צריכה עצה!!!

LifehouseGirl

New member
צריכה עצה!!!

היי בננות,[אני חדשה פה] קרה לי משהו ביום שישי האחרון ואני ממש מתלבטת מה לעשות עם זה ואשמח לשמוע את דעתכן... יש לי ידיד ממש ממש טוב [משו כמו שנה וחצי] והקשר שלנו ממש ממש טוב וקרוב. ביום שישי האחרון היה לו יומולדת והתקשרתי לאחל מזל"ט כמובן. שהתעוררתי בשבת בבוקר הסתבר לי שחלמתי עליו [כאילו פתאום קלטתי שזה היה חלום שאכן חלמתי] חלמתי שיש לו יומולדת ואנחנו קובעים להיפגש,אני מחכה לו בתוך מכונית משום מה,משו הזוי [חלום...] ואז הוא נכנס אני אומרת לו מזל-טוב הוא צוחק ואומר תודה ואז פתאום בלי שום קשר אנחנו מתקרבים ומתנשקים... וכאן מתחילה הדילמה-אני לא יודעת אם לספר לו או לא... אבהיר שהקשר בנינו הוא ידידותי לחלוטין ואין לי שום כוונות נסתרות לגביו וככל שאני יודעת גם לו אין לגביי ואני כ"כ מתלבטת כי אני לא יודעת איך הוא יקח את זה. בכל זאת,זה לא סתם חלום שכזה-אנחנו התנשקנו בו !!! תודה מראש לכל המגיבות

../images/Emo203.gifתספרי, אל תספרי

זה מזה לא חשוב זה כמו שאם אני אחלום שאני נאנסת זה באמת יקרה או משהו בסגנון בכלל. יש יכול להיות פירושים לחלום, שאת מחפשת אהבה או שאת מתקרבת אליו לא דווקא בקטע המיני, אבל זה ממש לא אומר כלום את מוזמנת לפנות לפורום חלומות שיעזרו לך, אבל בכל מקרה זה ממש לא אומר כלום ואת לא צריכה לספר כלום, רק אם בא לך, זה בכל מקרה לא אומר כלום

EVE Lights

New member
אין שום סיבה לספר לו את זה

זה בערך כמו לספר לחברה טובה שלך שחלמת שהיא עושה סמים כאילו מה הקטע? זה חלום בחלומות קורים כל מיני דברים זה לא מציאות או משו.. צאי מזה

זה מה זה לא ביג דיל.

חלמתי שאני מתנשקת בערך עם כל העולם. [כן כן, תסביכים ><] זה מקביל ללהגיד "X ממש שווה" פשוט בזמן השינה |: זה שום דבר, ולמה לך להגיד לו את זה?

LimiMimi

New member
אני חלמתי

שהתנשקתי עם שחקן אחד מ"ראש גדול". פאקינג ראש גדול. אני בת פאקינג 18 עוד שניה! ואז הסתובבתי וראיתי את כריס קורנל והוא שלח לי נשיקה באויר. ואז קמתי. ;[

Fragile rose

New member
../images/Emo6.gif!

איזה מהשחקנים?
ואת עוד במצב טוב, בעקבות ראש גדול חלמתי שאני מזדיינת עם מייקל לואיס וגם אז אמא הפריעה לנו באמצע

LimiMimi

New member
לא יודעת איך קוראים לו באמת

אבל הוא משחק את איתי הזה.. זה שמבין במחשבים והוא חבר של דבש.

greeneye

New member
חחחח

אני חלמתי הלילה שדייב שאפל מנשק אותי בצואר. ואחרכך עבדתי עם סת' רוגן בפוקס [נכון הכי הזוי שיש?] והוא היה כזה צ'אבי ודובוני וכל הזמן חיבקתי אותו.

AnGeL DoLlY

New member
חחח גדולה

תאמינו לי- אין כמו לחלום שעשיתן את צ'אד מאריי. לא רציתי לקוםםםםםםם בחיי

stupid F R O G

New member
כשהייתי קטנה../images/Emo105.gif

כל הזמן הייתי חולמת שאני עומדת ליד קיוסק של ממתקים, ובשניה שהמוכר מביא לי את הסוכריה אני מתעוררת.. **יצאתי ילדה מורעבת משו** חחחח אבל אחרי שהתבגרתי חלמתי חלומות הרבה יותר גרועים מלהתנשק, תשאירי את זה אצלך כחלום מתוק כזה:)

למעלה