צריכה עצה...

t i l a g

New member
צריכה עצה...

כרגע אני עובדת בחנות מכשירי כתיבה. לא משהו רציני בכלל ושכר מינימום. העבודה במשמרות. אתמול ניגשה אלי סגנית המנהלת ואמרה לי שהם שמו לב שאני יותר מדי שקטה . לא יודעת למה היא מרה לי את זה. זה לא שאני בהתכחשות או משהו אבל אני באמת עוזרת ללקוחות, מסדרת סחורה- לא יודעת למה היא מצפה חוץ מזה. היום היה לי ראיון לחברה שמירה בבתי מלון . זה גם שכר מינימום אבל יש אפשרות ליותר משמרות. ובכלל נראה לי יותר נחמד לעבוד בבית מלון. אבל יכול להיות מאוד שאני טועה. בהמשך השבוע יהיה לי שוב פגישה עם המנהל ואני כנראה אתחיל לעבוד. עד אתמול חשבתי שאני אוכל לשלב בין שתי העבודות אבל אחרי מה שהיא אמרה לי והמחשבה שאולי הם לא ירצו אותי עוד הרבה זמן בחנות וכמות המשמרות שרוצים אותי באבטחה- אני לא יודעת מה לעשות. לנסות להמשיך עם החנות למרות שזה לא בטוח שהם ימשיכו להעסיק אותי ואז אני מפסידה את האבטחה, או ללכת בלב שלם לאבטחה ולהגיד שלום לחנות. מה אתם מציעים?

מה זאת אומרת יותר מדי שקטה ?

איזה שטויות מה היא צריכה עובדת רעשנית בחנות .... אני יכולה להגיד לך שאני עובדת בחברה(אולי זה לא אותו הדבר אבל עדין) ויש אנשים שהם שקטים יותר ויש אנשים שהם דומיננטיים ויותר רועשים אבל זה לא אומר שהם יותר איכותיים . לפי דעתי את צריכה לשאול את עצמך אם טוב לך שם . אם לא טוב לך שם לכי על האבטחה בלב שלם . בהצלחה , דורית .

למה

שלא תשאלי אותה למה היא התכוונה בזה שאת שקטה. אולי היא התכוונה דווקא לטובה? בכל מיקרה, מה את מתלבת. ת מחלפה כורת מיניוםבמשכורת ינימום+ אפשרות להרוויח יות במישמרות. לכי על זה.

למעלה