צריכה עצה מגברים שמבינים עניין!!!

kimiwriterit

New member
צריכה עצה מגברים שמבינים עניין!!!

היי לכל הגברים, אני בחורה בת 26 ועד לפני שנה וחצי יצאתי עם משהו בן 31 יצאנו במשך שנה , לי לפניו היה ניסיון עם גברים וגם לו היה אבל פחות ממני, בוא נגיד שעד היום אני הייתי המערכת יחסים הכי רצינית שהיתה לו מבחינת זמן ומבחינת האהבה שלי אליו... סיימנו את הקשר משום שהוא אמר שהוא לא חושב שאנחנו מתאימים לחתונה, (היו לנו קצת בעיות שפתרנו בעיות דביליות, הסקס היה 10 והכימיה היתה פיצוץ, לשנינו יש אותו ראש מטורף!!!! ראש טוב ראש סבבה ממש צחוקים איתנו!), נפרדנו כידידים שמרנו על קשר ואני בכדי לא לאבד אותו וגם בגלל שאהבתי אותנו יחד במיטה הצעתי לו שנשכב יחד, ככה שיוצא לנו להתראות מעת לעת להתעדכן אחד בחייו של השני וכמובן סקס, חשוב לי לציין שמבחינת סקס הוא לא ימצא כמוני כי הייתי פתוחה איתו ברמות והוא כמובן אהב את זה, במשך כל הזמן הזה הוא סה"כ יצא אם משהי אחת במשך 3 חודשים מאז הוא מנסה להכיר ולא כ"כ הולך לו, אני לעומת זאת יצאתי עם כמה והיו לי אופציות להכיר אבל אני חסומה מבפנים כי הלב שלי עדיין איתו,השאלה שלי אליכם גברים יקרים היא כזאת לאחר כל התקציר... כשאנחנו נפגשים אנחנו מתנשקים והוא קורא לי באותם כינויי חיבה וכו' האם זה אומר משהו? שנית מה אני יכולה לעשות בשביל להחזירו לתמיד??? אנחנו אמורים לצאת לסטנד אפ בקרוב הצעתי לו זאת למען ימים עברו... והייתי רוצה שתתנו לי עצה גברית אמיתית בשביל להחזירו לחיי כי אני כ"כ אוהבת אותו וקשה לי! אני מצטערת על ה"תקציר" הארוך!

seeyou

New member
"מבחינת סקס הוא לא ימצא כמוני "?

סקס טוב זה לא סיבה להתחתן. לא טוב מה שהצעת(לדעתי) "הצעתי לו שנשכב יחד, ככה שיוצא לנו להתראות מעת לעת להתעדכן אחד בחייו של השני וכמובן סקס" הוא ימשיך לקבל זיון טוב כך שישחרר אותו לחפש אישה שתיתן לו הרגשה אחרת,פרט לסקסֱ/

seeyou

New member
שינוי טקטיקה!

את משקת פוקר? לקרר את היחסים בלי לגלות את האמת שכואב לך-או שאת רוצה אותו נואשות. כמו במשחק פוקר בדרך כלל המבלף מנצח...לא תמיד לא בכול התמודדות. מה יש לך להפסיד? פרטנר טוב לזמן מה...לפחות כמה חודשים אם,המצב הוא כפי שאת חושבת-שהוא דבוק בך....הוא יחפש אותך... אם לא זה שיקול שלך ישנם הרבה נשים שמוכנות להיות במעמד של כינור שני...רק להיות במחיצתו של הגבר שהן אוהבות יוסי

Vdrums

New member
או שתדברי איתו דוגרי ב4 עיניים

או שתשכחי ממנו, אם אתם נפגשים רק לסקס אז זה מה שהוא רוצה ממך. אם יש עוד דברים חוץ מזה אז מה אתם בדיוק? אין דבר כזה ידידות בטח לא אחרי קשר של שנה. נו אז הוא לא רוצה חתונה, בלי חתונה הוא לא יאהב אותך? את לא תאהבי אותו?

kimiwriterit

New member
בת'כלס מה לעשות בשביל להשיג אותו?

מה אני יכולה לעשות בשביל להשיגו? מה כן גורם לכם גברים לאבד את הצפון בנוגע לאקסיות? מה מדגדג לכם בפנים? help!

Vdrums

New member
שום דבר. אקסית זה אקסית

זה נגמר מסיבה מסויימת וכנראה שזה מה שאמור להיות.

adida5

New member
לשאלה כזו את שואלת גבר????.

מאמי מה קורה איתך??? אנחנו עם חזק ואם אנחנו רוצות אנחנו משיגות <ברוב המקרים> בכל אופן הקשיבי והקשיבי טוב: חוויתי את מה שאת חווה..נפרדנו וידעתי שככה אני אשמור אותו קרוב אלי...זה גם עושה לי טוב וגם לו אז המשכתי ככה והוא היה קורא בכל הכינויים..היה מחבק בדיוק כמו אז..אבל מיד אחר כך היה מתעטף כאילו בחומה ונהיה לי ה"ידיד" אכלתי את עצמי במשך חודש וחצי הייתי הולכת ממנו עם הרגשה זולה...עד שיום אחד החלטתי שזה לא עסק ושם תפסתי אותו...ותפסתי גם אותי על הדרך לפני שהגענו לשלב המכריע התאפסתי על עצמי אמרתי לו שנמאס לי להיות ככה בהרגשה זולה..ואיך הוא יכול להגיד שהוא אהב אי פעם ועכשיו להתנהג בצורה כזאת..בקיצור עשיתי סרט קמתי והלכתי הוא כמובן לא הפסיק להתקשר ולהתחנן שחשב שזה מה שאני רוצה ובלה בלה בלה... היום אני לא איתו אבל אני בטוחה שלפחות בזה העברתי לו סידרת חינוך <לא איתו מרצוני החופשי> אופס..יוו כמה בירברתי כאן...בקיצור ולעניין <אלק קיצור...> תנסי לשחק אותה בקטע של הנפגעת על הזילזול ותראי מה יבוא מימנו..אגב אל תתבישי להגיד שאת עוד אוהבת זה רק ייחזק את הרצון שלו להיות איתך

למעלה