צריכה עצה...

nofar912

New member
צריכה עצה...

יש לי חבר כבר שנה, אני אוהבת אותו מאוד... והכל טפו טפו טפו בסדר חוץ מדבר אחד. אני קטועת רגל (מתחת לברך) ויש לי רגל תותבת כלומר פרטוזה.. כאשר אנחנו שוכבים הוא רוצה שאני אשאר עם הפרטוזה כי קשה לו לראות את הרגל הקטועה בלי פרטוזה (גם לפרטוזה לקח לו זמן להתרגל) ועוברים לו תסריטי אימה שהוא יגע לי ברגל, שזה יכאב לי וכו' בהתחלה הסכמתי והבנתי אותו. אני מבינה שזה גורם לי אי נוחות והוא לא מסוגל לגעת לי ברגל.. אבל ראבק אנחנו כבר שנה ביחד, הוא אוהב אותי.. אני רוצה שהוא יקבל את הגוף שלי למרות זה.. הוא נרתע מזה. אולי אני אנוכית כי אני מצפה ממנו לקבל את זה ולהתרגל לזה כאילו זה שום דבר אבל זה באמת מתסכל אותי, זאת אני.. זה הרגל שלי וזה הגוף שלי.. אני לא יכולה לשנות את זה. לפני כמה ימים התעצבנתי עליו ולקחתי לו את היד ושמתי את היד שלו על הרגל שיבין שזה לא כזה נורא (מעשה מטופש) הוא נבהל ונרתע מזה ורבנו.. הוא מודע שזה מתסכל אותי אבל טוען שהוא לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה והוא מצטער על זה. מה דעתכם? אתם חושבים שאני אנוכית או שיש בסיס לטענות שלי? תודה מראש.

veredp

New member
חבר שלך נשמע בן אדם

נפלא, או לפחות שאוהב אותך מאוד, כמו שאת,אחרת הוא מזמן לא היה איתך, אתם שנה ביחד והוא מקבל אותך כמו שאת, למרות שהוא נמנע מלגעת לך ברגל.. אבל מה זה כלכך מפריע לך? את תרגישי משהו אם הוא ייגע בך בכלל? עזבי אותו.. תגידי תודה ותברכי אותו על שלא ברח ושכב איתך למרות הכל, ובכלל.. הרי שמההתחלה זה לא מנע ממנו להיות איתך..

גלית35

New member
רגע רגע בגלל שהיא קטועת רגל../images/Emo20.gif

היא צריכה להגיד תודה שהוא איתה? אם הוא כל כך אוהב אותה הוא צריך לקבל את כולה-עם רגל בלי רגל. לא חושבת שאת אנוכית, זה צורך מובן לגמרי שבן הזוג יקבל אותך ואת גופך בשלמות. אולי את צריכה לעשות את זה איתו בשלבים-לדבר איתו על זה יותר לנסות להבין מאיפה זה בא לו. בהצלחה

את לא אנוכית

זכותך לדרוש את זה...לי היה חבר שדרש שיהיה לי גוף חטוב והכניס אותי לדיאטות מטורפות אני חייבת לציין שלא הייתי שמנה,בחורה רגילה עם קצת עודף... הוא דרש ובהתחלה נעניתי ואחכ חשבתי הוא לא מקבל אותי כמו שאני,אז הוא לא בשבילי כי בכל תחום זה יהיה כך... אני מבינה גם אותו,זה באמת מרתיע וזה לא קשור לאהבה... מה שחשוב זה שתביני אותו גם ואל תכפי עליו לא להרתע מזה,הוא יבהל יותר וזה לא יעשה טוב...אה ו... אם יש בו מום (ולאו דוקא גופני) אולי תראי לו שגם את נרתעת מהמום הזה כדי לגרום לו להרגיש מה שאת מרגישה וברור שלידע אותו על ה``תרגיל`` אם זה עבד...המון אהבה ואושר

veredp

New member
ממש לא התכוונתי לזה שהיא צריכה להגי

להגיד תודה שהוא איתה כי היא קטועת רגל, התכוונתי לזה שרואים שהוא כן אוהב אותה ומקבל אותה כמו שהיא בגלל שהוא בכלל התחיל לצאת איתה למרות זה, וידע עם מה הוא צריך להתמודד, הרבה בנים אחרים היו נרתעים מזה מלכתחילה, הבנת? אבל צריך להבין אותו אם קשה לו לגעת לה ברגל, ובכלל מה זה ייתן לה אני לא מבינה.. הרי אין לה תחושה שם, או שכן? תסבירי לי.. למה להתעקש על דבר כזה? יכול להיות שמפחיד אותו לגעת שם, לכי תדעי

גלית35

New member
אז זהו שהוא לא מקבל אותה כמו../images/Emo20.gif

שהיא,כי הוא ידע מההתחלה לאן הוא נכנס.ואם ידע שיהיה לו קשה לא היה צריך להכנס לקשר הזה איתה גם לפרוטזה היה לו קשה להתרגל. אני כל כך מבינה אותה שהיא רוצה שהוא יקבל את כולה ,תנסי לחשוב רגע מהצד שלה לעבור קטיעה זה מצב לא קל ,לא רק פיזית אלא נפשית.ודווקא מי שאוהב אותה ומקבל אותה קשה לו הכי לגעת במקום שסביר להניח הכי כאוב אצלה זה מפריע מאוד מפריע. ואין דבר כזה לא מסוגל לעשות כלום יש דבר כזה לא רוצה.

ToryMaster

New member
באמת?

חווית פעם פוביה? ברור, זה לא שאני לא מסוגלת להתפשט בפני מישהו באור מלא, אני סתם ממציאה ומנפחת את העניין, זה שאני פשוט לא רוצה. אני יכולה להבין שזה מפריע לה, גם לי זה היה מפריע, אבל אי אפשר להבין אותו ולו במקצת?

גלית35

New member
יקרתי אם זו היתה פוביה הוא לא../images/Emo20.gif

היה נכנס לקשר איתה מההתחלה. ושלא תביני אני יכוולה להבין אותו ברמה מסוימת,אני לא יכולה להבין איך אחרי שנה שהוא אוהב אותה הוא לא ממש מכו לדבר על זה או לנסות לשפר את זה.

ToryMaster

New member
חבל

אני דווקא ממש יכולה להבין. לא אומרת שזה מצב אידיאלי, צריך לעבוד על זה, אבל זה שזה פורום לנשים לא אומר שאוטומטית כל גבר שפוגע בנו הוא רע. הבחור אנושי, מתנהג כמו אנושי, ויש לו בעיות ועכבות שלא עוברות, אלוהים ישמור, אנחנו לא מכונות. איפה בדיוק היא אמרה שהוא לא מוכן לדבר או לעבוד על זה?

גלית35

New member
שלא תחשבי שאני נגד בני המין../images/Emo20.gif

השני-ההפך יש לי אהבה גדולה אליהם-אבל קשר זוגי-אהבה לא בכוח. זו דעתי שאחרי שנה הוא כן צריך לקבל את זה ולא להגיד שהוא מצטער אלא לנסות ולדבר על זה.

ToryMaster

New member
נכון

כלומר, אני מסכימה שצריך לעבוד על זה, אבל נחכה לבחורה שפתחה את ההודעה ונראה אם הוא בכלל מסכים לנסות לשפר.

nofar912

New member
אממ..

הוא יודע מה אני מרגישה בנושא,הוא יודע שזה מפריע לי אבל הוא אומר שהוא לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה והוא מצטער על כך.. לראות ולגעת ברגל הקטועה פשוט מאוד מגעיל אותו(נגעל מהרגל, לא חלילה ממני) הוא נרתע ומצטמרר רק מלראות אז לגעת אין בכלל על מה לדבר. אנחנו מכירים כבר שנה, זה המון זמן.. הוא הכיר אותי שכבר הייתי מאוד שלמה עם הגוף שלי, הנכות ועם עצמי. בהתחלת הקשר הוא אמר שהוא פשוט צריך להתרגל לזה.. וישר הגבתי "אני לא עציץ שמתרגלים אליו, אם קשה לך עם זה אתה פשוט יכול ללכת".. תגובה מפגרת, אבל זה מה שהרגשתי באותו רגע לא עלה בדעתי לרגע שוואלה יש בעניין צד שני שלא מכיר את המצב, לא יודע מה זה..הייתי במקום כ"כ טוב בחיים שבו הייתי שלמה עם עצמי (וקשה לראות בנות 17 שלמות עם גופן במיוחד כאשר יש להן פגם פיזי) והבנתי שאני צריכה לקחת את זה לאט כי זה נושא רגיש ועדין לשני הצדדים. הוא התאהב בי ואני בו , התחלנו לקיים יחסי מין.. הוא סירב שנעשה את זה בלי פרטוזה קיבלתי את זה עברו עבר חודש, חודשיים.. עברה שנה.. והוא עדיין לא מסוגל..הוא רק מצטמרר רק מעצם המחשבה על זה.

שגיתא

New member
נופר יקירה האמת מצב קשה ../images/Emo60.gif

אבל לדעתי את צודקת השאלה האם זה באמת לא כואב, לך תסבירי לו שמאד לא נח לך להשאר כל היום עם הפרוטזה, הרי אם מראש היו צריכים לישון עם הפרוטזה הרי שהיו מעצבים אותה שונה, ובעצם לא היו מורידים אותה בכלל. נסי לרדת לשורש הבעיה עצמה קצת נדמה לי שהתירוץ לא רוצה להכאיב לך מכסה על רתיעה הרבה יותר עמוקה, ואם כל האהבה שבעולם בסופו של דבר אם אתם חושבים על העמקת הקשר או מיסודו את צריכה לעשות חשבון אם עצמך האם להמשיך בקשר או לא, כי לא נראה שהוא מנסה להתרגל לעניין הרגל הקטועה לדעתי אחרי שאתם בקטע מיני דוגמא וממשיכים לתוך השינה אולי אז פשוט בצורה הכי טבעית תורידי את הפרוטזה תסבירי לו שבאמת לא כואב לך, וגם בפוביות אין דבר כזה לא יכול נכון יש דרגות קושי, השאלה האם היחס שלו לעניין נשאר כשם שהיה או השתפר עם הזמן אם את מרגישה שיפור מסויים אז תני לו עוד זמן הוא יגיע לזה בסוף, בהצלחה שגיתא

למעלה