צריכה עצה דחופה

פפצוק

New member
צריכה עצה דחופה

היי, אני משתתפת בפורום כצופה סמויה בדרך כלל . בני בן 3 חודשים ועד היום הנקתי ללא בעיה, בשבועיים האחרונים, לקראת החזרה שלי לעבודה נתתי לו פעם ביום לאכול מטרנה מבקבוק. (כדי שיתרגל למטרנה ולפיטמת הבקבוק). פתאום נודע לי כי אם אתן לו מטרנה םעמיים ביום (עי המטפלת) ואניק אותו בוקר וערב ייתכן וייגמרו מאגרי החלב שלי ולא אוכל להיניק. 1. האם זה נכון? 2. אם כן אז מה האפשרויות העומדות בפני? (שאיבה היא האופציה הפחות עדיפה עלי בשל הזמן הרב שהיא דורשת)

טינ

New member
תשובה חלקית:

אם תניקי אותו בבוקר ובערב הגוף שלך יידע שעליו לייצר חלב בשביל בוקר וערב. החלב ממשיך להיות מיוצר לפי הדרישה, שמוצגת ע"י היניקה של התינוק. חוץ מזה שאפשר להשלים את הימים האבודים ע"י הנקה מלאה בסופי השבוע, אם כי אני לא בטוחה מה זה יעשה למשק החלב שלך, גם מבחינת גודש. בעניין הזה, חכי לתשובות נוספות. בהצלחה!

sagitlaleche

New member
כמויות חלב ../images/Emo20.gif

פפצוק שלום. הנקה, כפי שבוודאי התנסית עד היום, היא עניין של ביקוש והיצע. התינוק גורם לביקוש והגוף שלך נותן את ההיצע. ככל שהתינוק יונק, יש יותר חלב, ולהיפך. אם תחליטי להיניק את תינוקך כאשר תחזרי לעבודה בבוקר ובערב בלבד, הגוף שלך ייצר חלב בהתאם. הגוף יפסיק לייצר חלב במשך הבוקר וייצר חלב בזמן שאת עם תינוקך. את לא צריכה להיבהל מכך, זה טבעי. אם את מעוניינת לשמור על כמויות החלב שלך ולהמשיך ולהעניק לתינוק שלך רק חלב אם, את יכולה לשאוב חלב כבר עכשיו וכשתיעדרי מהבית תמשיכי לשאוב חלב וכמויות החלב ישארו כמו שהן כרגע. אמהות רבות ממשיכות להיניק תקופה ארוכה גם בהנקה חלקית. יש לכך יתרונות רבות עבור התינוק. יתרונות תזונתיים, חיסוניים, רגשיים ואין לזלזל בהם כלל!

למעלה