צריכה עצה

advah155

New member
צריכה עצה

סיפרתי את הסיפור שלי בערך כבר לפני חצי שנה, יש לי חבורה של בנים שתמיד אני יוצאת איתם ולאחד מהם הייתה חברה בזמנו וכשהם היו יחד הרגשתי אליו דברים והתרחקתי ממנו. הבחור הזה בשנתיים האחרונות נהיה הידיד הכי טוב שלי, בחור שיודע עליי כמעט הכל ומכיר אותי ממש טוב. בתקופה האחרונה שהיה ביניהם ריבים התחלתי שוב להרגיש את אותם דברים שהרגשתי קודם ושוב ניסיתי להדחיק, ניסיתי לעזור לו להשלים עם החברה שלו כי הוא אוהב אותה, אבל הוא הסביר שזה פשוט לא זה וחתך איתה לפני חודש את הקשר. הוא מבין שאין להם עתיד ביחד ושהוא רק יסבול, עזב את הדירה וכרגע נכנס לדירה חדשה. אתמול חזרתי מיציאה איתו ועם עוד חברים ופשוט מצאתי את עצמי יושבת שם ואני לא יכולה להסביר את ההרגשה הכאובה הזו, אני כבר מרגישה שאני אוהבת אותו ועכשיו מה אני אמורה לעשות עם זה?, מצד אחד ברגע שהוא יידע מזה הוא עלול להתרחק ממני וזה משהו שאני לא רוצה, מצד שני אני בחורה שלא יכולה להישאר עם הספק הזה, אני אתפוצץ מתישהו אני יודעת את זה, אני גם מאוד מפחדת על הקשר עם כל שאר החבר'ה כי הם גם חשובים לי.
ברור לי שכרגע המצב עדיין רגיש ביניהם ואני יודעת את זה טוב מאוד. השאלה מה אני מצד אחד כדי לא להיפגע ומצד שני עדין לשמור איתו על קשר גם מעבר לחבורה. בקיצור אני זקוקה ממש לעזרה.

שלום

הימנעי מהכרזות והגדרות רשמיות ומיותרות. פתחי בהדרגה את הקשר אתו, התקרבי אליו, צרי אתו עניין משותף, היי נחמדה אליו והראי לו שאת אוהבת אותו.

רואה 6 6

New member
לא משנה מה תעשי,העיקר לא לקפוץ עליו.

בן אדם צריך לרצות אותך בגלל מה שאת ולא בגלל שקשה לו קצת בחיים. הסיכוי שכרגע הוא ירצה אותך כחברה הוא נמוך מזה שרוצה כידידה לכן כרגע תתאפקי.

למעלה