צריכה עצה

takala

New member
צריכה עצה

נפרדנו לפניי חודשיים והוא אמר שנשאר ידידים ולא שמעתי ממנו כלום ולמרות שאני נשמעת חזקה -למי שקרא ת'גרסה "גם לי זה קרה (בגרסה המלאה)" אני עדיין לא יכולה יותר ולא יודעת האם לא להתקשר אליו יותר ולנסות להמשיך הלאה להמשיך לחשוב עליו ולבכות עד שזה יעבור... כי זה יעבור מתישהו... או האם להתקשר ולדבר איתו על להישאר ידידים או סתם ככה מצד אחד כאילו לא בא לי להמשיך לסבול בקטע של מחשבות אלא פשוט לעשות צעד ולראות מה יהיה מצד שני יכול להיות שאני שוב ישבר אחרי שאני יתקשר אליו וזה יכניס אותי לסרטים יותר גדולים ???? כ"כ מבולבלת כל עצה תתקבל בשמחה..

היי תקלה,

אם הבנתי נכון האקס הטרי שלך אמר לך שהוא רוצה פרידה, מצד שני הוא גם רוצה אותך בתור ידידה שלו.... אם הוא החליט לפרד ממך כבת זוג,יכול להיות שמשהו בקשר שלכם לא היה בריא ועדיף כך. ממה שאני מבין הקרגשות שלך אליו זה "קצת" מעבר לידידות וכל פעם שאת יוצרת איתו קשר/או חושבת ליצור איתו קשר (על בסיס ידידות) את מפחדת שהעניין יכאיב לך עוד יותר. אני מציע לך דבר כזה, הברזל עדיין חם ואין צורך לתת מכה עליו, חכי שחצ'קון האהבה יגליד ....ואז תשובי להיות איתו בקשר של ידידים על אש קטנה, ובהילוך איטי. בנתיים תני לזמן לזמן....ותעשי דברים שיכחו לך את הכאב
בהצלחה וכל טוב. פישי

ניקולי

New member
להערכתי

נשאר ידידים זה מילים אחרות ל... בואי נפרד יפה בלי עצבים, בלי מתח, בלי.. חזרה!!

takala

New member
פישי פישי

כן כמו שכולם אומרים לשכוח אותו! ולי כ"כ קשה אני זו שנפרדתי ממנו והוא זה שביקש שנישאר ידידים אבל יש לי הרגשה שלא בקטע ובכבוד שלו להתקשר.. ואני טיפה מפחדת לאבד אותו.. וגם מרגישה שכול שעובר הזמן כאילו זה כבר מוזר להתקשר אליו כי אם אני יתקשר אליו אחרי שיעבור כ"כ הרבה זמן הוא יבין שאני זו שזקוקה לו והוא עלול לנצל זאת ואז באמת יהיה לי קשה וד"א נפרדנו בצורה ממש יפה.. לא היה מריבות וכאלה

takala

New member
כי...

כי כבר בהתחלה "רצנו" דברים קרו מהר מאוד וכנראה גם הסתבכו מהר ..

joshh

New member
כלומר ?

איך הסתבכו ? מה את רוצה ממנו עכשיו, להישאר ידידים או לחזור ?

takala

New member
התלבטות ../images/Emo178.gif

ת'אמת שעכשיו אני לא רוצה לחזור בכלל כי אני מרגישה שהתגברתי אבל זה רק מסוף שבוע האחרון ואולי זה יחזור..אולי אני שוב ישבר אני לא חושבת שהוא ירצה שנחזור להיות חברים אבל ידידים אולי... ואין לי מושג עד כמה בכלל הוא רוצה את זה או שהוא מאוד רוצה אבל שומר על האגו שלו או שהוא בכלל לא מעוניין.. ועכשיו באמת שקצת יותר טוב לי ואני מפחדת שאם אני יחזו אליו אולי אני ישבר ... קשה קשה...

joshh

New member
תתנתרי וזהו

חבל על בזבוז אנרגיות מיותרות. במיוחד שאת לא יודעת מה את רוצה מעצמך ואת בונה על זה שהוא יחטיב לך מה יהיה בסוף. עדיין יש לך תקווה ואת כן תשברי עם הוא ירצה להיות ידיד שלך. ועדיין קיימות רגשות אליו...(רחוק מהעיין רחוק מהלב)...

למעלה