צריכה עזרת דחוף!!!

rinani

New member
צריכה עזרת דחוף!!!

אני עושה לחניכים שלי פעולה על סטריאוטיפים ואני צריכה כל דבר שיכול לעזור לי משחקים דיונים הפעלות וכו' החניכים בכיתה ח'. אני אשמח עם תעזרו לי... רנה

הנה עזרת

מכירה את הספר - דירה להשכיר? אז הנה שינוי של הספר שמתאים למציאות שלנו (הקובץ המצורף). שנה שעברה העברנו השתלמות "סובלנות/גזענות וכו'", אז אם אני אזכר בעוד פעילויות אני אודיע לך.

rinani

New member
תודה רבה על העזרה

מה אין עוד אנשים שיועליו בטובם לעזור לאישה מסכנה

galmeyer

New member
עוד שני רעיונות....

רעיון ראשון: לעשות מין טבלה כזאת על נייר עיתון ולבקש מחניכים להשלים: | הדס עוז | יוסי אוחנה ----------------------------------- איפה גר? | | תחביבים | | במה עובד | | כמה ילדים | | וכו' וכו' (תוסיפי עוד 10 פרמטרים בערך)... ואחרי שהם ימלאו (והם ימלאו בצורה סטראוטיפית) לצאת מזה לדיון. הרעיון השני אני אספר יותא מאוחר כשיהיה לי כוח שלך, גל ICQ#:5785785

kedeman

New member
אפשר לבסס את הפעילות על הסיפור

להתחיל את הפעולה בלהקריא את ההתחלה של הסיפור ואז לחלק אותו לחלקים לפי מספר האנשים שבאים לראות את הבניין (בלי אבו עמר) אם אני לא טועה זה ארבעה כדי לקבל כל חלק הם יצטרכו לעשות פעילות אחרת אפשר שזה יהיה לפי סדר שאת תקבעי או לפי סדר שרירותי פעילות אחת זה המדבקות על המצח - הכי בסיסית לכל אחד יש מדבקה עם סטריאוטיפ או ייחוד משלו וכל אחד צריך לגלות מה הוא לפי היחס שהוא מקבל מאחרים הכינויים שאפשר לשים שם הם ערבי, בלונדינית, מרוקאי/ת, רוסיה וכו אפשר גם לעשות פעילות של לתת לחניכים שמות של אנשים ולתת להם לכתוב על כל אחד מהם רקע לפי מה שתבקשי מהם אפשר לעשות את זה גם בצורה של לתת להם שמות של אנשים אמיתיים כמו ז'וז'ו אבוטבול וכאלה שהילדים בטח לא יכירו אבל אנשים שלא מתאימים לסטיגמה של השם שלהם זה מה שעלה לי כרגע...

למעלה