צריכה עזרתכן

צריכה עזרתכן

אני מארגנת פגישת מחזור של בית הספר היסודי מלפני 30 שנה.
אני רוצה כמובן להכין עוגה לכבוד המפגש ורציתי לדעת אם יש למישהי רעיון לעוגה הקשורה לארוע כזה.
כמובן שכבר חשבתי על להדפיס את תמונת המחזור שלנו מכיתה ח' ולשים על עוגה אבל אני מחפשת מעבר לזה.

אשמח להצעות. תודה

net the jet

New member
אולי ממש "סצנה" של בי"ס- לוח, כמה ילדים

יושבים מולו...או באותו סגנון, על העוגה למעלה הייתי מדביקה לוח ירוק כמו של פעם ( מכינה לחוד ומדביקה על , שוכב, או עם קצת תמיכה מאחור ) וכותבת בלבן את מספר המחזור בגדול, וזורקת מסביב 3-4 "גירים" לבנים... כמו של פעם
על דופן העוגה הייתי מדביקה רק פרצופים של ילדים שונים. ככה סביב סביב.
אם היו דמויות בולטות, או דמויות שהיום בולטות , אולי לשים מעל כמו שלט או לכתוב את השם עם חץ...

סימי3

New member
הייתי מכינה את זה בצורת ספר מחזור פתוח

אם יש לך מספיק חומר בנושא( הכוונה לתמונות, זכרונות וכד...), אז הייתי מכינה ספר פתוח ועל שני הדפים מעצבת תמונת מחזור, שמות, קטעים, עוד תמונות מהטיול או משהו... מסביב לספר, על המשטח הייתי מפזרת כל מיני דברים הקשורים לבית ספר או לכיתה- גיר, פתק מקומט, פתק שמישהו כתב למישהו, עיפרון, ציור של לב עם חץ- כל מיני דברים הקשורים לאותה תקופה.
מן חזרה אחורה במנהרת הזמן והכל נשאר כאילו לא נגעו בו. יש לי את התמונה של זה בראש ואני מקווה שהצלחתי איכשהו להעביר אותה

בהצלה!
יפה, את מקרית שמונה? איפה למדת? דנציגר?

היי סימי. כן מק"ש. למדתי בדנציגר אבל פגישת המ

המחזור היא יותר אחורה ליסודי. כיתה ח'. את לא מבינה איך אנשים התרגשו שאמרתי להם על מפגש כזה. כולם בהיי ומחכים לזה. בכל זאת עברו 30 שנה מאז.
תודה על הרעיון. התכוונת שאני אדפיס תמונות של אז ואדביק על הספר/עוגה?

מאיפה את? דרך אגב הציור על העוגה מעלף.

סימי3

New member
כן, התכוונתי שתדפיסו את התמונות

למדתי בדנציגר כמה שנים...

תודה רבה ,
סימי

למעלה