צריכה עזרה

justme15

New member
צריכה עזרה

אני צריכה עזרה עם המנילה... אני מאוד מאוד רוצה לקבל תפקיד הדרכתי. קיבלתי במנילה "מדריכת מאמן טיסה" והבנתי שזה תפקיד מעולה (אשמח לקבל עוד פרטיםאם יש כאן מישהו שיודע על זה יותר..). הבעיה היא שבאותו אשכול יש לי תפקידים שאני פחות רוצה- חונכת מתמטיקה ופיזיקה, וחונכת במכללה הטכנולוגית של חיל האויר (שגם על זה אני לא יודעת כלום, אבל זה נשמע על הפנים..) בכל מקרה, יש דרך להבטיח שבמידה ואני אקבל זימון- זה יהיה לתפקיד שאני רוצה? ובמידה ואני לא עוברת את המיונים, הבנתי שאני "נופלת" לתפקיד שהוא גם נחשב יחסית, מישהו יודע על זה משהו..? כי אני די בטוחה שאני לא אעבור את המיונים, אז השאלה היא אם שווה לי לסמן את זה בכלל, הרי זה סוגר בפני את האופציה להדרכה ביחידות שדה וטירונות (שאני גם רוצה..) ובקשר לשאר ההדרכות- חי"ר, נ"מ, חיל שיריון, חיל הנדסה וכו'...איזה מהם עדיף? ובגדול, איזה אשכול כדאי לי לבחור מההדרכות, את האשכול עם הסימולטורים או הדרכה ביחידות שדה ובבסיסי הטירונות? (חיר, שריון וכו'..) תודה..

PinkyRaSta

New member
כולםן צריכיםות עזרה ../images/Emo210.gif

עם המנילה ועל כן יש שרשור(ים!) מיוחדים לכך. אבל אנסה לענות בכל מקרה. אין שום דרך להבטיח שום דבר בצבא. תדרגי את האשכול אם את מעוניינת בתפקיד מסויים מתוכו. אם תקבלי זימון למיונים לאשכול המסויים תדרגי את התפקיד המסויים בעדיפות גבוהה ותקווי לקבל אותו. אם לא תתקבלי, או תחתמי ויתור, תמיד תוכלי לקבל עוד מיונים, לדוגמא לאשכול הדרכת יח"ש שאת גם רוצה. אבל בינתיים תחשבי מה את רוצה יותר כדי לדרג את זה גם כך, ואת לא בוחרת, את מדרגת, וצה"ל די עושה את הבחירה בשבילך.

למעלה