צריכה עצה..

Princess Galush

New member
צריכה עצה..

כרגע יש לי 3417 מעריצים. אני מניחה שעד הערב יהיו לי יותר (אני מוציאה עכשיו רינגטון, אולי אוציא קליפ). השאלה שלי היא האם אני יכולה כבר לעבור לבארבי (עם הופעה בפאב של 40 שקל לפני, שבטח תוסיף לי מעריצים), ואם אני כבר יכולה, איך אני יכולה שההופעה תצא רווחית? במחיר של 120? עם יחסי ציבור או בלי? תודה לעונים..

לא.

תעשי עוד שתי הופעות בפאב.. ואז בארבי. אף אחד לא מבין תפואנטה ממש ואתם כל הזמן קופצים מדרגה! המטרה העיקרית בשלב של ההתחלה היא להשיג מעריצים, אם שמים מחיר גבוה רמת המעריצים שתעלה היא קטנה. אני ממליצה להתחיל בבארבי עם 40-80 ש"ח שיבואו יותר מעריצים.

ברק סגל1

New member
מה כלל שהמחיר יותר גבוה אני מקבל פ

מה כלל שהמחיר יותר גבוה אני מקבל פחות מעריצים?

לא אמרת טוב,

זה שונה. אם המחיר גבוה יותר רמת המדד של המעריצים תעלה פחות. אם המחיר 120, המעריצים יירתעו מהמחיר הגבוה.

ברק סגל1

New member
לא הבנתי

ככל שהכרטיס יותר גבוה כאילו 120 ש"ח אז אני יקבל פחות מעריצי מהמופע? ועם אני יעשה 80 ש"ח יבואו יותר מעריצים מהמופע?

כן, אבל המילים שיותר מתאימות

מדד המעריצים יעלה פחות מאשר מדד המעריצים של המחיר הנמוך יותר כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק (לאקשור אלייך)

Princess Galush

New member
השאלה היא

אם אני אשים 40 שקל בבארבי עם יחסי ציבור, אני עדיין אצא ברווח?

ברק סגל1

New member
כן את יכולה

אני הופעתי בארבי שהיה לי 4 אלף מעריצים, והמקום היה מלה עד הסוף אבל אני מציע לך להמשיך לעשות בפאב כי מרוויחים יותר כסף. עשיתי בארבי ורק הפסדתי כסף קיבלתי 14 אלף ושילמתי 7 אלף ואלפיים יחסי ציבור תעשי בלי יחסי ציבור ושהכרטיס יהיה על 120 ש"ח ולפני זה 3 הופעות בפאב

להפך, יחסי ציבור זה מה שיביא לה

את המעריצים. אתם תמיד עיין גדולה, רואים יותר כסף אז שמים.

ברק סגל1

New member
אבל היחסי ציבור לוקח את כל הכסף

אבל היחסי ציבור לוקח את כל הכסף שאתה מרוויח זה אומר עם יחסי ציבור על תרוויח רק 5 אלף אז עדיף לה לעשות בפאס... וככל שהכרטיס יותר נמוך אז באים יותר מעריצים?

לא את כל הכסף

רק 30%. אני תמיד אקח יחסי ציבור, חשוב לי בשבועיים הראשונים יותר להשיג מעריצים, אחר כך: "כסף בוא, רד אליי..."
יס יס יס לשאלה של המעריצים.

ברק סגל1

New member
ואני חשבתי שבאמת אני..

ואני חשבתי שבאמת אני מקים להקה במציאות ועכשיו הם מופעים מול 200 מעריצים למה אף אחד לא אמר לי את האמת?

izikj1

New member
30% נוספים ממחיר שכירת האולם

כלומר אם נגיד שכרת אולם ב 100 ש"ח אז יקחו לך יחסי ציבור 30 ש" נוספים ובסיכום ירדו 130 ש"ח מהרווח.ואם אין רווח מספיק גדול זה יורד מכיסך. נ.ב יש טבלה כמה עולים יחסי הציבור לכל אולם בהוראות המשחק

izikj1

New member
תנסי את זה...

80 ש"ח פלוס יחסי ציבור.אבל רק בתנאי שיש לך מעל 15000 ש"ח או לפחות 10000 לעירבון לאולם וליחסי הציבור. בהצלחה

izikj1

New member
אז תלכי על זה.מכסימום הרווח יהיה

בערך כמו בפאב או יותר. כמעט בטוח שעם יחסי ציבור האולם יתמלא ולא תפסידי.

למעלה