צריכה עצה בקניה

צריכה עצה בקניה

שלום, המיקסר שלי הלך, הוא היה מנירוסטה, כולל בלנדר, ממש מעולה וחבל לי עליו כ"כ אבל... אין ברירה, צריך לקנות חדש! מישהו יודע איזו חנות הכי זולה יש ואלו מקסרים אני צריכה לחפש כדי שיהיה ללישת בצקים וכולל בלנדר? תודה.

kdr

New member
חבל

אם המיקסר שלם בגופו ונראה טוב, תשקלי החלפת מנוע. אם הבעיה שלדגם המסויים כבר לא מחזיקים מנועים, הייתי הולך על "שיפוץ" המנוע. פעם היו חברות שהיו משפצות (ליפוף) מנועים ישנים. חפשי "ליפוף מנועים" באזורך. ייתכן והבעיה בגלגלי השיניים ואז אכן כדאי להחליף. נסי גם "שרות רם", קצת יקרים אבל בגלל שזו רשת ארצית גדולה, ייתכן וימצאו חלק באילת או בצפת וידאגו להביא אליהם.

kdr

New member
יבואן בלי שם המיקסר לא יעזור

חפשי כאן בפורום הודעה שניופאן מעבירה חלק ממחיר רכישת קטצ'ןאייד לעמותת 1מ9. אולי זה יעזור. חוץ מזה, כדאי לחכות ל
(לא מוצא את האייקון של המכשפה) אריאלה, היא מכירה אולי מישהו במרכז.

kisslali

New member
קודם מחליטים איזה מיקסר רוצים לקנות

אח"כ עושים סקר שוק באינטרנט ואז קונים. המיקסר הכי טוב הוא של קנווד. תמיד עדיף לקנות שני מכשירים שונים (מיקסר ובלנדר). בשוק הפשפשים יש לעיתים קרובות מכשירים משומשים שיותר איתנים מהחדשים, קניתי כמה כאלה לכל מכרותי ומשפחתי - בין חמישים לשמונים ש"ח. גם ברח' טשרניחובסקי בת"א יש חנות שמוכרת מכשירים משומשים/מתוקנים. תתחדשי, ללי

tsaa5

New member
אריאלה את לא ישנה?

ואני חשבתי שרק אני חחחחחחח שבוע טוב ובריאות לרוב.....

את לא מבינה עד כמה אני לא ישנה

אני יושבת פה עם עיניים של ינשוף ומנסה לשכנע את עצמי שבצהריים אצליח לישון, אבל כמו שאני מכירה את ההיפריות שלי - בטוח שלא....

kdr

New member
תחשבי על זה

0.5 כ"ס זה אומר שחצי סוס מכין לך בצק. למעשה זה מסמל את הכח שהמיקסר אמור לעמוד בו, תחשבי על ילדה קטנה שלשה בצק קשה או את, למי יהיה קל יותר. עכשיו תחשבי שחצי סוס יבוא ללוש במקומך (איזה חצי לא יודע). הוולט V (מתח) הוא תמיד בין 220-240. מה שחשוב זה הוואט (הספק) W, כמה שיותר זה אומר שהמנוע צורך יותר חשמל וככל שהוא יעיל יותר ההספק הוא אמור להיות חזק יותר ויש לו נתון גבוה יותר של כח סוס. המהירות אינה משקפת טיב, החשוב שיהיהו מצבים שונים או כפתור רציף לכמויות סיבוב שונות, ככל שהמהירות נמוכה, העוצמה עולה, ככל שהמהירות גדולה, קצף הביצים יהיה אוורירי יותר. הבעיה לפעמים לא בהספק המנוע אלא במקצפים, לפי כמות המקצפים המגיע לתיקון, אלה של "ריצ'ארד מרפי" מתפרקים ממש בקלות.

מצאת לך בלונדינית לשאול ....../images/Emo4.gif

אין לי שמץ של שמצוץ (אין מילה כזאת אבל עם חוסר השינה שלי הלילה זה כבר לא משנה הרבה...) - מה זה אומר כל מה שכתבת למעלה, מה שמעניין אותי זה שבכל פעם שאני מפעילה את הסגול המושלם שלי הוא עובד כמו שד.... מדובר במכשיר שנותן תמורה בעד האגרה ומעבר לזה אני לא מבינה כלום ...

צודקת!!!!

אבל בשילו אני צריכה להוסיף בלנדר ורק הוא אמרו לי באתר שעולה 700 למרות שהמחיר של המקסר רק 1399 אלך על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=9890 גם ככה הוא מתאים לכל הבלנדרים שיש לנו בבית [אחד מישן שלנו, אחד שאמא שלי קיבלה מתנה ואחד מסרו לה לתקן והשאירו את זה אצלה...] אז בלנדר לא חסר רק חסר המקסר... תודה לך.

moses19

New member
הקנווד מעולים

זה מכשיר מעולה לאמי יש אותו כבר די הרבה זמן הוא עובד מעולה ודי הרבה אפילו לי עצמי רכשתי את הKMIX והוא גם עושה עבודה מעולה שימי לב לקש כיסוי לקערת המערבל עושה את החיים נקיים יותר :)

למעלה