צריכה עזרה

rachelishalev

New member
צריכה עזרה

אני לא יודעת אם יש בינכם שטסו כבר לפולין או לא אבל מי שיכול לעזור אני תודה לו חברות שלי נוסעות לפולין במסגרת בי"ס (אני לא נוסעת מכל מיני סיבות) חשבתי להכין להן משהו נחמד שיעשה להם טוב ברגעים הקשים אני אשמח לקבל רעיונות לדברים כאלה( דרך אגב קראתי את ההודעה שכתובה קצת יותר למטה ועל כל הדברים האלה חשבתי כבר אבל רציתי עוד משו מיוחד...) בעיקרון אני רוצה לעשות להן קופסא שיהיה כתבו עליה לשעת הצורך ולשים בה תמונות, כדור כזה רך כדי להוציא את העצבים ועכשיו אני צריכה עוד משו... חוץ מזה תיכננתי לעשות או לקנות לכל אחת תליון גדול של מגן דוד עם שרשרת וכמובן גם מכתבים אישיים לטיסה... בנוסף לכל זה אני אשמח מאוד מאוד לקבל קטעים שנוכל לעשות מזה צ'ופרים בשבילם (קטעים על א"י פולין וכו' עוד רעיונות התקבלו בברכה) תודה רבה רבה רחלי

Grey Faerie

New member
הממ

בדיוק אתמול חברות שלי נסעו.. כתבתי להן מכתב טיסה ובפנים הוספתי שקית חימום אישית עם פתק כזה (לכל אחת משהו שונה) נניח - כדי שלא תחזרי בתור ארטיק/ מקווה שלא קר יותר מידי וכו'. את יכולה לקנות להם או להוריד מהאינטרנט תשחצים/ סודקו - שיהיה איך להעביר את הזמן במטוס/בנסיעות הארוכות באוטובוס כתבתי להם גם את השיר אפר ואבק ומאחור רשמתי להם משהו אישי, כי זה שיר שהתחברתי אליו מאד במסע ובלהבלהבלה. כשאני נסעתי אחותי הכינה לי מלא דברים במעטפה ענקית למשל חטיף ביסלי לגעגועים לארץ או כרית קטנה כזאת של תכשיטים כדי שיהיה נוח וכל מיני כאלו :p

המממ..

חברה שלי ואני היינו בריב די רציני לפני הטיסה ואז ממש שהמטוס המריא, שכחתי לכבות את הפלאפון, ופתאום שאני כמה מטקים(אם לא ק"מ) מהארץ יש לי שיחה מאבא!! הוא רצה לבדוק אם עליתי למטוס.. אוקצור, ממש כשנכנסתי למטוס היתה לי ממנה הודעה "וזה כל כך קשה זה כל כך קשה לראות אותך בורח בשמיים זה כל כך קשה זה כל כך קשה למצוא טיפות של אושר בינתיים" [א.גפן/מטוסים] זכרי שיש אותי שמתגעגעת... וזה גרם לי להרגיש ממש עצוב מצד אחד, אבל מצד שני זה גרם לי לאושר עילאי:]

HeNoOsH

New member
נצל"ש- חזרתי מהטיול שנתי !

לא ידעתי לאן לשרשר את זה ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה.. קיצר...חזרתי לפני שעה וחצי מהטיול שנתי, 3 ימים באילת...היה מדהים!!!! באמת שזה היה אחד הטיולים היותר מושקעים ומהנים...הרבה זמן לא נהנתי ככה בטיול שנתי. טוב אולי אני אחפור ובטח גם לא תקראו אבל לא משנה חח.. המסלול ביום הראשון היה די קל עם תצפית על כל אילת וההרים שמסביב..ממש יפה! בערב לקחו אותנו לבר ביץ' לערב ברביקיו ומסיבה...מקום כ"כ יפה ועם אווירה נעימה, היה שם ממש כיף. המסלול ביום השני היה טיפה סיוט. 7 שעות של הליכה, קפיצה מסלעים ובשיא החום אבל עברתי את זה. בערב היה לנו 3 שעות חופשיות להסתובב חופשי. תיכננתי ללכת לעיר המלכים או לנייטמר אבל לא היה מספיק זמן אז הלכתי עם כמה חברות לסיבוב בטיילת, בקניון ובקניון מלכת שבא וישבנו בסוג של מסעדה ואכלנו מלאמלא. קניתי לי חולצה של דיסני מפוקס וזהו =\ הזמן עבר בטיל. היום היה אמור להיות לנו מסלול בקניון האדום אבל ברגע שהגענו לשם הגיעו עוד הרבה קבוצות אז אחרי שנייה הלכנו, עשינו סיבוב באוטובוס ואז היה שיט של שעתיים..השתזפתי טיפה =] חח לא שמים ממש לב...והיה כיף! חעחע לא נפלתי אפילו פעם אחת במסלולים! גאה בעצמי :] הצטלמתי מלאמלא, בעיקר היום אני וחברות שלי התפרענו עם המצלמות...אולי אני אשים פה כמה ברגע שישלחו לי. מחר אני לא הולכת לבצפר...אמרו לנו לבוא ב10 אבל אין לי כוח לכלום..אני אקום בצהריים בטח. וואי שתהיו בריאים כמה אתם כותבים! טוב ממש ממש חפרתי..לילה טוב =]

למעלה