צריכה עצה ומהר!

• פותח הנושא ???
  • פורסם בתאריך

???

New member
צריכה עצה ומהר!

יש איזשהוא בחור שאני אוהבת. לפי מה שאני יודעת הוא לא אוהב אותי והוא יודע שאני אוהבת אותו. רבתי איתו לפני כמה זמן וסלחתי לו. אתמול צלצלתי אליו ואמרתי לו שהואנ יודע מה אני מרגישה כלפיו ושאם הוא לא רוצה להיות איתי אז זה בסדר אבל אני לא רוצה שיהיה איית בגלל שמכריחים אותו. בכל מקרה השלמנו ונתתי לו את הטלפון שלי ואני מ-ת-ה להתקשר אליו אבל לא יודעת אם כדאי לי ואני מתביישת. מה לעשות? אפשר לשלוח עצות לאי מייל שלי. בבקשה תעזרו לי!!!

tairon

New member
ל-3 ?

הוא לא אוהב את אוהבת הוא אולי מסתפק בידידות השאלה אם את תוכלי להסתפק בזה גם..? אולי אפשר לשוחח על הדברים האלו .. בצורה פתוחה וגלוייה את אומרת שהוא יודע שאת אוהבת אותו ואת יודעת שהוא לא! אז השאלה היא מה את רוצה ממנו ..ועם הידידות תספק אותך אם בא לך להתקשר תתקשרי אליו ותשוחחו קחי בחשבון שבכוח שום דבר לא הולך..

פושעת-

New member
עשי לעצמך טובה

ילדה חביבה, כך בכל אופן את נשמעת. לפעמים הגיל בכל אופן מביא איתו קצת יותר נסיון. תשכחי אותו חבל על הזמן השקיעי אנרגיות בכאלה שיש לך סיכוי להנות מהם כל כוויה מיותרת (הסתכלתי בראי ולא אהבתי את שלי) יש כל כך המון המון בחורים שוודאי ינעמו לך מיחקי את המספר שלו מהזכרון ורוצי הלאה בחיוך

אהובה.א

New member
לצריכה עצה...

סבי ז``ל אמר לי בצעירותי... ``אף פעם אל תצאי או תינשאי לגבר שאת אוהבת , אלא לזה שאוהב אותך. אהבתו תביא את אהבתך. אהבתך תביא עלייך כאב בלבד`` עצה זו אני מושכת עד עתה. והיא עזרה לי בחיי. אם הוא לא אוהב... אין לך מה לעשות. אם את אוהבת.... מה יעזור לך? תחשבי ר ק על עצמך. במצב זה היי אגואיסטית. אין מה לעשות. אל תתני לכאב לב להיות בצידך. כי זה כאב שנמשך שנים ומאוד קשה להעבירו. שום אופטלגין או אקמול לא עוזר כאן. בהצלחה אהובה

היי לצריכה עצה....

מה שאהובה הציעה לך, קחי כפול פעמיים, תשובה יותר טובה מזו לא שמעתי אף פעם, חשתי את הדרך של העצה של אהובה אבל לא ידעתי איך אומרים זאת בקיצור ולענין. והנה אהובה אמרה ויותר י\טוב מזה לא יכול להאמר. לכי עם האדם שאוהב אותך ולא את אותו. מה שבדרך כלל עושים הפוך, כשמישהו אוהב אותך אנחנו קצת מתרחקים אבל מי שחוכמתו בראשו יודע ששובבבבבבבב העצה של אהובה או ליתר דיוק הסבא של אהובה היא עצת חכמים. במילים פשוטות, אני באופן אישי לא היתי הולכת עם מי שלא אוהב אותי. אלא בזה שמחזר אחרי הכי הכי, כלומר זה שבשבילו אהיה האהבה וגם הפנטזיה. שלך יונית

למעלה