צריכה עצה

LOLITA16M

New member
צריכה עצה

הסיפור שלי נשמע אולי קצת טיפשי וקצת נאיבי,אבל הוא אמיתי(וזה מה שכואב) התנשקתי עם ידיד שלי(הוא היה הנשיקה הראשונה שלי) ומשם המשכנו ליזיזות וכמעט שכבנו אפילו, אחרי שסיכמנו ביננו שזה ישאר ביננו הוא רץ לספר לכולם ששכבנו,למרות שלא שכבנו ... הוא עשה המון דברים שפגעו בי וכל פעם סלחתי לו מחדש והמשכתי ב"קשר" שלנו.כולם אומרים לי לשכוח אותו ולהפסיק כל סוג של קשר איתו אבל אני פשוט לא יכולה וזה לא בגלל שהוא מאהב נהדר, אני בעצמי לא יודעת את הסיבה ונמאס לי להיות מתוסכלת.. בגלל זה אני פונה אליכם כדי שתרשמו עצה בתור אנשים שלא מכירים אותי ואותו אלא דעה נייטרלית מחכה לעצה...

morrr00

New member
תשובה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

איך? איך הוא הנשיקה הראשונה שלך וכבר התמזמזת איתו? בת כמה את??? מה את במרוץ או משהו??? מה קורה עם הנוער של היום??? טוב... מגיד שאת דוברת אמת... אני חושבת ככה: בגלל (יש לציין את הבגלל) שסלחת לו הוא ממשיך לפגוע בך! זה ככה! ואני לא מאשימה אותו! אני מאשימה אותך (בקטע הזה). לי קרה משהו כזה... הייתי משקרת בלי סוף מישהו שיצאתי איתו חצי שנה(עד לפני שנתיים), כל הזמן הוא היה סולח... כל הזמן!!! ומה אני חשבתי? "הוא סולח? יאלה נשקר שוב.." וזה טיבעי! אני בטוחה שהיום אני לא אעשה משהו כזה או דומה כי התבגרתי (וזה מסביר את זה שהוא ילדון\פיצפון) ואני בטוחה שאת לא רוצה מישהו כזה! ו... כולם צודקים!!! תשכחי אותו! ומהר! את לא יודעת למה את לא יכולה? אני אגיד לך: את פיתחת אליו אובססיה!!! הפיתרון היחידי(מנסיון ענק של אכזבות): תצאי עם חברות, תבכי כשצריך, תכירי בחורים חדשים(אפילו אן הם לא נראים לך) ואפילו תכתבי שיר קטן :) מקווה שעזרתי! שלך- מור. נ.ב אם בא לך לשאול עוד, אם את צריכה עזרה: [email protected]

תשובה!!!!

מור ענתה תשובה מזה טובה אבל צריך להוסיף שלפי דעתי את ממש פראיירית שסלחת לו. אולי היית תמימה... אם הוא כזה מאנייק וסיפר לכולם על דברים שבכלל לא עשיתם, אני במקומך הייתימפסיקה את הקשר דחוף!!!

morrr00

New member
פרפרית פ33תית...!

את כותבת: "אני במקומך הייתי מפסיקה את הקשר דחוף" זה תמיד קל לכתוב את זה, לחשוב את זה, כל עוד את לא נמצאת במצב הזה ואת זו שרואה הכל מהצד. תחשבי שניה איך היא מרגישה, לצאת מאובססיה זה קשה... ממש קשה! אז אם יש לך איזה "פתרון" למצב תכתבי לה... זה רק יעזור! ביי ביי...

y b s

New member
תשובה

מה שאת צריכה לעשות זה לעזוב אותו כמה שיותר מהר כי מי שפוגע ולא רואה את אף פעם לא יפסיק אם את רואה שהוא פוגע בך פשוט תעזבי אותו ואפילו תפגעי בו חזרה

למעלה