צריכה עצה...

NoaInChains

New member
צריכה עצה...../images/Emo19.gif

קודם כל היי אנשים! מה המצב? יש לכם פורום ממש מגניב ואני קוראת פה כמעט כל הזמן...
אז ככה, לפני איזה שנה עשיתי סוג של צילום ברגל בגלל כאבים שהיו לי וגילו שיש לי איזה בעיה בעצם בקרסול מאחורה (קשה להסביר). הבעיה הזאת נורא מקשה עליי בריקוד, זה כאבים חזקים, אני לא יכולה לעשות פויינט/פלקס מלאים, לעלות על רלווה מלא גראנד פלייה מלא אחרי הרבה זמן של ריקוד. הרופא אמר שיש אפשרות לעשות ניתוח ולפתור את הבעיה. אבל הבעיה היא שאני לא בטוחה אם הניתוח כ"כ שווה את זה... אולי אחריו זה אפילו יותר יכאב לי
הריקוד זה החיים שלי ואני רוקדת מאז שאני זוכרת את עצמי ואפילו הכאב הזה נהיה כבר חלק מהריקוד (מרוב שהתרגלתי אליו...). מה הייתם עושים במקומי? מסתכנים בניתוח או ממשיכים לחיות עם כאב? נועה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאז רגע...

הניתוח אמור לפתור או להחמיר את הבעיה?
"הרופא אמר שיש אפשרות לעשות ניתוח ולפתור את הבעיה. אבל הבעיה היא שאני לא בטוחה אם הניתוח כ"כ שווה את זה... אולי אחריו זה אפילו יותר יכאב לי
"

NoaInChains

New member
חח...

לא הסברתי את עצמי נכון ויצאתי דפוקה
בקיצור, התכוונתי שהניתוח אמור לפתור את הבעיה, אבל בכ"ז זה ניתוח (ובדר"כ ניתוח זה דבר כואב וזה.. את יודעת..) אז אולי אחריו אני לא אוכל לרקוד לזמן מסויים כדי שזה יתרפא ויחלים אנד שיט... ואולי אני אוכל לרקוד אבל זה עדיין יכאב לכמה זמן, כי זה אחרי ניתוח... אז... אולי בכלל לא שווה לעשות אותו ולהתעלם מהכאב. מקווה שהסברתי יותר טוב עכשיו

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאה, אוקי.

אז לדעתי תעשי את הניתוח. אומנם זה לא פשוט כמו שזה נשמע, אבל זה יותר כדאי. להתעלם מכאב זה אף פעם לא דבר טוב, תסמכי עליי- אני אומרת את זה מנסיון. עדיף לעשות ניתוח ולא לרקוד.. חודש נגיד? ואז לחזור בלי כאבים בכלל, מאשר לחוות את הכאבים כל פעם שאת רוקדת כשאת יודעת שיש מצב שבכל יום הם עלולים להתפתח ולהחמיר. לדעתי- לכי על הניתוח
עמיתוש

NoaInChains

New member
צודקת... תודה../images/Emo140.gif

נראה לי אני אלך על הניתוח בקרוב...

TheBlackFairy

New member
זה הכל תלוי בחומרה../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

והאם זה עד כדי כך מפריע לך. אני אישית, ממליצה לך לנוח תקופה קצרה של מינימום שבועיים, לעשות המון מסאז'ים לרגל ולחזור בהדרגה לרקוד, ובנוסף להוריד חוגים במחול. כמה חוגים את רוקדת
.

NoaInChains

New member
אממ..

אני רוקדת 3 פעמים בשבוע. ביחד זה יוצא 4 שעות. ומנוחה לא בדיוק תעזור.. בחופש הגדול האחרון אני לא רקדתי כמעט בכלל... הייתה תקופה של בערך חודש שלא רקדתי (לא בגלל הבעיה הזאת) וכמעט כל הזמן הייתי בבית. ישר כשחזרתי לרקוד הכאבים חזרו.. מסאז'ים לא עוזרים.. אני בהתלבטויות קשות
חחח

TheBlackFairy

New member
4 שעות זה סביר../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

זה כואב לך גם בזמן הליכה ולא רק בזמן המחול
.

NoaInChains

New member
אני לא חושבת...

בנאדם לא צריך לוותר על דברים בחיים שלו רק כי אין לו פוטנציאל. במקרה שלי זה שונה גם ככה... הייתי עושה ת'ניתוח בלי להתלבט, אם לא הייתה האפשרות שהוא בכלל לא יצליח ושסתם יכאב לי אחריו. גם בזבוז של כסף וגם סתם כאבים...

SoulDancer

New member
מצטערת,

אבל זו הייתה תגובה ממש מתנשאת. לא קיבלו אותי ללהקה אחת כי אמרו שאין לי פוטנציאל. כמה חודשים אחרי זה קיבלו אותי ללהקה פי 3 מהלהקה ההיא. (תוצאות של תחרויות...) אז לפי דעתי-לכולם יש פוטנציאל אם רק ירצו.. (אויש, פלצני..חחח)

NoaInChains

New member
מסכימה לגמרי

וזה באמת היה קצת מתנשא... וגם לי קרה משו ממש דומה למה שהיה לך, אז תמיד אם מישהו אחד אומר שאין פוטנציאל, מישהו אחר יכול לראות את הפוטנציאל הזה.. אה, ושתינו יצאנו פה פלצניות בטירוף
לא נורא.

...

אני ממש ממש מצטערת עם נשמעתי מתנשאת אבל היא תידע לעשות את החשבון נפש שלה.... הכוונה שלי הייתה שהיא יודעת עם שווה לעשות את הניתוח הזה או לא... את צודקת באמת איך שניסחתי את זה , זה היה נשמע מתנשא אבל לא לזה התכוונתי

SoulDancer

New member
החשבון נפש

של אם שווה לה או לא.. זה אם היא אוהבת את זה מספיק כדי לעשות ניתוח- אם זה סתם כזה נהנת ולא יותר, אז באמת שאין טעם לעשות ניתוח.. אבל לפי איך שזה נשמע היא מאוד אוהבת לרקוד-ורק בגלל שהיא אוהבת את זה כ"כ כדי לה לעשות ת'ניתוח, ולחסוך לעצמך המוון כאב. (גם ככה ריקוד מכאיב-אז למה סתם להכביד יותר?
) ואני מסכימה עם מי שכתב לעשו את הניתוח בתקופה של רגיעה ומוסיפה- לעשות את הניתוח כשאת שלמה עם עצמך ב37956765%. חלק מההחלמה היא הנפש הבריאה. "נפש בריאה בגוף בריא" (לא זה לא פלצנות! זו סיסמא של התנועה שלי
) תרגישו טוב כולם.

dancer14

New member
אני מכיר את הבעיה הזאת מקרוב!!

יש לי את זה! הוא אמר לך שיש לך עצם נוספת? אם כן אז יש לי את זה את מסבירה את זה בידיוק כמו אצלי אם ממש ממש קואב לך תעשי ניתוח אבל במן טוב.. סתומרת לא באמצע שיש לך אודישנים או הופעות בתקפוה של רגיעה...

NoaInChains

New member
כן כן..

זאת בדיוק הבעיה. שיש עצם נוספת על העצם של הקרסול. ואם אתה באמת מכיר את זה אז אתה יודע איזה כאבים אלה... אתה היחיד פה שיכול לייעץ לי באמת אם לעשות ת'ניתוח, כי אתה יודע איך זה.

תקשיבי

זאת בעיה באמת קשה, ואני מבינה את ההתלבטות שלך, אבל את צריכה לחשוב: לפני הניתוח, כואב לך ומקשה עלייך לרקוד, אחרי הניתוח עם כל הפחד וזה, לא יכול להיות יותר גרוע מקסימום הוא יכול לעזור! אני ממליצה לך ללכת על זה, בתור אחת שהריקוד זה החיים שלה

למעלה