צריכה עזרה

RamlaCity

New member
צריכה עזרה

היום, שלא ממש היה שטוף בשמש אבל עם הרבה שמחה בלב, נסענו חבר שלי ואני ל"תנו לחיות לחיות" ואספנו משם כלבת לברדור מעורבת עם עוד משהו, לבנה ויפה, cool כזאת. אבל אין לה שם... קוראים לה לינה כי ככה קראו לה בבית הקודם שלה כי היא דומה לרוסייה, ככה אמרה לנו האישה, אבל לא מצלצל לי טוב השם הזה.. אספנו אותה ממשק דרור ליד רמלה, ואני הלכתי איתה ברגל כי לא היה מקום ברכב דו גלגלי גם למאה קילו ביסלי של כלבים , גם לי וגם לכלבה. איך שהיא עוברת את הגבול לרמלה, איפה שמוכרים פרחים לצד הכביש, אורו עיניה של הכלבה, וישר היא הרגישה בבית. באה לשכונה וישר אמרה שלום לכולם. אז רק שם. ככה שאם למישהו יש רעיון .. ותודה מראש.

MARMELAD

New member
טוב הנה

אולי תקראי לה ליני? אולי לייני? אולי לינדה? אולי צ´יצ´ו? אולי לינקי? אולי לוקי? אולי לושה? אולי לולי? אולי לולה? אולי ליבי? אולי ליקה? אולי לייקה? אולי לודביג? אולי הדוויג? אולי קוצ´י? אולי נושנוש? אולי יולי? אולי פצ´פץ´? אולי פוצי? אולי פיצי? אולי צ´יקה? אולי צ´וקה? אולי צ´יקי? אולי מיקי? אולי פליפי? אולי קיצי? וקיצקי? וקיציקי? וקיציצ´ו? ופיקאצ´ו? ופיקה? ופוקי? ופוקית? ופוצית? ופשושית? ופשפשית? ופשפשינה? וקושקושינה? ושושו? ומושי? וצוקי? וניוקי? ובטי? וברני? ופרדי? ווילמה? ובאבלז? ונבחא? ושנורא? וחדגי? ופסחא? ואיסטרן? וניו ייר? וזיקוקית? וגחלת? ומנגליה? ומונגה? וטיפטיפ? וטיפטיפונת? וקטנטונת? ודרדסית? וסובארו? ונולי? ופיאסטה? ומקרנה? ולקרדה? וסלאמי? ובייקון? ואגנוג? ומילקי? ופרילי? ופרעצל? ובייגל? ולקס? ולקסי? ולות´ר? וקינג? ומרטין? ומלקולם? ואיקס? ודי.סי? וקנזס? ודורותי? ומטולה? ורמלה? ורעננה? עזרתי? אבל הנה עוד משהו... את באה... לזה?

Gefen

New member
רותי....

אחלה שם ל
ה.... הכרתי פעם כלבה בשם רותי ואהבתי...משום מה, זה הפך אותה למין אנושית כזו..

judyr

New member
שוקו../images/Emo70.gif

תקראי לה שוקו... ואז יש לך כבר שם חיבה.... שוקולינה.....

hagelslag

New member
שם לכלבה ../images/Emo107.gif

ראשית - מזל טוב! בקשר לבחירת שם לכלבה, מצ"ב קישור לדיון בנושא בפורום חיות מחמד (שכדאי לך לבקר גם בו!). בקישורי הפורום תוכלי למצוא גם כמה לינקים לאתרים ובהם שמות אפשריים. ל-
שלי יש כמה מכרות בשם בודה, קאטו, ג´ויה, פלקס, לוקה ועוד כל מיני שמות הולנדיים מסובכים... בהצלחה!
& hagelslag

marsala

New member
רמלאית, אני מציע../images/Emo6.gif

שחרזאדה ............. וברוכה השבה.... moish

RamlaCity

New member
המון תודה

באמת. החיים עם כלבה די מצחיקים, ואיכשהו גם התרגלנו לשם שלה, לינה. שהפך - ללין... יום טוב לכולם ותודה על העזרה..

רותי גל

New member
שם לכלבה

לפני שנה כלבת הלברדור שלנו החזירה נשמתה לבורא בגלל סיבוך בהמלטה והעניין ציער אותנו מאד- במיוחד את ילדיי שקיבלוה ליום הולדתם 6 שנים קודם לכן. לברדור כידוע הוא גזע מדהים בקסמו ובאהבתו לילדים בפרט . לכלבה שלנו קראו מוקה - על פי בחירת הילדים ואני ממליצה על השם בשמם שתהנו ממנה

למעלה