עבודה שאת צריכה לעבוד בבוקר יום חמישי ואז אחרי עבודה לנסוע אליו, ובהצלחה במציעת עבודה. אגב, מהיכן את?

מור212

New member
אני מ...

הוד השרון... עד עכשיו עבדתי בחנות בגדים וזה לא היה משנה כמה אני יעבוד באמצע שבוע הוא דווקא רצה ממני ימי שישי... במשך חודשיים הצלחתי להתחמק וזה לא בא בחשבון ביותר (מבחינתו)... בקיצור הלכתי למלא מקומות, חנויות בגדים, צעצועים, בתי קפה וכולם ביקשו ממני להשאיר טלפון ופרטים ואף אחד לא חזר אליי... אני מתחילה להתייאש... מה אני יעשה חצי שנה בלי עבודה???

גם אני מהוד השרון

לא חסרות עבודות שלא צריכים בסופי שבוע... אני עכשיו עובדת בקולנוע ולא מכריחים אותי לעשות שום משמרת (זו אחלה עבודה אגב...). כמו שכבר אמרו פה, מקסימום את יכולה להתחלף עם מישהו במשמרות, או באמת לדבר עם הבוס ולהסביר לו את המצב...

B o o o o M

New member
עבודה טובה:

ג'יימס ריצ'רדסון (דיוטי פרי - בנתב"ג) עכשיו מחפשים עובדים מעל גיל 18 ולפני צבא. העבודה היא במשמרות שלעתים נופלות על סופ"ש, אבל ניתן להחליף עם עובדים אחרים משמרות וכך להשאיר את סוף השבוע פנוי. לפרטים את יכולה לפנות אליי במסרים

מור212

New member
וואלה???

מאיפה יש הסעות..? יש לי מיונים לדריכת יח"ש ב 17.7... בעיקרון אני אמורה להתגייס ב 16.12... ומה בקשר לעבודה בקולנוע? צריכים שם עובדים?

אני לא בטוחה, אני אברר לך.

יש לי משמרת ביום רביעי, אז ביום רביעי בערב אני אחזור אליך עם תשובה. את כבר בת 18?

למעלה