צריכה עידוד!

צריכה עידוד!

היי בנות,היום היה לי קשה,עדין קשה לי אבל בכל זאת ההגדרה היומית אצלי היא קשה! היום קבלתי תגובות מאד ציניות מהסובב אותי,תגובות שמאד פגעו בי! [למה אני כזו רגישה?] הן מבחינת החברות בבצפר שהגיעו במטרה להעליב בי ולפגוע,להטיח בי אשמות מהבוקר. והן מאבא שהחליט שאני לא עושה מה שהוא רצה/רוצה מבחינת הלימודים.. לעזאזל כבר לא נשארו לי דמעות מ-8.10- בבוקר כששמעתי שחברה טובה מהכיתה עזבה עם עוד קבוצת בנות די מכובדת תבצפר ועברו למקום אחר.. אוף נשארתי לבד! אח``כ בכיתי בכיתה כל היום כי ידעתי שאבא לא יסכים שאעבור למקום אליו עברה חברתי ואז המורה נזכרה שאני נמצאת בכיתה ועלי אפשר לצעוק אז היא פשוט אמרה לי לכי הביתה ומחר תבואי עם ההורים למנהל.. אבל מה עשיתי? דוקא להקשות עלי תלימודים? וזה לא נגמר כי אז באתי הביתה ואבא כעס שהפרעתי בכיתה והתססתי את החברות... ואז אשתו נזכרה להתעצבן.. ואז החל המסע ההשרדות שלי... היא צועקת,אני בוכה, היא מקללת ומטיחה בי אשמות ואני שותקת, היא מכה ואני בוכה ואפחד לא מתיחס אלי , אפחד לא מבין מה עובר עלי, אף אחד! ו... עכשיו אני בדרך לחתונה עם המשפחה.. אני רק רוצה לברוח מלהיות איתם! הם לא יודעים להעריך! לא מבינים! לא שומעים! ולא עוזרים! אווף! למה זה מגיע לי?? באלי את אמא שתחבק אותי, שתבין, שתשמע, שתלטף, שתחבק והכי חשוב תעריך!

MeWithoutU

New member
היי עדן...

חשבת על אולי לעבוד בשעות אחר הצהריים ואז לשכור לך דירה??? או אולי תעברי עם עוד חברה?ככה יעלה לך פחות... הרי את בת 18...ואם לא טוב לך בבית אין לך סיבה להישאר שם!... אז נכון...אבא זה אבא... אבל אם הוא לא יכול להבין לא משנה כמה את מסבירה לו...ולא משנה מה...למה לך לסבול את זה??? ולמה את לא יכולה לעבור בית ספר? את יכולה להחליט לבד היכן את רוצה לילמוד... את מספיק גדולה להחליט איפה מתאים לך לילמוד... ואולי בעצם זה לא כזה נורא...הרי מה נשאר לך?השנה הזאתי וזהו נכון???אפשר לעבור את זה... גם לי היו הרבה ריבים עם אבא שלי...הוא ממש לא מבין אותי... אבל אני סיימתי לילמוד...שבוע שעבר התחלתי לעבוד...ועוד מעט אני יעבור לגור עם החבר... אל תתיאשי!!!... אם ממש רע לך בבית... תעבדי קצת... תשכרי לך דירה... ואם לא מתאים לך עכשיו... חכי לסוף השנה... ותהיי חופשיה מהכול!...(=

ORITI61

New member
יקירה../images/Emo201.gif

תנסי לשרוד עוד קצת ואם אפשר לא להתייחס, את עוברת כל-כך הרבה לבד בגילך הצעיר וזה ממש עצוב לי שאת כך... תתעודדי ותנסי (אם אפשר לראות רק טוב)....

למעלה