צריכה עצה

mor mor

New member
צריכה עצה

בעלי עובר תקופה קשה בעבודה... המון חרדות, יש לו המון מחוייבות....לחץ גדול שהוא מביא הביתה... כל דבר מעצבן אותו.... אני רוצה לגרום לו למשהו טוב... הוא אומר שאני לא מספיק לצידו.. אתמול רבנו עד השעות הקטנות של הלילה... על כך שהוא פוגע בי....ועל זה שאני לא מספיק שם לצידו... הוא יצא באמצע הלילה מהבית לאיזה כמה שעות להירגע... והוא לא מדבר איתי, וניסיתי לדבר איתו בבוקר והוא לא רוצה לדבר איתי

r o n a 2 1

New member
תהיי חזקה

מה שאת מתארת נשמע קשה. אני חושבת שאת צריכה לתת לו את הזמן שלו. תתני לו להרגיש שאת שם בשבילו, שאת מוכנה לשמוע את הבעיות והלחצים, אבל, אל תתני לו לרדת עליך. את לא "שק איגרוף" של אף אחד! אולי אפילו פחות לדבר. שכל אחד יתעסק בעינייניו. את תראי שבסוף הוא יזדקק לך, למי שאת. ממש בזכות השקט והיציבות שאת תקריני לו. הוא בעצמו יגיע להבנה שהזוגיות שלכם חשובה יותר מהעבודה, ובככל שיש דברים חשובים יותר מעבודה. שיהיה לכם רק טוב
רונית

adam33

New member
מהר מהר

לדבר איתו שוב לנסות להבין מה כל כך כוב לו באיזשהו מקום בעלך מאותת לך שהגיעו מים עד נפש ושבעצם הוא רוצה בך כאישתו וכחברה שלו לפעמים יש המון לחצים וכשאתה מגיע הביתה אתה מצפה שהבת זוג או הבן זוג יתמוך וילטף היכן שצריך תחשבי שהוא הבן שלך ושבעצם הוא רוצה מוצי קוצי וחיבוק כשם שאת היית רוצה אם היית בלבטים ולכן איני מאשים אותך על כך שהוא פוגע בך אבל ניראה לי שזה אינו שכיח אצלו וזה בלהט הרגע ולכן דבר ראשון אם זה קורה ..תעצרי מהלשיב ותני לו להוציא קיטור רק לאחר זמן כשתרצי לענות תעשי זאת בטאקט ותנסי להעביר את המסר שלך כהארה ולא כהערה ונכון להרגע..קבעי איתו בבית קפה ..תראי לו שאת מוכנה לתת את כולך אבל באיזשהו מקום את גם זקוקה לקבל ממנו ניראה לי שהוא יבין וילך לקראתך.. ולא להשאר ככה בנתק של דיבור לא לדבר זה בעצם להכות את בת הזוג היכן שכואב לה..מכיון שהדיבור והשיחה הם אלו שמבדילים בני זוג לבין סתם אנשים שמיודדים זוהי האינטימיות וכשהיא נפגעת אחד מהבני זוג יקבל אותה במקום אחר.. בהצלחה

שרית114

New member
חמודה קבלי חיבוק

חמודה אני כל כך מבינה אותך ואני כל כך מבינה אותו את יודעת יש ימים שנראה שהכל כל כך קשה. אני מכירה את זה איך העבודה שלו יכולה להשפיע עת כל מהלך החיים בבית, זה קורה לי לא מעט עם בן זוגי שעובד עבודה מאוד סיזיפית ותובענית, פעם בעבר שהיו תקופות כאלה אני הייתי מסתובבת בבית עצבנית ולא רגועה רק בגלל שהוא לא רגוע היום אני יודעת שבתקופה כזו הוא צריך אותי רגועה סובלנית מפנקת מפרגנת ולפעמים זה כל כך קשה להיות כזו כי הריי אנחנו סובלות לא מעט מהתקופות הלחוצות האלה שלהם. לכן כל מה שנותר לי הוא לעודד אותך לחבק אותך ולומר לך תשתדלי להיות סובלנית כי התקופה הזו תעבור בסוף ואז אני מקווה שהוא יזכור לך כמה שדרת לו בטחון ורוגע ויעריך אותך על זה מאוד. (אם הוא לא יזכור תזכירי לו בקריצה ותדרישי את החיבוק והנשיקה). מאחלת לך שהתקופה המעצבנת הזו תעבור מהר, נשיקות עידוד ויום טוב. שרית. ועוד דבר מותר לקטר זה בסדר יש לך כאן את הפורום הזה את יכולה להוציא ולהוציא ולהוציא זה נפלא כך שאפשר לשפוך הכל. אז תוציאי תקטרי מוכנה להיות עבורך בתקופה הזו אם וכמה שתרצי.

seeyou

New member
מצב מעורפל-../images/Emo22.gif

את מצבו:"תקופה קשה בעבודה... המון חרדות, יש המון מחויבות.." הנני מבין-גם אני עברתי את זה.. מה שלא כול כך מבין מה הפרוש שלך ל-"פוגע בי"... האם תוכלי לתת דוגמאות ? זה לא מומלץ "שיצא באמצע הלילה מהבית לאיזה כמה שעות להירגע"-הוא יכול ליפול בזרועות של אישה אחרת שתדע לנחם אותו... יוסי

למעלה