צריכה עצומת.... :)

SHANIH10

New member
צריכה עצומת.... :)

שלום!! אני מעונינת לשנות את הצבע של קירות חדרי שעתה ציבען לבן.... אני לא יודעת באיזה צבע מומלץ ליצבוע קירות חדרים - מה עוד שאני לא יודעת באיזה צבע יהיה מומלץ לצבוע את חדרי בפרט כיוון שחדרי קטן(ואפשקט הצבע עלול להקטינו עוד יותר...) והריהוט בו לבן(ספריה וארון), ומיטתי כחולה(כהה). כל רעיון או עצה יתקבל בברכה תודה מראש שני

LuLiLoPiLaTo1

New member
מצטרפת לבקשה +תיאור של ..

החפצים בחדר שלי: המיטה לא ממש רלוונטית כיוון שהיא מכוסה בסדינים ולא ממש רואים את צבעה.. אבל הצבע שבכל זאת רואים הוא ורוד כהה השולחן בחדרי והארון והארונית למערכת סטריאו בצבע תואם שהוא חום בהיר. אשמח לעצות
אני בת 15 תודה מראש

melodynoa

New member
אוקיי חמודות... אנסה לעזור

הגעתם לגיל שאתן כבר שונאות את החדרים הילדותיים או הבלתי מעוצבים? אז ככה, לגבי חדר קטן, שני, תכנסי להודעה שכתבתי "טריקים בצבע" יש שם כמה טריקים ל"הגדלת החדר". ואם אסכם: צבעים בהירים יותר, תקרה לבנה, רצפה כהה (או שטיח כהה), במקרה של כמה צבעים על קיר אחד - הצבע הבהיר ביותר למעלה והכהה ביותר למטה, רהיטים בצבע של הקירות יגדילו את החדר. הכי קל - הכל לבן. קירות לבנים, מצעים ווילונות על בסיס לבן, שולחן כתיבה לבן, מדפים לבנים, אהיל לבן, שטיח בהיר, מנורת שידה לבנה, וכו'. אבל זה לא ממש מדבר לגיל שלכן, נכון? אני מבינה שהתקציב שלכן הוא מוגבל, אז אולי נתחיל בזה שתגידו לי איזה סגנון אתם אוהבות ואילו צבעים אתן אוהבות? ועוד דבר חשוב, אם ההורים שלכן בכלל מסכימים שתצבעו את החדר בשלל צבעים...
סגנון: צבעוני מאוד, קליל, אלגנטי, "מזרח רחוק", "הודו", רומנטי, ורוד, מלכותי, קווים ישרים ונקיים או זרוק? תכנסו לאתר הזה ואולי תדלקו על משהו בתפריט בצד ימין תבחרו, חדר: חדר שינה תבחרו גם צבע: הצבע שאתן אוהבות ואת התוצאות תקבלו עם תמונה אחת מתוך החדר. אתן יכולות גם להכניס סגנונות שונים! בהצלחה.

SHANIH10

New member
דבר ראשון...תודה !!! ודבר שני-

רצוי לציין שהתקרה בחדרי גבוה יחסית(לעומת הבית ולעומת תיקרה רגילה בפרט).... שאלה לי אליך... כדי "להגדיל את החדר" רצוי שצבע הריצפה יהיה כהה מצבע הקיר, כי אם לא החדר מוקטן?? עוד שאלה: גודל חדרי לא מפריע לי... אני רק רוצה לא לקווץ אותו יותר... האם הצביעה בצבע לא לבן תקטין אותו?? תודה שני

melodynoa

New member
הגדלת החדר

אם הרצפה לא תהיה כהה יותר, החדר ישאר כמו שאת מכירה אותו... הצביעה בצבעים כהים תקטין, כמו בורדו , אדום, כחול עמוק, שחור, שחור מרזה, ולבן משמין, זוכרת? תכלת, ורוד, צהוב, כל צבעי הפסטל לא יקטינו. חות מזה, אפשר לצבוע את כל הקירות - שליש מלמטה בצבע כהה, ושני שליל מלמעלה בצבע בהיר - שנהב, שמנת או קרם. או שני שליש ושליש - אם את דווקא אוהבת (כמוני) צבעים כהים.

etilly

New member
שאלה של טעם. ../images/Emo4.gif

גם כשלקוחות שלי או חברים שואלים אותי "באיזה צבע?" אני מיד עונה: "בצבע שאתם אוהבים ולא במה שאופנתי!!" צבע שמדבר אליכם... צבע שנעים לכם בעין... צבע שאתם אוהבים!! נכון שקשה מאוד להחליט היום שמגוון הצבעים הוא עצום, אבל בכל זאת: תעמדו מול המניפה של טמבור, תבחרו כמה משפחות של גוונים שמדברות אליכם. לאט לאט בשיטת האלימינציה תרדו מהצבעים שלא נראה לכם וככה תגיעו לצבע הנכון!

למעלה