צריכה עזרה

צריכה עזרה

שלום אנשים אני צריכה שתכתבו לי איזה דרכים אתם מכירים כדי לצאת מדיכאון? תודה

GALI02

New member
היי לירן

אני חושבת שכדאי שתסביר לנו קודם מה קרה. לכל דכאון יש סיבה וצריך קודם לברר מה הסיבה ואז לחפש פתרון בכל אופן אני כאן בשביל להקשיב ואני מקווה שאני אוכל גם קצת לעזור לך
גילי

היי לך

דבר ראשון אני בת דבר שני אני בדיכאון בגלל אהבה בלתי אפשרית...בערך אז אנשים, איזה דרכים אתם ממליצים כדי לצאת מדיכאון?

GALI02

New member
טוב אז...

אני חושבת שה"בערך" הזה די חשוב. כי אם האהבה היא בלתי אפשרית אז פשוט תנסי להבין את זה ולהמשיך הלאה( זה לא כל כך קל לעשות כמו להגיד אבל מוכרחים)יש משפט שאומר שהדרך היחידה להגיע לשלווה זה פשוט לקבל את הדברים שאין ביכולתנו לשנות ולהתעקש לשנות את הדברים שביכולתנו. אז אם יש סיכוי שהאהבה שאת מדברת עליה תוכל להתממש אז תנסי לעשות משהו בנידון. בכל מקרה כמו שאני רואה את זה הדרך לצאת מהדיכאון זה לחשוב: יש משהו שאני יכולה לעשות? אם לא אז להרים את הראש ולהמשיך הלאה. אם כן אז יאללה בואי נחשוב מה עושים

ניקולי

New member
היי לירן

ובכן עצה ידידותית איך לצאת מדיכאון... פשוט מאוד לא לחשוב, לא לנבור.. לא להכנס לרחמים עצמאיים.. פשוט לחשוב צלול ונקי.. ולא משנה מהי הסיבה לכך..להמשיך לזרום.. אין טעם כלל וכלל להביט לאחור..ומה עם מה שיש ללמוד לחיות.. החיים קצרים ואין לדעת מה יהיה בעוד שניה.. חבל על הזמן.. ניקול*

המלצת היום

חומד,האם הסיבה שלא טרחת לציין את הסיבה לדיכאון היא הכרה במצב,אהבת הקיים,או סתם מלנכוליה מדומה ,ריגעית וחולפת?! אם זה בגלל גבר -טוב עשית שלא ציינת... בכל מקרה -אל תישכחי שהדרך היחידה להיות קבורה "עם הטובים"היא להיות תלויה בין האדמה לשמים...

ortal_sh

New member
ההמלצה שלי ........

לצאת מהדיכאון היא לנסות להעסיק את עצמך כמה שיותר - כלומר לבלות, להיות עם חברים/חברות , להיות באינטרנט, להכיר אנשים חדשים, והכי חשוב לא לחשוב על העבר ועל מה שבלתי אפשרי , אלא להפך להחשוב מה אפשר לעשות , לנסות לחפש מישהו אחר שישכיח לך את העבר, ואת האהבה שבלתי אפשרית ! אני מקווה שעזרתי מעט... שיהיה לך לילה טוב. אור-טל

~מעיין~

New member
ללירני

קודם כל להעסיק את עצמך... והרבה ללכת ולבלות גם מלא ככה תכירי אנשים חדשים וזה ישכיח אותך טיפה מהדכאון למרות שאני יודעת שכשבדיכאון אין חשק לכלום את חייבת את זה בשביל עצמך העיקר לא להיות לבד.. כי כשאת לבד את תחשבי על הדבר שבגללו את בדיכאון והמצב שלך יגרע מקווה שעזרתי
-מעיין-

למעלה