צריכה עצה ...

חן123

New member
חושבת כמו מיכל

זאת חתונה של אחותך, כולכם חייבים להופיע. לא נורא אם יום אחד סדר היום של יפתח קצת ישתבש. סביר להניח שאח"כ הוא ישן טוב טוב בלילה... ואני עוד זוכרת את הצעת הנישואין הדרמטית... חן

מזל טוב למיכל ולבעלה לעתיד ../images/Emo48.gif

כידוע אני לא מחסידי ההרפתקאות הליליות עם האפרוחים, הם צריכים להיות בבית במיטה שלהם ובזמן...אבל במקרה הזה מדובר בחתונה של הדודה שלו! אל תדאיגי את עצמך יותר מידי, אני מציעה שתזרמי עם יפתח, יכול להיות שהוא יישן למרות ההמולה סביבו ויכול להיות שהוא לא ירצה להחמיץ את המסיבה. בכל מקרה, גם אם הוא לא ירדם בזמן יהיה לזה יתרון, כולכם תשנו עד מאוחר בבוקר שאחרי...מה רע? בערב ראש השנה, זיו נרדם רק באחת לפנות בוקר כשחזרנו הביתה, הוא היה נרגש מהארוע, שיחק עם כל הדודים והדודנים שלו ולא רצה להחמיץ אף רגע. כולנו נרדמנו באחת לפנות בוקר והתעוררנו בעשר בבוקר, היה כיף!!! תהנו מהארוע המיוחד הזה והרבה מזל טוב למיכל ואלחנדרו, חיים טובים!

../images/Emo9.gif חייבת לספר לכן משהו...

חזרתי ממסיבת הרווקות לפני 20 דקות בערך ( הגענו לשם לפני 21:00). אני אומרת "הגענו" כי יפתח היה איתי.הציצי ניצח בגדול והחלטתי לקחת אותו. מה אומר לכן ? - זה פשוט לא להאמין איך הילד הזה התנהג. היה ערני ביותר עד הסוף (ורק כשממש התחיל לשפשף את העיניים , וגם זה בלי להשמיע ציוץ נרגן מיותר - רק אז הבנתי את הרמז וקמתי ללכת) ופשוט התנהג מ-ד-ה-י-ם (אבל היי , אני לא מתפלאת - תמיד הוא ככה רק שהפעם הייתי ממש נפעמת). במשך כל הזמן הזה הוא היה מבסוט לגמרי , עבר מהידיים של האחת לשניה (והיו שם איזה 14 חברות של אחותי...) ונהנה מכל רגע. במשך כשעתיים וחצי ישבנו במעגל עם אסטרולוגית שהיא גם נומרולוגית שעברה אחת אחת וניתחה דברים ע"פ תאריך לידה ומזל אסטרולוגי - והוא הקשיב לה קשב רב!!! לא צייץ!!! לא קיטר!!! לא בכה!!! מדי פעם "נחת בבסיס האם" וינק להנאתו. כשהיא הגיעה אלי בסבב היא אמרה מה שאמרה (הרוב נכון , אגב) , ועל יפתח היא אמרה : "הילד שלך הוא ילד מדהים. הוא כל חייך וכל עולמך ולמרות שנתת לו להסתובב חופשי בין כל הידיים של הבנות כאן כל הזמן השגחת בו מרחוק. הילד הזה יביא לך הרבה מאוד מזל ואת צריכה להיות אסירת תודה על שיש לך ילד מיוחד ומקסים שכזה שמתנהג בצורה כ"כ "בוגרת" ונוחה..." היא אמרה עוד כמה דברים , לא זוכרת - ואני? אני הרגשתי איך אני מגיעה לשיאי גאווה חדשים. מרגישה הכי "עשירה" בעולם עם הילד הזה ורק מפחדת מ"עין הרע".תמיד מנחים אותי הפחדים שעל דברים טובים "מדי" משלמים. זו ה"שריטה" שלי. נסעתי בחזרה בחושך עם דיסק של דיוויד ברוזה ויפתח מאחור בכיסא שלו (יש כרית אוויר מקדימה ולכן הוא לא היה לידי...אבל הוא נרדם בשניה שהנחתי אותו בכסא וגם לא התעורר כשהגענו הביתה...פשוט שפוך לגמרי , הבחור), ובאמת הרגשתי את הלב עולה על גדותיו. ענת.

שושי @:-)

New member
ממי כל גבר ממוצע ../images/Emo150.gif

יתמוטט מעייפות | חרופ| אחרי שיעבור בין 14 בחורות צעירות ורעננות....
שמוליק שלי
שושי

איזה ילד! ../images/Emo57.gif

איזה כיף! אז עכשיו אפשר לקחת אותו לחתונה עם הרבה פחות חששות.
אני יכולה רק לנחש איך עומר שלי היה הופך את המקום

ענת, דבר ראשון-../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

מכיוון שזהו אירוע חד-פעמי ורב חשיבות, אין מנוס מלקחת את יפתח וכמובן לא להשאירו עם שמרטף. תנסי אולי לסדר לו את שעות השינה, כך שאולי-אולי הוא יצליח להיות ער במשך הערב. אם לא, והוא יהיה עייף, תאמיני לי שהוא כבר ישן בעגלה.

noh1

New member
מנסיון שלי ושל חברות

הבעיה היא בהרדמה, אבל לא בשינה. כדי להרדים אותו אולי תצטרכי לצאת לכמה רגעים לפינה שקטה, אבל לרוב התינוקות, אחרי שהם נרדמים, לא מפריע רעש. אלה אם כן, הוא חד ופתאומי. המון תנוקות שהכרתי פשוט ישנו שנת תינוקות בחתונה. אז אולי לא צמוד לרמקול, אבל בהחלט בתוך האולם.

למעלה