צריכה עזרה... :(

צריכה עזרה... :(

פאנג שווי תמיד עניין אותי. אבל אף פעם עוד לא יוצא לי לחקור את הנושא... לפני חודשיים בערך הגיע לעמוד הראשי בתפוז רשומה של יועצת (ככה קוראים לזה) פאנג שווי וישבתי וקראתי בשקיקה את כל הרשומות שלה ... היו לי בעיות במחשב והרבה דברים נמחקו לי.. הקישור לבלוג הזה בין היתר.. היא ממש הסבירה יפה שם איך מומלץ לתכנן חדר וכו'.. מצאתי בזה הגיון רב.. בזמן האחרון אני (אחרי שעיצבתי מחדש את החדר שלי) אני מרגישה שאני חסרת אנרגיות אין לי כח ללכת לעבודה אין לי כח ללמוד (סטודנטית) פשוט אין לי.. ניסיתי למצוא את הבלוג ולהעזר בו כדי לעצב מחדש את החדר שלי ואני לא מוצאת אותו.. :( :(... מישהו יודע על מה אני מדברת? יכול לעזור לי? המון תודה מראש!

דנה A

New member
סידור החדר

הי תולי, ברוכה הבאה לפורום, אירגון החדר תלוי במספר פרמטרים, וישנן מס' אסכולות שונות הרואות את אופן הצבת הרהיטים השונים בחדר באופן שונה. כאשר ישנן הבדלים ברמות עומק הניתוח של החדר והבית. יתכן ותארגני את חדרך היטב עי' אסכולת הצורה, תמקמי את מיטתך כך שתצפי אל הדלת, לא תשני תחת חלון וכדומה ישנה גם אסכולת שמונת הכיוונים, ועפי' תאריך הלידה תשני במיקום המיטיב עימך. ישנן אסכולות מתקדמות יותר, שיועץ מנוסה יתכן וימליץ לך לישון באופן שיהיה בניגוד להמלצות הקודמות. כמה זמן שאת מתגוררת באותו החדר שאת מתארת? אלו שינויים ערכת, ומזה כמה זמן? יום מקסים דנה

תודה דנה על המענה..

ככה.. אני בחדר הזה כבר .. המון זמן בערך 12 שנים.. כאשר בהתחלה חלקתי אותו עם אחותי ועכשיו בעצם כבר 5 שנים אני לבד בחדר (אחותי התחתנה!).. מצחיק שנתת את הדוגמא של המיטה והחלון כי המיטה שלי באמת מתחת לחלון - יותר נכון שהחלון לצידי יותר לכיוון הרגליים. לפני בערך שנתיים שיניתי את החדר - את המיטה של אחותי הוצאתי מהחדר, המחשב שהיה בחדר אחר נכנס.. אני מצרפת תרשים ממש חובבני של החדר שלי .. ככה הוא נראה כרגע.. האמת שאני לא יודעת להגיד לאיזה כיוון החלון הדלת או כל דבר אחר... חח.. מה אתן אומרות על החדר שלי?

דנה A

New member
אירגונו של חדרך

הי תולי האם כפי שחדרך מאורגן כיום ישנו משהו שמפריע לך בו? מעבר לתחושת העייפות? כתבת שעצבת מחדש את חדרך ומאז חשה עייפות - האם מדובר בשינוי נוסף לשינוי שהיה לפני 5 שנים? אם לאחר שינוי באחרונה החלת לחוש כך, שני את המיקום - נסי לשנות עפי' הכיוונים המתאימים לתאריך לידתך, מאחר ואיני יכולה להמליץ לך על מיקום להצבת המיטה מאחר ואין לי את הפרטים המתאימים לכך. מיקום המיטה לעומת החלון אינה בעייתית, יש לסגור את החלון ולהגיף התריסים בשעת השינה. לילה טוב, דנה

למעלה