צריכה עזרה..

נטלטול

New member
צריכה עזרה..

אני לא יודעת מה אמורים לשאול פה ומה כ"כ הולך פשוט ראיתי את נושא הפורום ולא יודעת למה החלטתי לשפוך פה.. אז ככה.. אני בת 19 מהמרכז רציתי לשתף אתכם במשהוא מעניין אותי מה תגיבו אני בעצמי לא יודעת מה לעשות עם כל הסיפור הזה... עצוב לי.. זה כבר כמה ימים שאני מדוכאת וחסרת אונים מה שאני עומדת לספר אף אחד לא יודע/ת ככה שאני מרגישה פתוח להוציא את הכל בכתב.. אז ככה.. כמו שאמרתי אני בת 19 הכרתי לפני שנה וחצי בערך ילד בן 16 לא משנה דרך איך.. זה מסובך מידי.. בקיצור, בהתחלה התחלנו לדבר שיתפנו נפתחנו אחד לשנייה בשיחה ועדיין הכרתי בגיל שלא ולא חשתבי שיתפתח משהוא אני בת 19 והוא בן 16 ואין מצב! באיזשהוא שלב התחלנו לדבר בטלפון ומשם- החלטנו להפגש.. כך זה נגרר לפגישה שנייה.. נשיקה.. אל תשאלו אותי איףך פשוט התאהבתי בילד הזה.. לא שהוא נראה ילד אבל בכל זאת אני יודעת- שהוא בן 16! זה ילד! זה בית- ספר שיעורים זה ילדדדד נסיתי להפנים אבל אל יכולתי להמנע מזה.. ולא כ"כ חשבתי בזמן שיצא לי להיות איתו חשוב לציין שלפני שהכרתי אותו יצאתי עם בחור שפגע בי ככה שהוא מילא את כל החום והאהבה שלא היה קודם לכן.. נכון להיום, אני נמצאת עם הילד הזה כבר שנה שלמה! יוצא לי לחשוב מה לעזאזל את עושה איתו? נכון.. זה מאוחר.. כי כבר שנה אני איתו אבל מה לעשות שאני אוהבת אותו גם במהלך השנה יצא לי להפרד ממנו ולחזור גליתי שאני אוהבת אותו באיזשהוא שלב הוא נכנס אליי הבייתה ההורים שלי שמגועים עליו גם האחים אין לי את מי לשאול שייעץ לי אני מרגישה אבודה! מצד אחד אני אוהבת אותו מצד שני כ"כ חסרוות בקשר ליציאות כי הוא קטן וגם כולן עם חברים גדולים ויכול להיותש התפתח עתיד.. בקיצור זה לא משנה גיל אומר המון לדעתי אני לא יודעת מה לעשות.. אתם יכולים לא לייעץ רק לההביע את דעתם או סתם משהוא להעיר אם מתחשק לכם בבקשה אולי זה יעזור..

דוש2

New member
היי

זאת דעתי: לאהבה אין גיל, כן , כמה שזה נדוש, כשאהבה מתממשת היא נעשית ובגדול,אם את מאושרת,נהנית איתו , אז מה זה משנה בן כמה הוא,נכון שזה לא כמו ההבדל של 30 ו-27 וכד', אבל את אוהבת אותו , את נהנית איתו אז מה אכפת לך מה אחרים חושבים עליו,או עליכם, העיקר שטוב לך.. בהצלחה

באהבה אין כללים ואין חוקים

אם שניכם אוהבים ומרוצים מהקשר- אז למה לא? אחותי תמיד יוצאת עם בני זוג שצעירים ממנה בכמה שנים. אני מאחלת לך המון אהבה איתו ואושר.

אשkלוני

New member
הי..זוכרת את קחי אותי שרון?

בם שם היו בנים קטנים ממנה.אם את רוצה אותו הוא אותך.אז תלכי עלזה.אין גבול לאהבה.קחי בחשבון שהוא קטן.והוא יכול להשתנות פתאום....

גם אני כמוך

אבל בגיל אחר אני הייתי בת 28 והוא בן 25 אותו הפרש וזה לא הפריע לנו להתחתן לאהבה אין גבולות ואין נורמות לא כתוב בשום מקום שחייבים לצאת או לאהוב גבר מבוגר מאיתנו (למרות שהחברה כאילו "מצפה" מאיתנו) אז תאהבי כאילו אין מחר

sovs

New member
צר לי להיות האיש הרע.

היי. באמת צר לי להיות האיש הרע ולהגיד שהגיל, לפחות בגיל הזה הוא קריטי ומשפיע ואני אסביר מדוע. קודם כל עד כמה שקשה להודות ההתפתחות המנטלית של בנות היא יותר מהירה מזאת של בנים (בגלל זה תראו הרבה פעמים בנות בנות גיל נמוך יותר מזה של הבנים בקשרים). הגורם השני שאני חושב שהוא קריטי זה המסגרות החברתיות ששני האנשים נמצאים בהם, ז"א את אמורה להיות כבר בצבא או ממש בסופו והוא עדיין בכיתה י"א, וכשאת תסיימי צבא, הוא רק יתחיל אותו ומה תעשי אז? את תמיד תיהי כמה צעדים לפניו, ובמקרה וזה יימשך את תרצי לעלות בסולם הקשר שלכם ולא בטוח שהוא יהיה מוכן ובשל מספיק להתקדם איתך, הבעיה הנוספת היא ביצייאות, הוא לא יכול להיכנס למועדונים או כל מיני דברים כאלה (עדיין בגלל הגיל). והאמת שאני יכול לתת רשימה באורך דף פוליו עם כל הבעיות שנגרמות עקב הפרשי הגילאים שלכם. אבל הייתה לי ידידה שהייתה איתי בכיתה י"ב והייתה בת 19 וקרה שהתחילה לצאת עם מישהו מכיתה ט' ז"א בסביבות הגיל 16 (לא נראה לי שזאת את כי המקרה היה לפני כ 4 שנים), היא הייתה נבוכה בגלל הפרשי הגילאים היא שמרה את זה בסוד כמעט מכולם. והיא תמיד שאלה מה היא צריכה לעשות כי זה גרם לה הרבה בעיות (האמת שאני לא יודע מה קרה להם אבל אני יודע ששנה הם היו ביחד ואז פשוט התנתק הקשר בינינו). אבל בסוף אמרתי לה את מה שאני אגיד גם לך, במקרה ותמשיכו בקשר שלכם יהיה לכם קשה, בהתחלה אני חושב במיוחד לך כי את תמיד תקדימי אותו, בין אם זה בצבא, בלימודים אחרי הצבא, בעבודה וכו', ובכלל זה יעשה לכם המון בעיות, אבל לא בעיות שאי אפשר להסתדר איתן, זה יהיה קשה וזה יהיה מר, אבל אתם אוהבים אחד את השני זה יהיה טעם מתוק בסוף. זה הקטע המוזר בבני אדם, שאנו דורשים את הסבל של אהבה, וקשה לנו בלעדיה, שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי ושהדרך שבה תבחרי תגרום אך ורק אושר.

תגובה

אדם בלי קשר לגילו יכול להיות אדם טוב. אם את אוהבת אותו וטוב לך אתו, כדאי שתשארי אתו. אולי לא יתאים קשר חברות אלא ידידות. כדאי שתבררי, אם לפי החוק מותר לכם להיות חברים או שעליך לחכות שיתבגר (יתכן שהוא קטין ואת לא). גם אם תשמרו קשר ידידות, יכול לצאת מזה משהו יפה ואולי בעתיד תוכלו לעבור לחברות. עליך לחשוב כמה את אוהבת אותו וכמה הקשר אתו חשוב לך. אם יש מספיק אהבה וענין, אפשר להתעלות על הפרש הגילאים.

למעלה