צריכה עצה...

צריכה עצה...

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, ויש לי בעיה; אני בהריון בחודש רביעי ואני לא מוצאת עבודה בשום אופן. אף אחד לא מוכן לקבל אותי ב"מצבי", אני מרגישה ממש מקופחת ומופלית בגלל שאני אישה הרה. יש לי קו"ח שבמצב "נורמלי" זכיתי כבר להרבה פניות בעקבות שליחתם. אני לא יודעת מה לעשות, ולא מבינה למה מתייחסים אליי כאילו אני חולה. מה אני יכולה לעשות? האם יש גורם כלשהו שאני יכולה לפנות אליו לעזרה? אשמח אם תענו לי, תודה מראש

אורום

New member
אל תתייאשי

יש מעסיקים ששבויים בקונספט שאישה בהריון ועם תינוק לאחר מכן עובדת פחות ממשרה מלאה מאחר והיא עסוקה בבדיקות ואח"כ בילד ולכן נרתעים מלהעסיק אותה אבל אל יאוש תמשיכי לחפש יש גם מעסיקים ששמחים לקבל לעבודה עובדת איכותית ולא משנה להם אם היא אישה בהריון או אמא לתינוקות

onfire1

New member
חשבתי קצת על הבעייה.יש פתרון חלקי..

את יכולה לחפש כרגע משרות שמוגדרות כזמניות שנועדו להחליף נשים עובדות שיצאו לחופשת לידה. איך לחפש זאת- באתר ג'ובנט הריצי חיפוש לפי מילת מפתח: חודשים כך תציפי את כל מודעות הדרושים שיש לך בהן סיכוי שוה מול שווים. ואת יודעת מה- בהחלט גם יכול לקרות מצבים שעובדת לאחר חופשת לידה החליטה לא לחזור לעבודה. ואז- את על הסוס. הלינק לאתר ג'ובנט: http://www.jobnet.co.il/ בהצלחה און פייר

finduilas

New member
זה לא ברור?

את לא מבינה למה מתיחסים אליך כחולה? בגלל שמעסיקים מעדיפים לא לשכור עובדים שעוד 5 חודשים יהיה צריך למצוא להם מחליף. למה שמישהו ירצה את הכאב ראש הזה? את יכולה לנסות לפנות לנעמת, יתכן ומדובר באפליה על בסיס לא ענייני ולכן לא חוקית. אבל תקחי בחשבון שלא קל להוכיח שבכך מדובר.

אוקה

New member
מה לגבי עבודה מהבית?

מה תחום העיסוק שלך ? מה כישורייך? פעוטון זה עסק מכניס ביותר... אפשר הקלדות ועוד דבירם שלא עולים לי כרגע... בהצלחה!

קודם כל תודה רבה

על התגובות. אני בעלת תואר ראשון בהוראה, ולגבי משרות זמניות, לצערי, אני מחפשת הרבה אבל לא מוצאת. הייתי בשני ראיונות עבודה, של משרות זמניות שממש לא הצריכו כשרונות יוצאי דופן, ולכן אין לי ספק כי הגורם לפסילתי הוא ההריון. לגבי עבודה מהבית, הייתי שמחה לכזאת, אך שוב, אינני יודעת איפה למצוא עבודה מסוג זה. בכל הלוחות שאני מחפשת הן בעיתונים והן באינטרנט אין משרות זמניות, ולכן אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כאלה, אשמח לקבל את האינפורמציה. תודה

onfire1

New member
אני שוב חוזר על הדברים...

הצעתי בדבריי דרך פשוטה ובטוחה להציף את המודעות של משרות מכובדות שהם למעשה לתקופה זמנית. תקראי טוב את דבריי. אם לא הבנת מציע לך בכל ליבי לתקשר איתי למייל כדי להבין את השיטה. אני הרצתי חיפוש קצרצר ומצאתי כך עשרות מודעות למשרות זמניות. המייל שלי : [email protected] און פייר

כבר עשיתי את זה...

לצערי התוצאות שנמצאו מצומצמות לחלוטין, ואני לא כלכלנית, לא טכנאית ולא אגרונומית...

onfire1

New member
אבל...

תריצי את החיפוש יום יום. כל יום האתר מתעדכן. תסמכי עליי - אני בהחלט יודע על מה אני מדבר. און פייר

55

New member
תראי אני לא יודעת אם זה יעזור לך

אבל תנסי באתר הזה לשאול ושם עונים מומחים http://shil.shil.info/

למעלה