צריכה עצה/ עזרה

Major Sam

New member
צריכה עצה/ עזרה

היי כפי שאמרתי אני עוסקת בתמיכה טכנית. אני אחראית המוקד, ויש תחתיי עובדים נוספים. הבעיה היא שרובם חדשים בתחום ואין להם ידע או מוטיביציה לתת שירות. איך מחנכים אותם לאדיבות ומתן שירות יעיל כך שגם הם וגם הלקוח יהיו מרוצים? יש כתבות או עזרים בעניין?

לא כתבה, ולא ספר עזר... אבל כנסי...

תראי, אחראי על עובדים צריך להתחלק לשניים: גם להיות הבוס, הטון, הקובע וכו'... וגם להסתדר איתם (אחרת האוירה תהיה זוועתית והעובדים ישימו פס...) יש הרבה דרכים להעלות רמת מוטיבציה. אם את באה מנקודת מבט של "אני הקובעת" את יכולה לקבוע עובדות כמו "מי שעובד יותר טוב יקבל יותר משמרות", צ'ופרים למיניהם (לבקש אישור לבונוסים לדוגמא), להראות גישה תקיפה ואף מאיימת אם צריך, להעיר, וכו'... אבל בתכלס, כולם בני אדם וכולם מחפשים לגמור את המשמרת בלי כאב ראש, אז עיצתי אלייך היא לגרום להם להנות בעבודה. תהיי קצת חברה שלהם בין כל הבלאגן. חיוכים, תסבירי דברים עם חיוך... מחוץ לשעות העבודה - ימי גיבוש. ישיבות צוות שידברו על הבעיות שלהם.. תזכרי שבשורה התחתונה כשהלקוחות רואים שנותן השירות מחייך הם יחיכו איתו - חיוך זה דבר מדבק. הם מרוצים - הלקוחות מרוצים - הבוסים מרוצים - הם מקבלים תשבוחות - הם מרוצים הלקוחות מרוצים.... וכו'...

תלאבובה

New member
אפשר

להעביר סדנא על מתן שירות.. לתת כל מיני תרחישים שיכולים לקרות.. וכל זה עם שתיה כיבוד ואווירה כייפית.

למעלה