צריכה עזרונת מקווה שאני במקום הנכון...

צריכה עזרונת מקווה שאני במקום הנכון...

אני סטודנטית לגיל הרך ובמהלך הלימודים שלי אני צריכה להעביר בכיתה א' שבוע על פינה אורינית. בחרתי את נושא הספריה. אני צריכה להכין עם הילדים פינה שתדמה את הספריה. איזה שלטים? דברים אתם חושבים שצריך להכין/ללמד? מה יש בספריה? אני מתכוונת גם לשלטים.... אשמח מאוד אם תעזרו לי! עמית

חייםלוי

Member
מנהל
מצטער אבל אני והגיל הרך בספריה לא מסתדרים ../images/Emo13.gif

אני כובד בספריה אקדמית גדולה. יש לנו כמה גולשות שעובדות בספריה ציבורית ואני מקווה שיעזרו לך.

ספרית הגיל הרך - ואיך מגדירים את הגיל הרך?

ספרים המיועדים לתלמידי כתות א', אילו שזה עתה למדו לקרוא נמצאים בעיקר המיועד לגיל הרך, אך גם במחלקת נוער, שם ממקוקמות בעיקרסדרות כמו ראשית קריה, קריאה ראשונה וכו'.. פינת הגיל הרך מעוטרת בגיבורי ספרות הילדים, תמונות בנושאים שונים והנושא עתה הוא חנוכה כמובן. ספרים מוצגים בכונניות תצוגה, ויש לנו גם רשימת ספרים מומלצים המחולקת לילדים ולהוריהם.כן וגם ציטטות בשבח הספר דוגמת "הספר הוא החבר היותר טוב בעולם" (אבן עזרא) וכד'. ומכיון שחלק מספרי הגיל הרך ממוקם במשחקיה- שם יש גם בובות, קוביות, המראה ממש חגיגה לעיניים וללב. בפינת העיון לילדים גם פוסטרים של שיטת המיון העשרוני, של דיואי, בליווי עיטורים . בהצלחה

אור תודה רבה!!!

אני צריכה לעשות ספריה לא רק בהקשר לגיל הרך הם צריכים ללמוד דרך הפינה האוריינית על הספריה. איזה עוד שלטים יש בספריה שהם שייכים לספריה ואם יש לך עוד ציטוטים נחמדים אני אשמח לשמוע עליהם! באמת תודה הרבה!!!!!

למעלה