צריכה עצה..

מוליטוז

New member
צריכה עצה..

החבר שלי מעוניין לעשות לי קצת טוב..... הממממ.. אתם יודעים.. לרדת.... אז השאלה שלי היא, מה אני יכולה לעשות כדי להקל עליו, שיהיה לו נעים לעשות את זה? כל עזרה תתקבל בברכה

צרור הכנות

1. תראי לו בדיוק איפה הדברים אמורים. אם הוא לא מנוסה בעניין, הוא עלול להחמיץ בכמה סנטימטרים, ואז הלך כל הכיף. 2.כדי למנוע את בעיית הריח (המכונה גם "מזל דגים" במקומותינו) מומלץ ומתבקש להתקלח לפני. 3. אם את כבר במקלחת, אנא זכרי שמין אוראלי אינו מכיל בשום חלק הוצאת שערות עקשניות מהפה. לכן הקלי את העבודה על בן הזוג וגלחי לפחות את האיזור האמור (השפתיים, אלא מה) גילוח מלא זה כבר עיניין של אופנה, אבל חלקי (לפחות לפי דעתי) הוא מחוייב המציאות. זה הכל. ג´ק הצוללן

viviti

New member
ג´ק יקירי........

זו לא משימה צבאית שחייבים למלא....... עושים את זה מאהבה? כדי לעשות טוב למי שאיתך...... מתי אתה גילחת לאחרונה את איזור המפשעה??? יש מי שצולל עם ספר חוקים...... ויש הרבה אחרים שלא........ מעולם לא ניתקלתי במעין דרישה כזאת... בעצם... פעם אחת...... וזרקתי אותו לכל הרוחות..

viviti יקירתי

עושים את זה גם מאהבה וגם ממיניות. ואני לא חושב שעל נוחות צריך לזרוק לגבי השאלה שלך.. אם היא מבקשת, אין לי בעייה... וגם לא הייתה לי אף פעם אני בעד שיוויון לעולם לא אבקש מזוגתי מה שלא אעשה בעצמי..

זה מאוד אם הוא רוצה לרדת מה שאת ..

כל מה שאת צריכה זה דבר מאוד פשוט....לתת לו לרדת

למעלה