צריכה עצה :)

• פותח הנושא feil1
  • פורסם בתאריך

feil1

New member
צריכה עצה :)

טוף, כבר ביקרתי פה בפורום בעבר... חברה שלי הפילה לי את האיי פוד על הרצפה ומאז כל מה שהוא הראה על המסך היה סימן קריאה וציור של תיקייה. ניסיתי לחבר אותו למחשב כדי לעשות לו ריסטרט אבל מרוב שהוא נדפק, הוא אפילו לא הגיב! הלכתי לידע והם ביקשו ממני את הקבלה על האיי פוד, אחרי חיפושים רבים של אבא שלי- הוא לא מצא את הקבלה (קניתי את האיי פוד בשדה תעופה בפרנקפורט, גרמניה) ובאותה הפעם שהייתי שם, ידע הציעו לי להביא להם את האיי פוד שלי והם יביאו לי איי פוד חדש בתוספת של איזה 800 שח או משהו כזה, אני אפילו לא זוכרת אם זה המחיר... זה היה מלפני מלא זמן. מישהו פה יודע על מה אני מדברת? למישהו יש עצה נוספת מה לעשות? הם יביאו לי אותו איי פוד אבל פשוט מכשיר חדש? או מתקדם יותר? אני לא יודעת איזה דור יש לי... קניתי אותו באוגוסט 2004, לפני חצי שנה. הגלגלת עגולה כזאת.. ומעליה יש את ארבעת הכפתורים....כלומר, זה לא המכשיר שעל הגלגלת יש את הלחצנים! בקיצר- עזרה!!!!!!

האיפוד שלך הוא דור שלישי

סביר להניח שיתנו לך דור רביעי ההוא שיש לו גלגלת עם הכפתורים עליה ולא מעליה.

finding nemo AB

New member
שלום רב.

שמעתי על בן אדם שזה קרה לו והוא הלך לידע. הסיפור עולה 711 שקל. ואתה מקבל איפוד מחודש, ממה שידוע לי אתה מקבל את הדור השלישי ולא את הדור הרביעי. אם אתה מעוניין לראות את סיפור. כנס לאתר www.pocket.co.il שם לקהילות ומשם לקהילת Ipod. (אני לא יכול להשים קישור לסיפור בגלל שהאתר שפ בקושי עולה לי...)

feil1

New member
הייי

גם לי האתר לא עולה משום מה... למה? :( ואני בת אגב חחח... מה אתה אומר? אז כדאי לי? לא שיש לי ברירה אחרת חח

למעלה