צריכה עזרונת..

L i R o N u S h

New member
צריכה עזרונת..

מחפשת את השיר מהסרט המדהים של רוקי עם סילבסטר סטלון... מישהו אאולי יודע איך קוראים לו? תודה.. :)

א ו ח נ ה

New member
Survivor - Eye of the tiger

והיה להם כמה שנים מאוחר יותר עוד להיט, הפעם מהחלק השלישי של הסרט: Burning hearts.

NoKiA2003

New member
בוקר טוב, אוחנה איך אתה חוגג את

המומולדת? קיבלת את המסר שלי?

א ו ח נ ה

New member
מחכה למסיבת הפתעה שלי ../images/Emo6.gif

אבל אני אשחק אותה טוב כדי לאל לבאס את המתכננים ועכשיו מתעוררים נוקיה?? שום התהוללת ב-TLV? וכן, קיבלתי את המסר שלך ואני מיד מחזיר לך תשובה!

NoKiA2003

New member
:- נו בוודאי, היו יותר אנשים משבוע

שעבר, אבל פחות כיף, היתה השקה לסינגל החדש של עופר ניסים, די ג'י הנרי ועברי לידר אם כי מסתמן שהלהיט המועדונים של הקיץ יהיה Easy As Life של Deborah Cox הנפלאה, מכיר?

א ו ח נ ה

New member
אין לי שמץ, אבל מוטב להם

שיהיו בורקסים שם ועוגה עם הרבה קצפת אחרת אף אחד לא יצא משם חי

א ו ח נ ה

New member
שונא מתנות יחיה ../images/Emo132.gif

יחיה בדיכאון אני מקווה שיביאו לי דברים מעניינים ובלי ספרים חוץ מעיתון אין לי סבלנות לקרוא בכלל

NoKiA2003

New member
אני דווקא אוהב לקרוא אבל אין לי

יותר מדי זמן והאינרטנט קצת מנוון את לי את המוח, אני תמיד שמח לקבל כל מיני דברים חמודים לבית. לפני חודשיים ארגנו מסיבת הפתעה לחבר וקנינו לו מכשיר DVD ב-300 ש"ח, אם לא היה לי הייתי שמח לקבל.

א ו ח נ ה

New member
אני צריך כמה חברים מליונרים

אני צריך דחוף אבל דחוףףף מערכת סטריאו חדשה (Kenwood never again) טלויזיה 34" DVD משולב עם וידאו (בכל זאת קשה לי להיפרד מקלטות שהקלטתי מ-MTV משנת 1992) מיטת מים (לא נפרט למה) ו....זהו בערך כל זה ואני מסודר

NoKiA2003

New member
או זכייה בלוטו, אבל זה אף פעם לא

נגמר, תמיד רוצים עוד, לי יש דיוידי משולב וידאו זה0 אחלה של דבר
200$ בדיוטי פרי

א ו ח נ ה

New member
חחח אם ככה אתה נחשב בתול עדיין../images/Emo8.gif

מי שלא ניסה מיטת מים לא יודע מה הוא/היא מפסידים!

NoKiA2003

New member
מיטת מים היתה להיט בשנות השמונים

עד כמה שאני זוכר לא? אין לי פריצות דיסקים

א ו ח נ ה

New member
באייטיז הייתי עסוק ברובוטריקים

אז האמת אין לי מושג... אבל מה יותר יתאים למנהל פורום שנות ה-80 "לישון" על מיטה משנות ה-80

למעלה