צריכה עצה דחוף!

Angel lips

New member
צריכה עצה דחוף!

שלום לכולם! טוב אז ככה... עבדתי במשך חצי שנה באיזו מסעדה קטנה קרובה לעיר שלי, לפני מספר שבועות התפטרתי בגלל שבעל המסעדה הטריד אותי: נגע לי בתחת ניסה להכניס ידיים לתחתונים, ניסה לנשק אותי למרות הבקשות שלי שהפסיק הוא המשיך עד שהתפטרתי, עבדתי שם במשך חצי שנה ורק בחודש האחרון התופעה הזו התחילה קודם לכן הוא לא העז להתקרב אליי, כשהתחלתי לעבוד שם הוזהרתי בפני מלצרית קודמת שעבדה שם בטענה שנגע בה ואני לא האמנתי כי בחודשים הראשונים הוא שמר מרחק וכבוד, עכשיו יש לי איזו ידידה שפעם היינו חברות טובות ועם הזמן הפכנו לסתם מכרות של שלום ולהתראות ואני שמעתי שהיא הולכת לעבוד שם עכשיו... האם להזהיר אותה מפניו כמו שהזהירו אותי?! היא בכלל תקשיב לי?! כי אני לא הקשבתי למלצרית הקודמת בגלל שרק אחרי כמה חודשים הוא התחיל להטריד... ובהתחלה הסיפור שלה ממש לא ניראה לי סליחה שזה יצא ארוך.

ברור שלהזהיר !!!

גם אם האוייבת הכי גדולה שלי הייתה מזהירה אותי הייתי שמחה בסופו של דבר שהיא אמרה משהו בעיניין... מקסימום היא לא תאמין אבל לפחות ניסית... תגידי לה שתעבוד שם אם היא רוצה אבל שתשמור על עצמה.... ולא צריך לא להקשיב.. צריך לשמור מרחק למיקרה של"... "

Angel lips

New member
שמעי

אני פוחדת לפתוח את הפה סתם... אמרו לי שהלשון שלי יכולה לסבך אותי הרבה מצד אחד אני מרגישה מחוייבות כלשהי להזהיר אותה מצד שני אני חוששת שזה מיותר כי לא דיברתי איתה שנים חוץ מלראות אותה פעם ב.. ולהגיד שלום ופתאום היא עובדת במקומי אז אני צצה ומתחילה להגיד לה מה קורה במקום הזה יראה לה מוזר, ותחשוב שזב מקנא. אבל מציק לי האדם הזה הוא מטרידן וכל אחת שותקת והוא ממשיך במעשים לו אל המלצריות...

אני במחשבה שניה בכלל בעד שתתלונני

עליו
כמו שאמרת.... "מציק לי האדם הזה הוא מטרידן וכל אחת שותקת והוא ממשיך במעשים לו אל המלצריות... " כמו שלך זה הציק למישהי אחרת הוא ייגש וכ' וכ'ו...
ואם היא רוצה לחשוב שזה מקינאה שתחשוב.. את תדעי שעשית את הדבר הנכון ולא הפקרת אותה לשרותו של המטרידן...
... וכיצד לשונך תסבך אותך?? הוא איים עלייך או משהו ??

Angel lips

New member
הוא לא איים עלי

אבל ביום שהודעתי לו שלא אגיע לעבוד יותר הוא משך את הזמן של להביא לי תמשכורת ורק אתמול הביא לי אותה וגם בהרבה פחות עם כל מיני תרוצים מטופשים... הבן אדם הזה דפוק אם הוא ידע שדיברתי עם המלצרית או משהו בסגנון הוא עלול לפגוע בי אכשהו כי אם הוא לא אדם הגון ומטריד את העובדות שלו, מושך את זמן המשכורת בחודש, משלם בפחות ממה שהיה צריך, לכי תדעי מה הוא עוד עלול לעשות...

NEO O O

New member
קודם כל...

את צריכה להתלונן על כך מפני שזה בן אדם שלא שומר על ההורמונים שלו וברגע שירגיש חולשה מסויימת,הוא יכול גם בקלות(חס וחלילה) גם לאנוס.ושנית,לא משנה אם זאת מישהי שאת מכירה או לא בכל מקרה את צריכה לומר לה כי אני בטוח שהיית רוצה שיספרו לך כמו שבאמת סיפרו לך אבל בחרת שלא להאמין. שתיהיה לך שנה נפלאה ותצליחי בכל שתרצי.

Angel lips

New member
../images/Emo26.gif

אני ביקשתי מידיד משותף שידבר עם הילדה, אני כבר לא בקשר איתה ומספר טלפון שלה היה סיפור להשיג, חשבתי שזה לא יראה אם אני אתקשר ואגיד: שמעי היינו חברות ביסודי אני ככה וככה והתקשרתי להזהיר אותך.. אז הידיד פשוט סיפר לה על המקום ואת הסיפור שלי והמלצרית הקודמת ואני מקווה שתקבל שכל ותתכף משם. שנה אזרחית טובה גם לך!

למעלה