צריכה עצה...

צריכה עצה...

לפני כמה ימים היה ויכוח באחד הפורומים.. מישהו ירד על מישהי מהפורומים ואני תרמתי לזה לא מעט.. ויחד איתי היו עוד הרבה... היא פשוט בילתי נסבלת והרבה מודעים לזה.. היום בבוקר הרגשתי שאני חייבת להתנצל בפני אותה מישהי, שלחתי לה מסר.. יחסי איתה לא הכי טובים בהתחלה היא ירדה עליי הרבה ואז היא ניהלה פורום אחד שהייתי שם והיזדהנו קצת ומאז אנחנו בסדר.. היום בבוקר מישהי רשמה שאותו שירשור היה דבילי ושלא היינו צריכים לעשות את זה ושהיא לא מתייחסת לזה, וכו´... רשמתי לה שם תגובה שאני לא גאה במה שעשיתי ושאני הצטערתי בפניה ושבכל זאת היא צריכה להתחשב ברגשות של אחרים.. אחרי זה הבנתי שמישהו שם לא מדבר איתי בגלל זה, בגלל מה שאמרתי.. מצד אחד אני צריכה להיות שלמה על זה כי הרגשתי לא נוח והתנצלתי, מצד שני אני מרגישה איפושהו אכזבה מעצמי, והבנתי שכאילו איבדתי ידיד.. כרגע אני דיי מבולבלת אז אשמח עם מישהו יתן עצה...

מלאכית...

נראה לי שאני יודעת על מה את מדברת..בואי נאמר שזה תפס תאוצה בעוד פורום... אני לא ממש יודעת על מה היה הריב...אבל אם אותה אחת היתה מגעילה לכולם- הייתם צריכים להעמיד אותה במקום..זה לא ממש לעניין שבמקום כמו פורום שאנשים אמורים לדבר על כל מה שהם מרגישים...ייהיה מישהו שירד על כולם. אני לא ממש חושבת שיש לך סיבה להרגיש רע עם עצמך...להעמיד אנשים במקום זה דבר מאד חשוב, ואם עשית משהו לא בסדר...אז O.K, טעית..אבל את רק בנאדם וחוץ מלבקש סליחה אין לך יותר מדי מה לעשות...וזאת שאמרה שהיא לא התייחסה לשירשור...וושזה דבילי- היא סתם ילדה קטנה וקטנונית...כי אם כבר היתה סליחה, אז סתם להחזיר את הגלגל אחורה זה תינוקי. מקווה שעזרתי...

golem

New member
איזה בלבול מוכר ..../images/Emo13.gif

תראי..לדעתי בכל מערכת יחסים של ידידם - או כמעט בכל מעארכת כזו - יש מדי פעם מריבות וויכוחים - כך שזה הגיוני וטבעי - ואם תחשבי טוב אולי תזכרי מצבים שאותו ידיד פגע בך - בכוונה או שלא - ועדיין המשכתם בקשר.. לדעתי האישית - ברדע שנסחפת עם הרגע ופגעת בו - זה קורה ויקרה - וזה מאכזב כי צריך לדעת לפעמים למנוע מעצמנו את זה . אבל זה טבעי. אבל את שיחקת אותה לדעתי כשבאת והתנצלת לפניו, אז הכדור במגרש שלו והוא צריך לדעת לקבל התנצלות...

@@

New member
מלאכית מתוקה....

בוקר נפלא לך, אני לא יודעת על איזה פורום את מדברת, אבל זה לא כ"כ מעניין, את לא צריכה להרגיש רע עם זה, היא כנראה הייתה צריכה לקבל על הראש בשביל לדעת מה שהיא עשתה, בקשר להתנצלות, כל הכבוד לך, אולי ירדת עליה בצורה בוטה והרגשת צורך לבקש סליחה, את צריכה להרגיש טוב עם מה שעשית, כי עשית את זה מכל הלב ובמחשבה תחילה. אני רק מקווה שהיא הבינה שהיא עשתה משהו לא טוב. בכל אופן שיהיה לך יום מקסים ונהדר. באהבה ריקי נ.ב. בפורום שלנו אין דברים כאלה ולכן מקסימה תמיד נשמח שתהווי חלק מאיתנו.

אמממממ....

קודם כל תודה על התמיכה.. דבר שני אני לא יודעת למה אני עדיין מבולבלת... היא התיחסה אליי לא יפה ונגעה במקומות מאוד רגישים.. ולא בדיוק ירדתי עליה אלא יותר ירדתי על זאת שירדה עליה, אם כי עזרתי לה מעט... כמו לרדת עליה בעקיפין.. ואני יודעת שזה כלום לעומת מה שנאמר שם... אבל עדיין אני מרגישה לא נוח.. מצד אחד אני שלמה עם זה שהתנצלתי ומצד שני אני מרגישה כאילו ליקקתי.. ואני עצמי לא סובלת לקקנים ומרגישה מאוכזבת מכל הבחינות.. חוץ מזה אני לא בטוחה שהייתי אמורה להגיב לחברה שלה על מה שהיא רשמה כי זה היה אחרי שרשמתי לה התנצלות.. ונרקיסי... אני חושבת שאת גם יודעת במה מדובר...

מלאכית..

די.אין לך מה להרגיש רע עם עצמך. אם היא ירדה עליך והתייחסה אליך בצורה שלא מגיעה לך, מבלי שום סיבה מוצדקת..הגיע לה שתעמידי אותה במקומה..אפילו אם זה לא היה לה נעים. אם משהו מעליב אותך או פוגע בך מבלי שהגיע לך..אז תסלחי לי....אבל שיקפוץ לך! אין לך מה להרגיש מאוכזבת מעצמך לגבי הסליחה...לרצות לפייס ולסגור עניין זה לא להיות לקקן...זה להיות בוגר. אני מאמינה שאם עשית את זה זה היה רק בגלל שבאמת רצית ולא מסיבה לקקנית כל שהיא. ודרך אגב..קשה קצת להחזיר את הגלגל אחורה...אז ניסית להזיז אותו קדימה- לנסות לפתור את הנושא ולא להשאר תקועים בו. כמו שאני רואה את זה, יש לך 2 אפשריות: או לנסות לדבר עם אלה שהעלב אותם ולסגור ענינים בצורה בוגרת, או פשוט לעבור הלאה. זה הכל תלוי במה שאת מרגישה כלפיהן. אני באמת לא חושבת שיש לך מה להרגיש רע עם עצמך...

צודקת..

ואחרי שקראתי תגובה של עוד שניים בקשר להודעת סליחה אני מבינה שעשיתי את הדרך הנכונה ואני לא צריכה רגשות אשמה.. אני מקווה שביני ולבין שניהן זה יפתר... תודה על היחס..

jess ועוד

New member
כשמך כן את

לדעתי מי שיכול להתנצל הוא מלאך ומי שלא מוכן לקבל התנצלות או מקבל את זה בצורה כל כך לא בוגרת יכול להשאר עם עצמו אז תהיי שלמה עם עצמך ואם היית מספיק בוגרת להתנצל תחזיקי מעמד ג´סיקה

למעלה