צריכה עיצה

צריכה עיצה../images/Emo140.gif

איך אני גורמת לבוס שלי לחשוב שזה רעיון טוב שאני אעבוד 4 ימים בשבוע ולא חמישה? ואם אפשר שיחשוב שזה רעיון שלו.....

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ולמה זה רעיון טוב?

אני בטוחה שאת צודקת, וזה באמת רעיון טוב. האם תוכלי להסביר לנו למה זה רעיון טוב עבורך? ולמה כדאי לבוס שלך שתעבדי 4 ימים?

בודאי....../images/Emo13.gif

עבורי: כי זה יתן לי אויר לנשימה בין העבודה לילדים....אני זקוקה ליום אחד שהוא שלי אולי אפילו ללמוד משהו ביום הזה .(יום שישי מוקדש להכנות לשבת וזה יום קצר עד שהילדים חוזרים מהגן) עבורו: כי בזמן החורף העבודה ממש חלשה, ולא באמת זקוקים לי פה כל הזמן,זה יחסוך לו כסף (כולל חשמל במשרד שלי) וביום הזה יש מי שתחליף אותי (אנחנו 2 מזכירות).... הבעיה: מדובר בבוס מהזן הישן והקשה ביותר.....עצבני, ראש בקיר, חשדן,לא מפרגן,מחפש אשמים... יחד עם זאת הוא גם מצחיק וטוב לב לפעמים....

amic

New member
"מצחיק וטוב לב לפעמים"-זה הזמן לתפוס

אותו לשיחה.-נתת בעצמך את הפתרון.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שיחה עם הבוס

נשמע שיש סיבות ממש טובות לבקשה שלך. כיצד תוכלי לנצל את הכרותך עם הבוס כדי לתכנן שיחה באופן האופטימאלי? היכן צריכה להתרחש השיחה? באיזה זמן ביום? כיצד תוכלי ליצור אצלו תחושת בטחון? אילו חששות עשויים להיות לו שכדאי לך לתת להם מענה? כיצד תוכלי להעזר בחוש ההומור שלו ובטוב הלב שלו? האם נכון להעזר או לשתף את המזכירה השניה ברצונותייך?

isaacm

New member
אם ננסה לנסח את הדברים קצת אחרת, איך זה יראה?

אולי כך: הייתי רוצה להיעזר בכם לסיעור מוחות כשהנושא הוא קיצור שבוע העבודה שלי ביום אחד לארבעה ימי עבודה. זה יתן לי אויר לנשימה בין העבודה לילדים....אני זקוקה ליום אחד שהוא שלי אולי אפילו ללמוד משהו ביום הזה .(יום שישי מוקדש להכנות לשבת וזה יום קצר עד שהילדים חוזרים מהגן) זה יחסוך לו כסף (כולל חשמל במשרד שלי) וביום הזה תהיה מי שתחליף אותי (אנחנו 2 מזכירות).... מדובר בבוס מהזן הישן והקשה ביותר.....עצבני, ראש בקיר, חשדן,לא מפרגן,מחפש אשמים... ויחד עם זאת הוא גם מצחיק וטוב לב לפעמים.... אם יש לך מה להוסיף - זה המקום לעשות זאת. ========================================================= מה עולה בדעתי: אפשר לגשש בשיחות אקראיות לראות איך הוא מרגיש בעניין. אפשר לבחון את התגובות שלו לאמירה הקשורה לעניין (במיוחד בזמן שהוא כועס, כי אז הוא באמת אמיתי). צריך לראות איך השותפה שלך למשרד מרגישה בקשר לעניין הזה. יש לך בן זוג? האם זה משנה לו? צריך לוודא. גם אם על פניו נראה שלא. בהצלחה איציק

למעלה