צריכה עיצת גמילה

צריכה עיצת גמילה

ענברי בן שנה (ביוםר אשון הבא. לא יאמן...). אוכל מוצקים בתאבון רב ובכמות מכובדת ויונק.
בגן התקבע איזה הרגל שאחרי ארוחת צהריים הן נותנות לו במיטה בקבוק שאוב שלטענתן עוזר לו להירדם.
לי נמאס לשאוב ובמילא אני רוצה לגמול אותו בלילה ולא רוצה שיהיה לו את הקישור חלב-שינה
איך לעשות את זה הכי קל בגן? ובכלל, נכון שזה סביר לא לתת לבן שנה בקבוק אחרי ארוח"צ? מחפשת טיעונים למרק את המצפון שלי... מצד שני, באמת שלא בא לי יותר על שאיבות!
תודה וחג שמח!

אני הפסקתי לשאוב בערך בגיל 7 חודשים

ממש לא נראה לי שהוא צריך בקבוק שאוב. שיחליפו לו בחליטה ללא סוכר. שהמצפון שלך יהיה נקי. אם הוא אוכל מוצקים היטב הוא ממש לא צריך עוד חלב בצהריים.

בגיל שנה ממש אין צורך לשאוב (לדעתי)

אני גם כבר לא שאבתי אחרי גיל 7-8 ח'.
אפשר לתת ארוחת פירות נוספת או משהו קטן בסגנון.
זה פשוט נוח להם בגן, אבל ממש לא אומר שזה מה שצריך.
נשמע לי שאת קצת צריכה להתעקש איתן.

shira29

New member

katan tanit

New member
אני החלפתי לבקבוק עם חלב שקדים

גם בערך בגיל הזה, כשנמאס לי לשאוב...
אפשר להוסיף קצת סילאן, שיהיה טעים
או, פשוט להוריד את הבקבוק ולעבוד על הרגלי שינה

aurora0

New member
להכנה ביתית - פשוט טוחנים בבלנדר

היחס שלי הוא כוס שקדים שהשריתי בלילה לפני, טחונים בבלנדר יחד עם שלוש כוסות מים.
מוסיפה לזה קורט מלח וכמה כפות סוכר (אפשר סילאן, לי לא יצא לנסות ממתיק אחר).
מסננים במסננת צפופה צפופה או בד גבינה.
הנוזל הוא החלב.
עם השקדים הטחונים שנשארים עוד לא מצאתי פתרון גאוני מה לעשות.
מציינת כי זה נשמר במקרר רק לכמה ימים אז להכין כמות לפי זה (ממש לא כמו חלב תעשייתי. מתקלקל יחסית מהר ונהיה לו ריח חמוץ של יוגורט).

regvuv1

New member
לדעתי זו גננת שמתעצלת להרדים בדרך אחרת

ממש ממש אין צורך להוסיף חלב אחרי ארוחת צהרים בגיל שנה, לא לילד שאוכל טוב.
תתעקשי, אל תשלחי יותר חלב שאוב ותסבירי להן איך להרדים אותו כמו בבית.
אצלי בגיל שנה הוא ינק בערך ארבע פעמים ביום, מתוכן שלוש בלילה - לפני השינה ושתיים באמצע השינה. בצהריים ממש לא היה צורך.

כוכב34

New member
אצלנו בגיל הזה גם ניסיתי להפרד מהבקבוק הזה.

והתוצאה הייתה שכשהוא היה חוזר הבייתתה הוא לא הפסיק לאכול כל אחר הצהריים עד שהלך לישון. בכלל בגיל הזה ועד גיל שנה ועשר בערך הוא אכל כמויות שלא ייביישו מבוגר הרבה יותר ממה שאוכל היום בשנתיים פלוס. לא התערבתי לו והוא באמת היה מאוד פעיל ותמיד באחוזון תקין במשקל 35% . היו ימים שכמעט לא אכל ואז קצת רזה (כנראה סביב שיניים) וימים שטרף ללא הרף.
אני חושבת שתנסי להוריד אם תראי שהוא אוכל כל אחה"צ תחזירי לו אותו. את יכולה כמו שהבנות הציעו להחליףף את זה פשוט במשהו אחר בעל ערך קלורי דומה כמו חלב שקדים

למעלה