צריכה עזרתכן

neta2

New member
צריכה עזרתכן../images/Emo3.gif

אחרי 4 זריקות (שזה כלום ) שבהם יומיים ראשונים קבלתי 3 אמפולות של מטרודין ולאחר מכן ירדתי לשתים עשיתי אתמול אולטרה, וראינו זקיקים קטנים שבהחלט מתאימים למספר הימים המועט שקבלתי זריקות,ואחד בודד בגודל של 14 מ"מ. אולם אחהצ לכשקיבלתי את תוצאות בדיקת הדם להפתעתי נגלתה לי תוצאת ה- e2 מאד גבוהה יחסית 1492. בפעמים הקודמות זכור לי שאת הכוריגון הייתי מקבלת לאחר 8 ימי זריקות (שכולן לקחתי רק 2 אמפולות) כשה e2 היה מעל 2000. וכעת לעזרתכן: אני בלחץ גדול אם הזקיק הבודד הזה יהיה ציסטה אם נחליט לחכות לשאר הזקיקים שיגדלו ולרירית להתעבות, אם יכול להיות מצב שאני אצטרך ליטל את הכוריגון רק לזקיק הבודד הזה? למען האמת, אני די מודאגת. תודה

נוג

New member
נטע , אני מק ../images/Emo78.gif

אני לא ממש מבינה בערכים אבל אני חושבת שלזקיק בגודל 14 זה הרבה אני חושבת שזה יכול להצביע על היפרסטימולציה. אני לא בטוחה לגבי התשובות שלי. תרגישי טוב נוג

אולה *

New member
הערך של E2 באמת גבוה

בד"כ, ערכים מעל 2000 הם סימן ראשון של היפר´ קלה. לי לא נתנו את ההכוריגון השני - של אחרי ההחזרה כאשר E2 היה מעל 2000. זקיק לבד לא גורם להיפר´. תני צ´אנס לאחרים.

נטע חמודה, סליחה לא יכולה לעזור..

מק
שיתנו לך תשובות.... אני רק מאחלת לך המון אבל המון
בכל מקרה...

עמית@

New member
זקיק בגודל 14 זה לא הרבה- כנראה

שיש לך די הרבה זקיקים קנים שתורמים כל אחד לתוצאה הגבוהה- שאכן נראית קצת גבוהה מדי ל4 ימי זריקות. אני מניחה שעכשיו יורידו לך את המינון או יתנו דיכוי קל ,(תשאלי את הרופא שלך) כדי למנוע ביוץ מוקדם (לפני שהרירית ושאר הזקיקים יגדלו) אני מקווה שזה יסתדר בסוף.

neta2

New member
תודה , אבל הבעיה היא

שהרופא שלי לא עובד עד יום ראשון ואין לי ככ מה לעשות עם זה, וזה רק מלחיץ אותי יותר

למעלה