צריכה עצה דחוף!

agassim

New member
צריכה עצה דחוף!../images/Emo68.gif

אני יוצאת עם מישהו בשבוע האחרון. בדייט השני ההתחרמנות ברמתה הבסיסית ביותר הובילה את הבחור לשפיכה מוקדמת במכנסיים. כמובן שהתעלמתי מהנושא ולא אמרתי לו כלום. הוא הלך לשירותים וחזר לי עם אישיות חדשה... הוא אמר שהוא צריך ללכת הביתה וכשניסיתי לשכנע אותו להשאר הוא סרב בכעס ופשוט עזב. התקשרתי אליו למחרת,אמרתי לו שהייתי קצת שתויה ככה שאני לא זוכרת עם עשיתי משהו שהוביל לעזיה שלו. הוא אמר שלא- ושהוא פשוט "חטף כאפה" והרגיש צורך ללכת. לא הבנתי את כוונתו. חשוב לי להדגיש שהכימיה ביננו עד אותו רגע היתה מדהימה!!!! מאז השיחה עברו יומיים והוא לא התקשר. מה לדעתכם קרה שם? ומה אם בכלל כדאי לעשות?

sexyeli

New member
תאמרי לו שאין לו ממה להתבייש

ושזה דווקא מחמיא לך שהוא גמר במכנס (הרי כל בחורה כמעט אוהבת לגרום לבחור שלה לגמור במינימום מאמץ מצידה) ושזה לא משפיע על רישותייך אליו ורצונך לצאת איתו....

זה לא ממש..

נכון. אם זה כזה מחמיא אז למה הוא ברח?! זאת בעיה! אפילו קשה... הבן אדם פאקינג לא שולט בשפיכה שלו! מה הוא ילד קטן? ומה היא אמורה לעשות? גם לגמור במכנסיים?! כאילו מה? מה? אני לא מבינה?! מה קורה לגברים פה? בשביל מה יש להם זין? בשביל לא להשתמש בו? אז עדיף איזו בחורה כוסית.. ואפשר לצאת איתה גם לקניות ולדבר על טלנובלות של גרושות. יופי אחלה...פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ........

סליחה אבל..

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיכס! כוס אמאמא שלו!!! מה את צריכה אותו?! מגיע לך הרבה יותר יקירתי! אין לו פרצוף לראות כוסית כמוך שוב אחרי שהוא השפיך כמו ילד מפגר בן 5 במכנסיים! את לא צריכה 1 כזה! הוא עוד עלול להסתובב לך בבית ולהשפיך בכל מיני מקומות ללא שליטה! פדיחות מהמשפחה שלך! חחח.. אני תמיד נורא מגזימה. בקיצור, לפח!!!

sexyeli

New member
הגזמת בטירוף!!!../images/Emo122.gif

מה.... את סתומה? אבל רגע.... מה... את סתומה? בטח הבחור לא הביא ביד יובלות... והיא רכבה עליו בצורה כזו שראשו עבד שעות נוספות והוא גמר. זה קרה לי לפני שנתיים ומשהו עם איזו אקסית... היא רצתה לגרום לי לגמור - אבל בניגוד אליכם אנחנו היינו ברכב רק עם תחתונים... כך שהגירויי מהשיפשוף הוא חזק וטוב יותר... טוב, נמאס לי לזיין בשכל... שבת שלום לכולם! ביי

../images/Emo4.gif

מעניין איך תגיבי/תרגישי אם משהו יזרוק אותך בגלל בעיה שיש לך.. נניח בעיה בראש או באישיות..?! נסי להיות מעודנת יותר בתגובות שלך.

זיגזג

New member
../images/Emo6.gif

את דפוקה בחיי... אבל קורעת אותי!!! למה לא כל הנשים בלונדיניות למה? העולם היה הרבה יותר מצחיק.....

אני חושב שאת פשוט הסתומה כאן !

כאילו מה ?! איזה סרט דפקת פה. וילד בן 5 לא משפיך במכנסיים. ילד בן 5 בקושי יודע לשחק עם הפיפי שלו... ואני מקווה שהתגובה שלך לא רצינית בכלל. "הוא עוד עלול להסתובב לך בבית ולהשפיך בכל מיני מקומות ללא שליטה! פדיחות מהמשפחה שלך!" מה עובר עלייך ? איזה טריפ טחנת ?!

agassim

New member
עדכון../images/Emo46.gif

התקשרתי אליו היום בצהריים. הוא לא ענה- ככל הנראה סינן אותי. כתבתי לו SMS: התקשרתי וסוננתי... אני מניחה שזו גם דרך להעביר מסרים... הוא לא חזר אלי עד עכשיו וככל הנראה שהקוריצה לא יחזור גם... אני חושבת שאפשר ל הגיד בלב שקט שנתתי לו את כל הכלים להתמודד עם המצב בצורה בוגרת והוא בחר לברוח... בעיה שלו.

redrider

New member
עכשיו בואי נביט על המצב קצת אחרת

את גילית פה שלבן אדם יש בעיה להתמודד עם פאשלות של עצמו. זה שהוא הרגיש כל כך נבוך מזה שהוא גמר מראה דבר פשוט. הבן אדם הולך לפי דריות האגו שלו. את באמת רוצה גבר כזה? אני במקומו אולי הייתי גם נבוך אבל הייתי מתמודד עם זה ולא בורח. עובדה שלך זה לא כל כך הפריע. אם היית אומרת לו נגיד שזה מחמיא לך שהוא גמר בגללך יש מצב שהוא היה לוקח את זה אחרת אבל זה שובהיה מראה על רדידות מסוימת. אל תתבאסי יש עוד הרבה דגים בים. בלופ בלופ

עצם זה שהוא גמר מהר זו לא הבעיה

הבעיה היא ההתנהגות שלו שבאה בעקבות התקרית ואיך שהוא מתמודד עם זה ומתנהג אלייך זה אומר דרשני

daniella1980

New member
נשמע לי טראומטי עבורו

סביר ביותר שהוא כלכך נבוך ממה שקרה והרגיש שהוא הרבה פחות גברי בעיניך, ובמקום להתמודד מולך, הרבה יותר קל לברוח ולהעלם (כנראה לתמיד, זו הערכתי). מה גם שייתכן שלא נתת לו להרגיש מספיק נוח לאחר מכן, אני מאמינה שאין הרבה מה שיכולת לעשות אבל מספיק שלא היית רגישה או הערת הערה לא במקום לאחר מכן, שתחסל כל סיכוי שהוא ירגיש איתך בנוח. אולי לא היית צריכה להתעלם מהנושא.. כי התעלמות היא גם תגובה. בקיצור, את ממש לא צריכה להפגע\לכעוס, נסי לראות את התמונה ממבטו שלו.

אז מה קרה ??

כלום נכון ?! פשוט תתקשרי אליו ותשאלי לשלומו ומצבו. אל תזכירי את הנושא...אלא גלי הבנה ואמפטיה. וזה הכל,תני לו להבין שלא קרה כלום וזה בסדר. זה שום דבר מיוחד,אז קרה מה שקרה,הכל ניתן לטיפול במידה ו...

למעלה