צריכה עצה..

KבתאלK

New member
קצת הגזמת

סליחה כמה כבר אמרו פה שזאת זכותי שהתמונה לא תהיה שם. זאת תמונה פרטית כאילו מה אחרים צריכים לראות אותה. מה שמפריע לי שהוא עושה דווקא כמו ילד קטן.הוא לא מתחשב בי בקשתי ממנו להוריד אותה. שמע הוא זה שמחפש אותי הוא זה שעלה תמונה שלנו ביחד אחרי שנפרדנו. אם אני היתי מעלה את התמונה הוא היה קורא לי משועממת. אני דווקא התחלתי להתגבר אליו ואז הוא עלה תתמונה וזה הפריע לי לתהליך.. המשפט הזה:"אם הייתי החבר שלך לשעבר הייתי משוכנע שאת עדיין מאוהבת בי ומחפשת פרובוקציה סתמית כדי לחדש אתי את הקשר ולחזור אליי... " דווקא מתאים לו כי הוא זה שמשחק משחקים לא אני. אני לו מקנאה לו ולא כלום שיהיה לו בהצלחה.

KבתאלK

New member
אתה יודע מה

לא מפריע לי שהוא רשם שהוא פנויה גם אני רשמתי.. ובאמת מזל שהוא לא עלה תמונה אחרת נקרא לזה ככה הוא עשה את זה בשביל לגרור תגובה ממני והוא ממשיך

dudusch

New member
משחקים

לפי דעתי הוא עשה את זה יותר כדי לגרור תגובה שלך מניסיון למצוא מישהי. אצלי תמונה של בחורה מחובקת עם בחור בתוך אתר היכרות היתה מעוררת תהיות בנושא...

ברור כשמש ש...

הוא עושה זאת כדי לקבל ממך תגובה/תשומת לב/יחס. ברור ושקוף. וכמו כל אזרח במדינת ישראל זכותך לבקש לשמור על פרטיותך. פני למנהל האתר. גם אם הפנים שלך מחוקות - ואת עדיין שם וזה מפריע לך - זכותך המלאה לבקש להוריד את התמונה. בהצלחה

KבתאלK

New member
לקחת לתשומת לבי את מה שאמרתם

הוא מחפש צומי זה מה שהוא מחפש.. ואני רק עכשיו קלטתי את זה. הוא מחשק משחקים בשביל לראות איך אני יגיב כמו ילד קטן שיתן לי להמשיך הלאה מבלי להפריע לי

מסתמן שהוא לא יתן לך.

אבל למה את משאירה את הכוח בידיים שלו? למה שהוא יחליט אם הוא "נותן או לא נותן להמשיך הלאה בלי להפריע"? פשוט תמשיכי הלאה.

צודקת בהחלט...

אבל הגעתם לפשרה והוא טישטש את הפנים, אז כבר לא יזהו אותך ומי שראה-ראה. זה לא בסדר ההתנהגות שלו, יכול להיות שהוא לא חשב על זה, ויכול להיות שזה היה בכוונה, אבל חבל להיתפס לקטנות ולריב איתו, תמשיכי הלאה, שישאר בעבר. יש לך הווה ועתיד נפלא שמצפים לך.

omer73

New member
את צודקת,

זה מובן לחלוטין שזה מפריע לך, טוב שדיברת איתו, ואם הוא דאג לטשטש אותך זה בסדר, רק שהוא היה צריך לחשוב על זה מההתחלה. ואם הוא מחפש תשומת לב מצידך, פשוט אל תגררי את עצמך לזה, כי המטרה שלך, היא להשאיר את מה שהיה מאחור, ולהמשיך הלאה בחיים.

למעלה