צריכה עזרה!

צריכה עזרה!

הפסקתי לעשן והתחלתי לעשות הליכה שעה ביום . מישהו אמר לי שאם אני רוצה לנקות את הגוף מרעלים אני צריכה דבר ראשון בבוקר לשתות ליטר וחצי מים, וכך עשיתי. אני נוטלת אלטרוקסין בגלל תת פעילות בלוטת התריס ולאחר כמה ימים חזרו לי כל התופעות שהיו לי לפני שגילו את הבעיה עם הבלוטה, מישהו יכול להגיד לי מה השתבש לי פה?

Orrza

New member
אני מכיר מישהו שמישהו אמר לו לאכול

פירות רקובים. בחיי. האם המישהו הזה מוסמך לתת עצות כאלו? בשום פנים (אלא אם כן התייבשת, וגם אז לא ממש) שתייה של 1.5 באופן מיידי היא לא בריאה לגוף!! מערער את כל מאזן המלחים. במיוחד לסובלים מהיפותאירוידיזם, זה לא נשמע לי להיט.

0 אור 0

New member
ליטר וחצי מים על הבוקר זה ממש יותר מדי

טוב לשתות הרבה (כלומר כוס או שתיים) אבל לא להגזים

מלבד העובדה שמזיק לשתות כך

חשוב לציין שאם את מעוניינת לנקות את גופך מהרעלים שהצטברו בו, יש שיטות יותר טובות ולא מסוכנות לעשות כך. תוכלי לעשות חיפוש בפורום ולמצוא המון דיונים שהיו בעניין. השורה התחתונה היא שכדאי לעשות זאת בליווי מטפל באחת משיטות הרפואה המשלימה. במיוחד לאור העובדה שאת נוטלת תרופות וסובלת מתת פעילות של בלוטת התריס, לא כדאי לשחק עם הגוף ומומלץ ללכת למישהו שמבין בנושא. בהצלחה

0 אור 0

New member
ופתאום שמתי לב לנקודה נוספת וחשובה

האלטרוקסין בדרך כלל נלקח על הבוקר, יתכן מאד שאם את שותה ליטר וחצי של מים מיד לאחר האלטרוקסין, אז כולו נשטף מהגוף, ולמעשה את סובלת מהתופעות, כי חסר לך ההורמון המאזן.

נכון אבל!

חשבתי על זה בהתחלה, לכן לקחתי את האלטרורסין לאחר שתיית המים. כבר יומים עברו מאז שהפסקתי את הרעיון הטיפשי הזה ועדיין יש לי בצקות ברגליים כנראה יקח זמן להתאזן שוב. טוב לפחות למדנו שהמים שוטפים הכל.

למעלה