צריכה עצה.. חשוב..

דנה 500

New member
צריכה עצה.. חשוב..

שלום, קוראים לי דנה, למקרה שלא כולם מכירים אותי (אני חדשה). אז ככה: יש איזה בחור חמוד והוא עובד איפה שאני מבלה. תמיד עשינו עיניים אחד לשני עד לזמן הזה. התחלנו לדבר בכלל בזכות חברים שלנו. דיברנו די הרבה זמן, בערך שעה, הוא סיפר לי מלא דברים על עצמו, והיה נחמד. בסוף כשהלכתי נתנו נשיקה- חיבוק לשלום. זה היה לפני בערך שלוש שבועות. שבוע אחר כך לא ראיתי אותו ושבוע אחרי זה סתם אמרנו שלום כי התראינו במקרה. שבוע שעבר שוב התראינו, החלפנו כמה מילות שלום (אני באתי אליו כי ראיתי שהוא לא אומר שלום). חשבתי שאולי נדבר שוב ושיהיה נחמד כמו אז, אבל זה לא היה ככה.. ומדי פעם החלפנו כמה מילים. בכל מקרה- אני לא בטוחה אם להמשיך מפה, אם אני בכלל מוצאת חן בעיניו, הוא לא ביקש מספר בכלל וממש לר בא לי על עוד קשר כושל (אם בכלל). תודהה!

MaybeLyn

New member
לא תמיד שני הצדדים נדלקים אחד על השני בבת אחת

כרגע לא נראה לי שהוא חולם עליך בלילות אבל אם תציעי לו משהו אולי הוא יגיד "וואלה" ויסכים. זה לא אומר כלום לגבי איך קשר איתו ייראה, גם קשר שמתחיל בהידלקות הדדית יכול להיות כושל וקשר שמתחיל כשצד אחד מביע עניין והצד השני לא בטוח בהתחלה יכול להפוך להיות מדהים אחר כך. בכל מקרה לא יקרה כלום גם אם תקבלי לא, את לא מאוהבת בו בטירוף ואתם בקושי מכירים, עדיף מאשר שתתחרטי שלא ניסית.

אם התחבבתם זה על זה

והיה לכם נחמד ביחד, זה טוב. אם את מרגישה שאת עדין מחבבת אותו, כדאי שתנסי להמשיך אתו בקשר דומה. תפגשו עוד ותשוחחו לפעמים, כשלא מעיק על אף אחד מכם. השתדלו להיות עדינים זה עם זה, לא לכפות ולא למהר. שוחחו בהתחלה על נושאים כלליים ולא מחיבים ועם זה חשובים רגשית כמו המסגרת המשותפת של הבלוי או של העבודה, והמשיכו בהדרגה בנושאים יותר ויותר אישיים. אם התאמתם רגשית, יצא מזה קשר יפה. אם תהנו מהקשר, המשיכו בו. אם לא תהנו ממנו, הפסיקו אותו.

דנה 500

New member
בשבוע ההוא שלא התראינו

הוא התעניין ושאל מכר שלנו איפה אני? למען האמת, הוא התעניין בפרטים קצת יותר אישיים עליי (אם את מבינים...). זה הגיוני? בכל אופן, כשאני אתקל בו שוב, מה שסביר להניח שייקרה, איך עליי לנהוג? אני לא רוצה ליזום את השלום. ככה עשיתי פעם קודמת והוא לא התייחס כ"כ כי לטענתו הוא היה עסוק. אני לא רוצה לצאת "מושפלת", או להראות לו שאני רודפת אחריו. מה יהיה נכון לעשות?

להגיד שלום זה מושפלת?

אם את מעדיפה לחכות שהוא ייזום אז תחכי, אבל תקחי בחשבון שהוא עלול לא ליזום ואם תתפסי מרחק אז גם תתנדפי לו מהתודעה די מהר. אם את מחבבת אותו יותר ממה שהוא מחבב אותך כרגע, למה שלא תתאמצי קצת יותר ממנו כדי לראות אם יש מצב להביא אותו להכיר אותך יותר ולחבב אותך יותר?

omer73

New member
דנה

אני אתחיל מזה שאם את אומרת שלום לבנאדם זה לרגע לא מפחית מהכבוד שלך, ואין שום סיבה שתרגישי השפלה, על מה? על זה שהתנהגת כמו בנאדם ואמרת שלום? אני חושב שאם את כן בעניין שלו, אז רצוי שלא תגיני ריחוק, כי אולי הוא עכשיו יושב עם עצמו וחושב אם את בעניין שלו, וברגע שתגיני ריחוק סביר שהוא ירד מזה. ודבר אחרון- על סמך נתונים יבשים לא תוכלי לדעת איך יראה הקשר ביניכם, וכדי לדעת עם זה קשר כושל/ מוצלח זה תדעי רק בהמשך, כשהקשר יבנה ותכירי אותו לעומק.

דנה 500

New member
להגיד שלום זה לא מושפלת, אבל מה שכן

אני יזמתי את השלום בפעם הקודמת ואני מפחדת ליצור תחושה שאני רודפת אחריו. מה לעשות, אבל יש אנשים שזה מתפרש להם ככה וזה מה שהם חושבים בסופו של דבר, וכמובן- לא הייתי רוצה שהוא יחשוב את זה. בכל מקרה- נראה לי שהוא בעניין, אני לא בטוחה לגביי זה (הוא כן התעניין איפה אני ולמה לא באתי). אין לי בעיה להגיד שלום, אני פשוט לא רוצה ליזום תמיד. אין לי בעיה להגיד שלום, אבל השאלה היא מה יהיה בהמשך הערב? אני לא רוצה לבוא אליו ולהיות זו שתפנה אליו, כי כבר עשיתי את זה פעם קודמת והוא היה עסוק, אז כך שאם הוא יגיד לי שהוא עסוק שוב, אז אני לא אגיד כלום יותר וזה סתם ייראה כאילו הוא לא מעוניין. אם הפעם אני אגיד שלום בהתחלה ואז יחכה שהוא יזום זה יהיה בסדר? (אני מפחדת, לא יודעת אם מפחדת היא המילה המתאימה, אבל שיהיה- מפחדת שהוא רוצה לתת לי את הרושם שהוא לא מעוניין ע"י זה שהוא לא יוזם..). תודה..

למעלה