צריכה עצה

צריכה עצה

שלום! אני בת 23 נראית טוב,יפה(ככה אומרים)ובכל זאת עדיין בתולה.אני לא בדיוק מבינה למה נשארתי במצב הזה עד עכשיו אבל עכשיו העובדה שאני בתולה ואין לי ניסיון מיני כלל מונעת ממני להמשיך הלאה לנסות ולצאת מהמצב התקוע הזה.יש לי תמיד הרגשה של פאדיחה שאם בחור ייגלה שזה מצבי הוא אולי לא ייצחק עליי בפנים אבל לא ייקח את זה בצורה יותר מדי טובה. מעבר לכך אני חושבת שאני מפחדת מהאקט עצמו,מפחדת שיכאב ,שיהיו בעיות.רציתי לשמוע את עצת הפורום בנושא..זה יהיה חשוב לי מאוד לקבל תגובות כנות ואמיתיות.הן מקצועיות והן מ"השטח".. מה עליי לעשות ? איך אני יכולה להתעלות על עצמי ועל הפחדים שלי .? איך אוכל למצוא את האדם שיבין אותי וייתן לי את הזמן שלי בכל מה שקשור לאקט פיזי,למרות גילי המתקדם?? תודה רבה על כל תשובה , דנה.

bulb

New member
את מסתכלת מהצד הלא נכון של המשקפת

אומנם אני בטוח כי גברים רבים יעריכו מישהי שחושבת ישר על סקס (גם אם לא בקונוטציות חיוביות), אבל לפני הכל צריך בסיס טוב. חבר נשמע כמו התחלה טובה, לא? עצה קטנה: משפט פתיחה בסגנון "שלום, קוראים לי יהיהטוב13 ואני בתולה" אולי מתאים לרומני משרתות בסגנון ג'יין אוסטין, אבל זה לא עובד במציאות. תתחילי קשר בריא ונורמלי עם חבר, הוא ימצא חן בעיניך, את תמצאי חן בעיניו... בסוף זה יקרה באופן טבעי. בתולה או לא בתולה. בסוד, בלי שאף אחד ישמע, אגלה לך שכל הבנות שמקיימות יחסי מין היו בתולות בשלב זה או אחר בחייהן. מתישהו בעתיד, את תיזכרי בזה ותחייכי לעצמך. בינתיים, התחילי לחייך לכל הגברברים. שני הסנט לערב זה.

תודה על התגובה..

לא אמרתי שאני ישר חושבת על סקס(בתולה אנוכי ,זוכר :p)...ומן הסתם אני רוצה חבר וזו הדרך היחידה בה אאבד בעתיד את בתוליי,כי אני לא טיפוס לסטוצים וכאלה בטח שלא כרגע...מה שניסיתי להגיד זה שעובדת היותי בתולה בגיל 23 בהחלט מעיק עליי ומפחיד אותי להיכנס לקשר ...אולי זה רק בראשי...לכן ביקשתי לשמוע דעות רציניות של אנשים ....תודה בכל מקרה!!!

אורמור

New member
bulb ענה לתפארת

אני רק רוצה להוסיף ש 23 זה ממש לא גיל מופלג וזה עדיין לא נחשב פשע בגילך, חושבת שלא צריך להסתובב עם סטיקר, ולא לעשות מזה עניין, פשוט לזרום ולהתקרב וכשיגיע הרגע לחשוב חיובי זה לא ניתוח, זה אמור לענג אותך..באמת ואם יש משהו מאד עצור בנשמה שטעון שחרור אז תפתחי את זה, מול חברה, מול פורום או איש מקצוע ובלבד שלא תתני לפחד לגדול בך ולהפוך למפלצת. כל טוב לך אור

ב-רור שיהיה טוב! ../images/Emo24.gif

- אני בטוח שיש הרבה בנות בתולות בגיל הזה. - אני בטוח שיש הרבה בנים שזה ממש לא מפריע להם ולא מעורר בהם שום מחשבה בסגנון "משהו לא בסדר איתה" או משהו כזה. - כל בן זוג, אם הוא גם חבר טוב (וכדאי שבן הזוג יהיה גם חבר טוב), יבין אותך ללא ספק וייתן לך את כל הזמן שלך בכל מה שקשור לאקט הפיזי. - החלק של החדירה הוא, מה לעשות, בסופו של דבר, שולי לעומת כל השאר. זה רק חלק קטן מהאקט הפיזי, שגם הוא רק חלק קטן ממכלול מערכת היחסים. - בתחילת שנות ה-20 שלי הכרתי מישהי באוטובוס, בת 23 או 24 כמדומני (אם אני זוכר נכון). מצאנו חן האחד בעיני השניה. נפגשנו. אחרי שהתקרבנו (והתנשקנו
) היא סיפרה לי בשלב כלשהו שהיא בתולה - ושהיא חכתה עד עכשיו במודע, מסיבות כאלה או אחרות ושהיא החליטה עכשיו "להיפטר מזה" ושהיא חשבה על כך כבר כשנפגשנו באוטובוס. לא הרגשתי שום בעיה עם זה, אפילו לא הכי קטנה שבעולם. לא עלה בדעתי אפילו לרגע ש"משהו לא בסדר איתה" או משהו כזה. ובכן, המשכנו הלאה, היה נהדר לשנינו (למיטב ידיעתי...) ואילולא הייתי באותו זמן ילדותי ומראש בלתי-מעוניין ב"משהו רציני יותר" אז אולי גם היה נוצר "משהו רציני יותר". - לפי מה שאני יודע (אני לא איש מקצוע), האקט לא צריך לכאוב יותר מאשר למישהי צעירה יותר בפעם הראשונה שלה. אולי אפילו פחות, אם בכלל! בכל אופן, לפי מה שאני יודע ומבין, הכאב באקט הראשון הוא תוצאה של גורמים רבים ולאו דווקא הגיל. יש הרבה דברים אחרים שקובעים האם יכאב או לא ואם כן אז כמה ואיך. - נראה לי שכדאי להתרכז, אולי, ביצירת מערכת יחסים טובה. שזאת בעצם השאלה. כי מתוך מערכת יחסים טובה, ממילא אין את הבעיה שתיארת - ואת תוכלי להתייעץ על העניין עם האהוב עצמו (שהוא גם חבר קרוב) וממילא לא תהיה שום בעיה. אם יש לך שאלות, כאן או במסרים, אשמח לנסות להשיב...

blue clue

New member
גילך המתקדם??? ../images/Emo12.gif

חמודה. קודם כל, אני לא חושב שזו תופעה כל כך נדירה. דבר שני, גברים רבים יהנו להיות הראשון שלך. זה מחניף לאגו הגברי שלנו...
לכן, סביר שאם מישהו שימצא חן בעינייך ואת בעיניו יידע שאת בתולה, הוא יתחשב בך, וילך איתך לאט לאט... בכיף... מי שיתבאס או ירצה למהר, את לא רוצה אותו... כי הוא לא שווה ולא מתאים לך... בקיצור - החשש שלך שגברים שווים יירתעו, לעתדי הוא חשש מופרך לחלוטין.

maestroo

New member
כשקראתי את ההודעה כזאת צמרמורת....

הרגשתי כאילו ידידה שלי רשמה אותה !!! סיפור ארוך... בכל אופן, זאת בעיה רצינית שרק תחמיר עם הזמן, אני לא ממליץ בשום אופן לקפוץ למיטת זר ולראות מה יקרה. תנסי מערכת יחסים שתזרום מהר יותר מהרגיל, תעדכני את הבחור מראש שאת לא מנוסה ושהוא יצטרך להוביל, תשתדלי שזה יהיה עם מישהו שרוצה לטובתך והוא לא בא לשם הזיון !!! אם תרצי תשובה יותר עמוקה ועניינית : אייסי 172310188 או במייל : [email protected] המשך יום נעים, מאסטרו !

למעלה