צריכה עצה

צריכה עצה../images/Emo70.gif

הייי, מ'מצב? אני צריכה שתעזרו לי במשהו
אני
אוהבת ילד שאני בטוחה ב-100% שהוא לא אוהב אותי ואני צריכה לשכוח אותו
ואין סכוי שמשהו אחר יסתכל עליי כי אני קצת מלאה כמו שאומרים. אז פליז תעזרו לי
מטל1ש הממ1ש
נ.ב הוא לא יודע שאני אוהבת אותו

תראי...

בנים שבאמת אוהבים אותך לא יסתכלו על היופי שלך ואני גם אוהבת משהוא והוא לא שם עלי עד עכשיו ורק היום הוא אמר לי מה הוא מרגיש אני חושבת שבישביל לשכוח משהוא את צריכה יותר לצאת לבלות להכיר בנים ותאמיני לי שהבנים לא יתאהבו ביופי שלך אלה באופי שלך זה לא קל לשכוח משהוא ואני לא זאתי שיכולה להגיד לך לשכוח אותו את זה הלב שלך יחליט כן חחח.... אבל לדעתי בישביל לשכוח משהוא צריך לצאת לבלות ולאט לאט את תשכחי אותו זה מה שקרה לי בוא נגיד אבל אני זאת לא את זה רק רעיון!

תודק על העצה../images/Emo70.gif אבל...

תאמיני לי שבסביבה שלי אף אחד לא יסתכל על אחת כמוני
ואפילו אם אני ארד במשקל ואני כבר בדיאטה וכבר הורדתי 6 קילו
אף אחד לא הסתכל עליי כי אני מכוערת

סתיו מם

New member
איזה יופי שהורדת כל כך הרבה!

ואני בטוחה שעם אופי כמו שלך את תצליחי להוריד כמה שאת צריכה (רק לא להגזים בבקשה!!). ואני לא מוכנה לשמוע שאת מכוערצ, פויה! תכתתבי איך את נראית, ובטוח שלבנות יהיו טיפים איך להתלבש מחמיא, ואיזה תסרוקת וכד'. דנה אלופה בזה! את לא לבד.
ולגבי לשכוח אותו - אי אפשר בכוח. אבל אפשר להחליט שעכשיו זה זמן שאת משקיעה בעצמך בכל המישורים - דיאטה, פעילות גופנית, ספרים, סרטים, חברים, בגדים שמחמיאים... ככה בטוח תחשבי עליו פחות.
ואז יום אחד פשוט יגיע מישהו שפשוט מתאים לך בול, ותשכחי לגמרי מהשני...

ע ד י ד ע

New member
כל הכבוד על ה-6 קילו שירדו..וגם

את באמת צריכה להתמקד בעצמך.. לפעמים צריכים שינוי..משהו שיגרום לך להיראות שונה, נועזת יותר. אני לא בטוחה שככה זה לגבי כולם, אבל כשאני מרגישה ככה, (ולפעמים זה קורה..) אז אני משנה בעצמי משהו.. זה יכול להיות: תספורת. בגד/נעל. שפתון או צללית חדשה. וכל מני.. בהצלחה ןואל תשכחי לספר לנו מה קורה!

ODana

New member
עדידע אהבתי2

התשובות שלך מוצאות חן בעיניי באופן סדרתי

למעלה