צריכה עזרה

B a Z u K a

New member
דווקא רוב הישראלים שאני מכירה

מפונקים..כולל אני
אבל כשאני חושבת על זה גם רוב היהודים האמריקאים שאני מכירה מפונקים..וכולם גם מודים בזה..

kit k@t

New member
אנסה לעזור...

דברים שונים: *הנוער פה מתחיל לנהוג הרבה יותר מוקדם מישראלי, וגם בדרך כלל יש לטינאייג'ר רכב משלו. *פה הרבה יותר נוער עוסק בספורט תחרותי, ולבתי הספר יש תקציבים עצומים לזה לעומת ישראל. *בארץ רוב הנוער דובר שתי שפות (כי נורא קשה בלי אנגלית), ופה חייבים שנתיים של שפה זרה, אבל קשה לומר שלומדים מזה משהו... *מהנסיון שלי, פה מקבלים זרים יותר טוב. בארץ ישר יקטלגו אותך, ופה ישאלו על התרבות ויתייחסו אליה בכבוד בדרך כלל. *פה הרבה יותר מקובל להתחיל משפחה בגיל 20. בארץ יסתכלו עליך כאילו אתה משוגע, או חרדי בתחפושת.... דברים משותפים: *-תוך כדי שאני בוהה בחבר משחק בXBOX...- משחקים במשחקי מחשב ומשחקי וידאו בערך באותה כמות. *תרבות השתיה והסמים הקלים היא בערך אותו הדבר... *קשה למצא מה משותף... ילדים הם ילדים... הכל דומה. קאט

kit k@t

New member
לא בחוגים שלי...

בגיל 15 רוב החברים והמכרים שלי היו משתכרים... פה יש יותר התלהבות מזה כי זה לא חוקי, אבל באופן כללי ממש לא ראיתי הבדל. אבל פה למשל, יש הרבה יותר סמים בין בני נוער מבארץ... סמים קלים באותה מידה בערך, אבל סמים קשים ממש לא. קאט

Aya234

New member
מצחיק

כי פה(ארה"ב) הנוער הרבה יותר ילדותי..זה ממשיך אפילו בשנות ה-20..אז להגיד שזה יותר מקובל להקים משפחה..לא יודעת עד כמה זה נכון. הנוער בישראל הרבה יותר בוגר. אני בארה"ב כבר שנה וזה הדבר שהכי שמתי לב אליו

kit k@t

New member
אז כשתצאי מהתיכון

את תשימי לב כמה בנות נשואות בנות 21 עם ילד יש פה... וזה ממש לא נחשב מוקדם, וזה ממש לא נחשב מוזר. אם החבר שלך חייל אז אתם תתחתנו, כי אחרת את לא תקבלי שום הטבות (ויש מספיק הטבות), ואחרי שתתחתנו והוא יסע לעירק פעם אחת את תביני שמשעמם לך, ותעשי ילד... ואלו חיים של בערך מחצית הבנות באזור סן דייגו (בגלל הבסיסים הגדולים פה). קאט

ציקהלה

New member
זה מהחשיפה

הנוער האמרקאי נחשף לדברים שונים. את יכולה להגיד מה שאת רוצה בקשר לילדותיות. אבל לכולם יש אחריות שונה.

למעלה