צריכה עצה

אופקקקק

New member
גדול?! ענק! איך אני לא

חשבתי על זה קודם..?! סחתיין על הדימיון המפותח

ניסיתי למצוא

איזה קובץ word ששלחו לי לפני שנתיים בערך שפתח לי אופקים חדשים בנדון. לא מצאתי
אני אמשיך לחפש, אם לא אמצא אני אכתוב מהזכרון למרות שזה בטח יצא הרבה פחות מקצועי ...

מ-צ-א-ת-י !!!! מומלץ בחום לקרוא את

זה: מצטער, נאלצתי להוריד את התמונה מהקובץ (וחבל כי אני חושב שהתמונה די חשובה) כי זה יצא גדול מדי, מי שרוצה אשלח לו למייל את הקובץ המלא. בהצלחה

ליאן.

New member
טמבל, ../images/Emo163.gif

אתה בטוח שהתכוונת לקובץ הנ"ל ? כי הוא נמצא במאמרי הפורום כבר שנייייייייייייים .... בקרו שם מדי פעם, לא יזיק.

היי, אני נמצא שם !!! ../images/Emo163.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

לא ידעתי ! נכנסתי לבדוק מה יש שם במאמרים ופתאום ראיתי שיש שם דברים שכתבתי. איזה כבוד
תודה

yupy9

New member
אתכם לאלדד... ../images/Emo8.gif

הוא בחו"ל והוא חוזר ביום שלישי בלילה... תתאפקו בבקשה...!

balady

New member
עצה למודאגת

את תמיד יכולה להראות לו שזה לא מגעיל אותך

ג´ל מתחמם

אנחנו מצאנו אותו ב"ארוס" בשינקין, אבל הוא בטח נמצא בכל חנויות הסקס למיניהן. הג´ל הזה על בסיס מים כך שהוא לא דביק ולא מעיק, כשנושפים עליו הוא מתחמם ועושה דברים... לצורך העיניין, הוא אכיל ואפילו מגיע ב-12 טעמים. HAVE FUN GIRL אני יכולה להגיד לך מניסיון שזה הופך את כל העסק מקצת מביך למשהו שבא לעשות בכל הזדמנות... וכמובן, זה לא במקום מקלחת לפני.

babe10

New member
יאק!

אתה רציני?! זה אחד הדברים היותר מגעילים שנתקלתי בהם.... יש לו אפקט. נכון. עניין החימום אכן עובד. אבל הטעם? זה כמו אקמולי... בלעעעחס. בשביל מה יש אוכל אמיתי? יין לבן / אדום? חבל על הזמן איזו השפעה יש לאלכוהול על כלי דם... הבחורה שוכבת על הגב, היין נשפך עליה ונשתה ממנה... כל שקע מאפסן בתוכו כמות נדיבה בין הקימורים. אין כמו גוף של אשה לשתות ממנו יין. לדעתי. מילוי של שוקולד עם ליקר דובדבנים. ממרח רוזמרי. כל אחד לפי הטעם שלו. רק מקווה שהמאכל האהוב עליו הוא לא עמבה.....
(ואל תשכחו להחזיק בבית ספריי נגד זבובים....)

מירי

קצת נעלבתי מלשון ההודעה, אבל שיהיה. למה יאק? איזה טעם ניסית? ובכלל, לדעתי הטעם של הג´ל המתחמם עדיף על ה"טיבעי" שלנו הנשים, נקיות ככל שנהיה, ושלהם כנ"ל.

babe10

New member
סליחה.

לא התכוונתי להעליב. זו היתה דעתי האישית לגמרי. שונאת טעם של דברים סינטטיים בפה. מה לעשות. ומה לעשות שאם אני מתנשקת אתו אח"כ אני נאלצת לטעום את זה גם. על זה היאק. דובדבנים. לא אהבתי. תמיד - מעדיפה דברים טבעיים. גם אם זה הטבעי שלי מהבית..
עד היום לא שמעתי תלונות. נהפוך הוא. אבל אני לא אביך פה את הילדים. אז נפסיק את הדיון פה ברשותך.

למעלה