צריכה עזרה

shirshurina

New member
צריכה עזרה

מכיוון שאני מניקה בלבד ואני נוסעת לחו"ל ומשאירה את ביתי בארץ, כיצד ניתן לדעת כמה היא צריכה לאכול בכל מנה? הרי בהנקה אין שום אינדיקציה לכמות... אם יוצא לי לשאוב אז יוצא לי רק 100 מ"ל ומשום מה נראה לי כי זו כמות נמוכה לבת 6 חודשים.

ThaliaArt

New member
את צודקת. זה בלתי אפשרי לדעת

מה שאני הייתי עושה זה מנסה לשאוב כמה שיותר. בכל רגע פנוי תשאבי. מכיוון שלא יוצא לך הרבה (אותו מצב כמו שלי) תנסי לקחת כדורים שמגבירים את יצור החלב. אני קיבלתי עכשיו כדורים שנקראים "חלב אם" זה כדורים טבעיים (מכילים שומר ועוד מיני ירקות...) וזה עובד. כך יהיה לך יותר ותוכלי להקפיא ולהשאיר. מקסימום ישאר כשתחזרי. ובמקרה הכי גרוע, אם לא יהיה מספיק יתנו לה בזמן שנשאר תחליף וכשתחזרי תמשיכי להניק

shirshurina

New member
קודם כל תודה

שאבתי כבר די הרבה אבל נראה לי שלא יזיק להצטייד ביותר... איפה קונים אותם? בבתי טבע או בבתי מרקחת? וזה עובד מיידי או שלוקח לזה כמה ימים? כי הטיסה בעוד שבוע בדיוק. אחר כך כשמפסיקים לקחת זה מחזיר את המצב למה שעכשיו? כדי שלא יהיה מצב שבחו"ל אני אצטרך לשבת ולשאוב כל היום....

ThaliaArt

New member
האמת היא שאני לא יודעת

קיבלתי את הכדורים מחברה. התחלתי לקחת אותם אתמול ובערב כבר הצלחתי לשאוב יותר מיום קודם, מה שאומר שזה עובד מיד. מכאן את יכולה להבין שאין לי יותר מדי תשובות בשבילך. אני מניחה שקונים את זה בחנויות טבע, אולי בחנות יוכלו לענות לך על השאלות האלו. לדעתי כדאי שתפסיקי איתם איזה יומיים שלושה לפני הנסיעה כי אחרת יהיה לך גודש שלא תוכלי להשתלט עליו שם. והאמת היא, עכשיו שאני חושבת על זה תצטרכי לשאוב גם בחו"ל כי אחרת תרד/ תפסיק לך תוצרת החלב, כי לא תהיה דרישה. אז אולי את יכולה להמשיך איתם עד הרגע האחרון, אם ממילא תשאבי כשתהיה בחו"ל. ודרך אגב- נסיעה נעימה

shirshurina

New member
סופ"ש הבא

בעוד שבוע (יום חמישי הבא) לארבעה ימים. אחרי 6 חודשים אינטנסיבים עם הילדה אני מרגישה שאם אני לא אסע אני פשוט אצא מדעתי.... ברור שיהיה קשה מאוד (!!!!!!!!!!!!!!!) אבל זה גם בשביל הזוגיות....

למעלה