צריכה עצה...

EastGirl83

New member
צריכה עצה...

הסיפור הוא ככה........ האקס שלי עכשיו בחו"ל, וכנראה שהוא גם ישאר שם ואין סיכוי שאראה אותו עוד פעם בחיים האלו.... בכל מקרה, זה לא הרלוונטי... כי זה לא שאני מתגעגעת אליו או משהו כזה (לעת עתה) אבל העניין הוא ככה.... השבוע יש לו יום הולדת... ובתקופה האחרונה הוא מתקשר אלי הרבה, במיוחד בלילות ובבקרים מוקדם... והאמת... נמאס לי כבר מכל זה.... השאלה היא... איך אני מבשרת לו שאני רוצה שיפסיק להתקשר אלי בשעות כאלו... ושנדבר כשנוכל לדבר (כי אני מפחדת שהוא ייפגע מעניין שאני אומרת לו "לא להתקשר אלי בשעות כאלו") במיוחד בשבוע של היום הולדת שלו... אני לא מסוגלת יותר עם הצלצולים האלו באמצע הלילה או בבוקר מוקדם
.... מה עושים????

מותר לי

New member
אולי...

אולי תנסי להסביר לו שהשעות שנוחות לו לא בהכרח נוחות לך? אני מאמינה שיש גם הבדלי שעות, תגידי לו שכשהוא מתקשר אליך את מקבלת את השיחה לפנות בוקר, ואחר כך קשה לך לקום לעבודה/לימודים (נכון או לא נכון, בסוף זה עלול לקרות
) תבהירי לו שאם הוא רוצה להתקשר- שיכוון את עצמו לשעות הצהריים/ערב שלך (בתקווה שבסוף הוא ישבר כי השעות אצלו יוצאות קצת "משוגעות") ביום ההולדת שלו- אם תרצי להגיד לו מז"ט תתקשרי בשעה שנוחה וסבירה לך אולי בצורה כזאת הוא יקבל קצת פרופורציה... נגמרו לי הרעיונות, אנסה לחשוב על עוד... <חשבתי
> תנתקי את הטלפון למשך הלילה, ואם הוא שואל למה- כדי שתוכלי לישון טוב בלי הפרעות רעיון שטני קצת- לסנן, כל שיחה שהיא, בכל שעה שלא נוחה לך- לא לענות! (סוג של אד-הוק, אני עושה את זה לחסומות ומספרים לא מוכרים...) עכשיו באמת נגמרו הרעיונות, הולכת לחשוב...

EastGirl83

New member
מקווה שהוא ישבר מכל זה בסוף

כי זה באמת משוגע... אנחנו גם ככה יכולים לדבר בצהרים שזה באמצע היום בשבילי ולא מאוחר מדי בשבילו... למרות שהאמת... אין כבר על מה לדבר חוץ מעידכונים של אחד השני.. את יודעת... עכשיו, בקשר לטלפון... גם אני עושה ככה...
והכל בגללו!
כלומר, בגללו אני שמה את הפלאפון על שקט... כי הפלאפון שלי תמיד דלוק למקרה שיהיה שעת חירום אצל אחד החברים למשל... דבר שקרה לי כבר בעבר.... אבל מעכשיו אני כבר שמה פס על כל השיחות האלו שהוא מתקשר בשעות האלו... זה באמת לא נוח לקום עצבנית כזאת בבוקר עם חוסר שינה... (אני יודעת שאני נשמעת חסרת
אבל מה אעשה... צריך להמשיך הלאה... ואני מצטערת על זה) וכמובן שאני אסביר לו בקטע של הלימודים וקשה להתרכז בבוקר.. מקווה שהוא יבין. במיוחד שעכשיו חורף ובחורף רצוי מאוד לישון טוב

מותר לי

New member
איך שאת עושה לי חשק...

לשמור את ההודעה הזאת ולהראות לך אותה עוד 20 שנה!
עכשיו את אולי קצת עצבנית עליו, אבל יום אחד רק תצחקי על זה

פרמידה7

New member
תלוי מה את בדיוק רוצה להשיג...

אם כן חשוב לך הקשר...בגלל אינטרסים אלה ואחרים (שתחזרו בעתיד וכד') אז תעני לו כשנוח לך..הרי אם היה ממש מפריע לך לא היית עונה. באם את מעוניינת להמשיך הלאה אז התשובה היא חד משמעית ....ל-ס-נ-ן ..רעיון שטני?...כן, קצת...אבל אם לא משתמשים בו נתקעים. כותבת מתוך נסיון..למרות שגם אני לא בדיוק מסננת כפייתית ..מדי פעם באירועים חשובים עונה לאקס המיתולוגי (4 שנים מכובדות ומעצבות בעליל). זוהי באמת סוגיה שטרם מצאתי לה פתרון - האם לענות לאקס לאחר שכבר ידוע לך שזה סופי לא כי נגמרה האהבה כי פשוט הדרכים נפרדו להן, כי עברו כבר 3 שנים ועוד כמה התנסויות, כי כל שיחה מסתיימת במריבה...או לא? מה שלא תחליטי שיהיה המון בהצלחה : )

Barvazoom

New member
נראה לי שענית לעצמך.. לא?

פשוט מאוד תגידי לו. תמצאי את המילים שאת יודעת שיגיעו אליו. אין טעם בלהעליב אותו באמת אבל אין ספק שלקום בשעות מוזרות משיחות בנייד זה לא ממש כיף... בקיצור - תאחלי לו מזל טוב ליומולדת ותגידי לו את זה אולי אחרי כן. בהצלחה.

EastGirl83

New member
על זה חשבתי בהתחלה...

רק לעבור את היום הולדת שלו... ולאחר מכן להסביר לו את המצב.... לקח חשוב בחיים האלו: אסור אסור אסור אסור לקחת אנשים כמובן מאליו... תמיד צריך להסביר להם את המצב... (אבל אחרי היום הולדת שלו).

טל205

New member
אני הקטן האחרון שבעם

איני רץ לייעץ לך כי חשוב לדעת מהי רמת הרגישות שלו ומהי רמת הקשר והפתיחות בניכם אך אני חושב שאת ממש מקריבה מעצמך לקשר שכבר לא קיים. הפתרון הוא לא כזה חכם,אין נס שפתאום יקרה או משהו גאוני שיצוץ לו פתאום בראשך.. או שמשאירים תפלאפון פועל!! בלי רטט וצלצול ולומר לו שלא שמעת..(כאן גם את נמנעת מלשקר) כך אני מאמין שימאס לו באחד הימים או שלאחר היומולדת מסבירים לו בצורה יפה וזה יכל להיות שגם תעני לו בשעות לפנות בוקר ותאמרי לו שישנת שעה ושעוד היום גדול ושיתקשר מאוחר יותר.. מקווה שהכל יסתדר לך. לילה טוב.

EastGirl83

New member
הקשר הזה ממש לא קיים כבר

וכנראה שאצטרך להיות חדה בדברי לאחר היום הולדת שלו... כי האמת להגיד לו שיתקשר אלי מאוחר יותר, כבר לא רלוונטי לגבי.

טל205

New member
מה שנכון נכון

יאלה,קצת אומץ.זה אפילו יפתח לך דרך חדשה. ב ה צ ל ח ה.

ללמוד להציב גבולות../images/Emo70.gif

אני סבלתי מאקס טורדני במיוחד, וצריך ללמוד להציב גבולות ולהגיד לו בדיוק למה את מוכנה ולמה אתה לא, אחרת זה רק נהיה יותר גרוע. אני מבינה את הרצון שלך לשמור איתו על קשר למרות הכל, אבל אם כך את צריכה להכתיב את הדברים שנוחים לך, בדיוק כמו שהיית עושה עם כל ידיד אחר, אולי הוא קצת יפגע בהתחלה אבל הוא גם חייב להבין שיש שעות שהן לא סבירות.

למעלה