צריכה עצה...

0LoVe GiRl0

New member
צריכה עצה...

היי, אני מזמן לא כתבתי פה ואולי מישהי עוד זוכרת אותי? אז סורי שנלעמתי ..לחץ מבחנים..וכול מיני כאלה .. אז יש לי בעיה דיי רצינית ואני ממש זקוקה לעצה ממכן .. אז ככה..שנה שעברה נסעתי לאילת עם חברות וחבר שלי הצטרף בלי שההורים שלי ידעו כי הם נגד זה שאני אסע איתו לאילת וכאלה מקומות כי הם לא רוצים שנישן ביחד והכול..ככה שיצא שהוא בא בספונטניות ולא סיפרתי וכך זה נישכח והשנה הבעיה גדולה יותר.. אנחנו מין חבורה כזאת כמה בנות וכמה בנים ומהחבורה הזאת אני וחבר לשי חברים ועוד חברה שלי וחבר שלה..אז השנה כולם מתכננים לסוע לאילת ביחד.. לי מרשים לסוע אבל רק עם חברות ...זאת אומרת שאני צריכה לבחור או לא לסוע או לסוע ושוב לשתוק ולא לספר ובמילה יותר גרועה לשקר.. אני ממש ל איודעת מה לעשות כי אני הכי שבעולם רוצה לסוע ולהנות עם חברות והכי חשוב עם חבר שלי שלא יוצא לי לישון איתו בכלל חוץ מהפעם שעברה באילת..ומאוד קשה לי עם לשקר.. חשבתי ככה שאם אני באמת אסע עם חברות באוטובוס והבנים שיסעןו באוטו[הם כולם רוצים באוטו אבל אני מבקשת שבאוטובוס כדאי לא לשקר שקר נוסף] ובאמת נהיה במלון שאני אגיד והכול ופשוט לא לספר שגם הבנים זה יהיה כול כך נוראא? ואם יגלו ?אני ממש ל איודעת מה לעשותת.. חבר שלי אומר שהוא יעמוד מאחורי בכול החלטה ואם אני לא אסע הוא גם לא יסע.. אני אבודה ולא יודעת לסוע למרות הכול ולהנות ולקוות שלא יהיה כלום או להישאר? מה כול אחת ממכן הייתה עושה?מה אתן ממליצות לי ? זה ממש חשוב לי שתגידו לי את דעתכן!!! תודה רבהה מראשש וסורי על החפירה

GrowingMadness

New member
~

אם את לא רוצה לשקר... פשוט אל תשקרי. תושיבי את ההורים שלך לשיחה ותסבירי להם את זה. בני כמה את וחבר שלך?

0LoVe GiRl0

New member
אני חשבתי על זה

אבל אין מצב שהם יסכימו..ואז אני כבר לא יוכל לא לספר להם כי הם יחשדו.. אני עוד שלוש חודשים 17 והוא עוד ארבע 20

GrowingMadness

New member
לא יודעת מה להגיד לך אז.

כי מצד אחד אני מבינה אותך ואני בגיל 16 כבר ישנתי עם חבר שלי, אבל מצד שני אני גם מסוגלת להבין את הדאגה של ההורים שלך. תסבירי להם שאם הם כבר מרשים לך "להיות בוגרת" ולנסוע לאילת עם חברות, למה שלא יסמכו עלייך גם בקטע הזה שתישני עם חבר שלך? לי נגיד לא הרשו בגיל 16 לנסוע לבד לאילת אבל כבר הרשו לי לישון עם חבר שלי. תבטיחי להורים שלך שלא תעשו שום דבר שהם לא מרשים לך [נו, להגיד להם מה שהם רוצים לשמוע. כי לפעמים כן צריך קצת לסבן אותם
]

אממ..

אני דיי הייתי בסרט שלך, אין מה לעשות ההורים האלה מפחדים עלינו שזה משהו חח אני חושבת שלשקר זאת לא דרך טובה, את יכולה לשבת ולדבר איתם ולהבהיר להם שאת נוסעת גם איתו וגם עם חברות שלך ושאתם לא תהיו באותו החדר ושזאת הזדמנות של פעם בשנה לנסוע לאילת והכול. אבל מצד שני, אם את תספרי להם את זה והם ממש יתנגדו אז כל הנסיעה שלך הלכה לפח כי הם כבר לא יתנו לך.. אז מקסימום תגידי שאת נוסעת עם חברות שלך ואני לא חושבת שזה כזה שקר גדול, זה למטרה טובה. אז אני באמת מציעה לך לחשוב מה לעשות, אני פשוט הסברתי להם שאני איתו שנתיים ואז מה אם אני בת 17, את צריכה להגיד להם שאת גדולה ושאת יודעת מה את עושה, שלא יקבעו לך את החיים. אצלי זה עבד הקטע של להסביר, אולי גם לך זה יעבוד? תלוי בהורים שלך גם.. אם אתם מסתדרים/אם אפשר לדבר איתם והם יבינו.. זה הכול תלוי. אם הם ממש מתנגדים לזה, אני מציעה לך לא להגיד וזהו. לא יקרה כלום!

0LoVe GiRl0

New member
לא ניראלי שיעזור לדבר איתם

באמת שהם מאוד מפחדים מכול הקטע של לשכב והכול ...הם עדיין בסרט שאני ילדה קטנה ..אמא לשי פשוט אמרה לי לא מזמן שהיא עדיין חושבת שאני בת 15 !! אבל הלו אמא אני עוד רגע בת 17 !!! הם סומכים עליי ועל חבר שלי והכול אבל להרשות לי לסוע איתו לכמה ימים הם לא ירשו זה יראה בעינהם לא יפה שאני ממש קטנה ונוסעת עם חבר וכול זה ..וכמה שאני לא אדבר לא יעזור !! וזהו שזה מטומטם כי כבר שנה שעברה נסעתי לבד עם חברות ובעצםפ גם לפני זה להופעות באילת רק שהיה איזה הורה שבא איתנו אבל תכלס היינו סוג של לבד..אז זה סתם מעצבן כי עם חבר שלי זה אפילו הרבה יותר בטוח... ניראלי שאני לא אספר שהבנים גם באים כי תכלס זה לא כזה שקר כי הם ידעו איפה אני ,איך אני נוסעת, מתי והכול רק לא ידעו שגם הבנים שם ... עדיף ככה לא ? למרות שקשה לי עם זה שאני צריכה לשקר ואני לא אחת שמשקרת ואני גם לא יודעת איך לשקר שלא יתפסו אבל מה לעשות לפעעמים הם מביאים אותנו למצ שאנחנו חייבים לשקר להם

אני לגמרי מבינה ומכירה את זה..

גם אצלי בבית זה ככה, אמא שלי עדיין לא מבינה שגדלתי ושאני כבר בת 17 ומשו.. והיא כל הזמן מתחקרת אותי מה הולך והכול. אבל היא מכירה טוב את חבר שלי אז היא יודעת שעדיין לא שכבנו והכול, למרות זה היא עדיין חוששת ושמעי זאת התגובה הכי לגיטמית של הורים דואגים אבל אין ספק שזה מציק ומעצבן.. ותעשי מה שאת מרגישה שנכון לך, אני חושבת שלא הייתי מספרת. כי בסך הכול זאת פעם אחת לנסוע לאילת בשנה וחבל לפספס את ההזדמנות.

xenadream

New member
אולי...

תגרמי להיכרות טובה בין החבר לבין ההורים שלך ככה שהם ילמדו לסמוך עליו. וגם תסבירי להם שאתם רוצים להרוויח עוד כמה שעות ביחד באמצעות זה שתישנו ביחד, ושזה יקרב ביניכם ושאתם כבר הרבה זמן ביחד וש"כל החברות שלך עושות את זה" ושהגיע הזמן... בלהבלה.. כל סוג של לחץ שיעבוד על ההורים שלך. גם אמא שלי סירבה לזה בהתחלה, שיכנעתי אותה שנישן על מיטות נפרדות וכו' וכו' XD

למעלה