צריכה עיצה

ashlaya

New member
צריכה עיצה

מה הייתן עושות במקומי? בפורים יש חופשן במשפחתון ליום אחד לצערי אני לא יכולה לקחת חופש כי יש לנו תערוכה במשך כל החודש וגם ככה אני עובדת רק 6 שעות.... אז בהתחלה ביקשתי מחמותי שבפנסיה גם ככה בחופש תמידי התשובה שלה כרגיל מתחילה טוב אני אבטל מה שיש לי - לא שזה חשוב אבל לא נורא טוב נו...אני אשאר איתו ככה ממש עושה טובה - אבל...אין לי ברירה אז אני שותקת ואתמול אמא שלי הציעה שהיא תיקח יום חופש לבלות עם הגוזל נורא שמחתי - לא ביקשתי מראש כי היא שכירה ולא נראה לי הוגן שאני אבקש אבל..כשזה ביוזמתה זה אחרת חוצמזה אני יודעת שיהיה לעדי יום כייף והיא תצא לבלות איתו קצת טוב אצלה זה שונה הוא אווויר הנשימה שלה וכל מפגש שלהם זאת חוויה ועכשיו...בעלי אומר לי שלא נעים מאמא שלו אני חושבת שיש עוד חודש וגם ככה היא נותנת הרגשה של "עושה טובה" ואיתה הוא יהיה רק בבית .... מה אתם אומרים? אמא שלי כבר מרגישה לא נעים (כן שיתפתי אותה) ואומרת שאולי היא תוותר ולא תיקח חופש אבל זה ברור גם לבעלי וגם לי שאין אין מה להשוות (אחרי שציינתי בפניו את העובדות הוא הסכים איתי) אבל...נשארה בי עוד קצת הרגשה של לא נעים ממנה.... עכשיו היא בטח תספר לכל העולם איך היא "היתה מת להישאר איתו" ולא נתנו לה

עדוש

New member
שתספר, מה איכפת לך../images/Emo70.gif

מה שחשוב פה, זה תחושת הבטחון שלך ושל הבן שלך. תגידי לה בצורה עדינה שאת לא רוצה שהיא תבטל את התוכניות שלה כי אמא שלך בסוף יכולה לשמור על הילד. תראי מה תהיה התגובה שלה ומזה תדעי מה לעשות.

amitmom

New member
הייתי פשוט אומרת לחמותך שיש לך

יסורי מצפון שהיא היתה צריכה לבטל את התוכניות החשובות שלה ולכן העדפת לבקש מאימך. אני תמיד בדיעה של לעשות מה שטוב לך. ואם טוב לך שהילד יהיה אצל אמא שלך אז בזה נגמר הענין.

עציון

New member
אשליה, תביאי הילדים אלי. ממילא אני

בייבי סיטר לכמה. אז יהיו עוד כמה. השכר: 1 ש"ח לכל 15 דקות. הולך?

עציון - זה תעריף זול מידי../images/Emo31.gif

לפחות תיגבה בדולר. אני דרך אגב הייתי משלמת לילדים תמיד. הייתי אומרת להם שמי שיהיה ילד טוב ולא יציק לי יקבל שקל על כל שעה. זה עבד. הרבה פעמים. הצרה היתה שלפעמים הם רצו תשלום מראש וכשהכסף היה להם ביד שחכו למה קיבלו אותו.

ashlaya

New member
../images/Emo13.gifאהבתי

את התשובות את התעריף המוזל שלך עציון אבל עדיין אצל אמא שלי זה בחינם
וגם את הרעיון שקל לשעה של שקט אבל...קצת קשה להסביר לגוזל בן כמעט 10 חודשים שישתלם לו

הגנובה

New member
תיזהר עציון../images/Emo70.gif בפורים הילדים של

כולנו - או לפחות של רובנו - בחופש

מנופ

New member
עציון, אצלינו בפורים חוגגים מ'מלדת

רוצה לערוך את המסיבה אצליך? זה לבת שלי בת שנתיים ואין לה הרבה דרישות, רק בקבוק שוקו וניפוח בלונים. מוכנה בכיף להעביר את המסיבה אליך לסלון הנקי שאישתך כ"כ השתדלה לנקות.

ashlaya

New member
עידכונים - כמה פשוט זה ...ושאלת סקר

איזה גדולה אני פשוט טעיתי ביום אז היום אמרתי לבעלי שיעדכן את אמא שלו ושאנחנו לא רוצים להרוס לה תכניות ליום נוסף אז אמא שלי תיקח חופש איזה קל זה נהפך...חחח ולשאלה אז מי אצלכם עם הילדים בחופשים (במידה ואתם עובדים)

מנופ

New member
תלוי באילו חופשים

אם אלו חגים, אז בד"כ אני לוקחת חופש. ואם זה בחופש הגדול, יש חלוקה צודקת בין כולם, שבוע אני ובעלי, שבוע הילדים נוסעים לסבא וסבתא בר"ג ושבוע מבלים אצל הסב/תא וישנים בבית. ככה כולם מרוצים ואף אחד לא מתלונן (הבוסים שלי)

jif

New member
חלומי...

במידה וההורים לא עובדים או בגיל שהם מסוגלים להרים ילדים
את עמדתו של אבי כולם יודעים ואני חושבת כמוהו ולגבי חמי וחמותי יש בעיה כי הם אנשים מבוגרים ואין להם מספיק אנרגיות לטפל בילדה קטנה. אז, אין ברירה, לוקחים בייביסיטר או לוקחים חופש מהעבודה.

smagi

New member
אצלי בכל החופשים נועם אצל

אמא שלי חוץ מפורים שאז אני ובעלי לוקחים חופש כדי לטייל איתה.

אצלי בכל החופשים האחייניות שלי אצלי

וזה הזמן הכי יקר לי בעולם. מחכה בקוצר רוח לחופשות מבית הספר. מתכוננת. מבשלת. אופה. זה הזמן היקר ביותר שהוקצב לי בעולם הזה. נהנית מכל רגע. גם הן. אין. אין כמו בנות. מי אמר את זה כבר כאן?

arem12

New member
עציון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בשביל מחיר כזה קח את שלי כבר ממחר ועד לפורים

עציון

New member
בנות, בנות. בלי איומים. לא ניבהל.

כל מי שרוצה- כולל מנופית- לערוך מסיבה אצלי בחצר--מוזמנת. התעריף: 1 ש"ח ל15 דקות. כפי שכתבתי. התמורה הולכת לרכישת מנוי לבריכה בקיץ. ואשליה, לא לקפוץ. שווה לשלם לי מאשר לקבל דברים בחינם אפילו אם מדבר באמא. ותחשבי על זה...אז את באה?

למעלה