מנסה להוסיף עוד כמה דברים: ../images/Emo62.gif
לפני עיצוב מטבח, אני מבקשת מהלקוחות רשימה של כל מה שיש להם כרגע במטבח. הכל!! כולל מכשירי חשמל, סטים למיניהם |(רגיל, סט של פסח, וכו') ואפילו מגבות מטבח! וככה, בזמן שמחלקים את הארונות, אנחנו ביחד כבר חושבים איפה כל דבר הולך לאן. תאמיני לי...הרבה אנשים שוכחים לתכנן מקום לקופסאות פלסטיק, למשל, שתופסות
המון מקום ואף פעם לא יודעים איפה לתקוע אותם.
למרות שלא כולם מסכימים איתי, אני מעדיפה דלתות מפורמייקה על דלתות עם פורניר. יש היום בשוק פורמייקות בצבעים מהממים וזה מאוד מאוד נוח מבחינת נקיון. (רק לא פורמייקה דמוי עץ, פלייייייייייז!!)
עם התקציב נמוך, אפשר לבחור בחיפוי פשוט ולא יקר ולשים ידיות מהממות שיקפיצו את המטבח
רעיון נחמד זה מוט תלוי מעל הכיור עם מתקן לייבוש כלים מנירוסטה (יש באיקאה אחד מאוד מוצלח!). זה חוסך את המקום על השיש למתקנים הענקיים האלו, או מקום בארון למתקנים המוזרים ההם, ששולפים אותם למטה.
אני דווקא לא ממש בעד מעקה (פאזה) בשיש. (מבחינת מראה כמובן!)
יש כמה חוקיים בסיסיים למיקום המכשירים הגדולים במטבח (כיריים, מקרר וכיור) ולפי צורת המטבח שלך נוכל למקם אותם בצורה הכי אידאלית. חשוב: הכיור
תמיד בין המקרר לגז
כמה וכמה אנשים טענו שסתם קנו מנדף (קולט אדים) בגלל היופי ושממש לא משתמשים בו, אז אם אין תקציב, אפשר לחכות עם זה (רק לדאוג שהגז יהיה במקום שכן יאפשר בעתיד להתקין את הקולט)
הרבה הרבה חברות היום מציעות מטבחים במחירים מאוד אטרקטיבים עקב המצב. אני תמיד בעד לבדוק מה הן מציעות ולקרוא טוב טוב את המפרט שלהם, ולשים לב לאיזה סוג עץ הן משתמשות במילוי וחלילה חליה חליה לא לתת לאף נגר או חברה להשתמש בסיבית!! במטבח זה
אסון!!
והכי הכי חשוב: לבשל במטבח ולהנות כמה שיותר!! אני תמיד אומרת שביום שאני אקנה בית (או אבנה לי אותו - אמן!!) המטבח יהיה לב הבית ואני אשקיע בו את כל המאמצים. אין כמו מטבח!!! בהצלחה! אתי