צריכה עזרה

Small Rabbit

New member
צריכה עזרה

שלום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אמא לילד קטן (קצת פחות משנה), נשואה שנה וחצי, בקשר עם הבעל (מאז שהיה חבר) כ-4 שנים, החתונה היתה...בגלל ההריון, למרות שזה היה הכיוון בכל מיקרה. העיניין הוא, שבעלי קיבל הרבה "מתנות" מהטבע ומהמוהל - יש לו עקמת, שגרמה לנו המון בעיות, לפחות בהתחלה. העקמת היא תוצאה של ברית מילה, זה ברור מאוד, זו גם הדעה של אנשים, שמבינים יותר ממני בזה. בנוסף, יש לו שפיכה מוקדמת וזה אומר - דקה אחרי החדירה, מקסימום שתי דקות - פעם בכמה שבועות או חודשים. (קרה אולי 3-4 פעמים, שזה היה יותר, אבל גם לא משהו נורמלי). כבר ליפני הרבה זמן (שנים) דיברנו על כך, שהוא צריך לפנות לאורולוג, זה נדחה, נדחה, ככה הגענו ל10 בספטמבר - התור. קראתי פה קצת, הבנתי, שאין "פלאים", צריך כדורים, טיפולים...בינתיים לא היה לי שום דבר, שגרם לי להנות ממין (חוץ מאולי הקירבה עצמה - זהו), היו לי כמה קשרים לפני זה, יש למה להשוות. לו היתה חברה אחת, שעזבה אותו- ברור למה. שמתי לב, שמאז, שאני איתו - השמנתי (גם בלי קשר להריון), אני אוכלת שוקולגד בכמויות, אחרי שחשבתי על זה - מובן לי למה. התחלתי להזניח את עצמי, אני ממש לא מרגישה צעירה ואני בת 22 סה"כ. עכשיו, כשאני יודעת, שיש תור לרופא, אבל כנראה זה לא יעזור ממש, אני מרגישה, שאין לי יותר כח לזה. 4 שנים אני בלי סקס נורמלי, שנה שזה נהיה פשוט איום. כבר התחלתי לחשוב על בגידה (לא שאני אבגוד, אבל אני מבינה: למה אחרים בוגדים). סה"כ הוא אבא טוב, בעל אוהב ודואג, אבל יוצא, שאני מוותרת על עצמי. בספטמבר הזמנו נופש, אבל אין לי חשק לנסוע, כי זה גם עם התינוק וגם עם הבעיות שלנו בסקס. האמת- פשוט לא בא לי כבר על סקס איתו, כי זה אפילו לא סקס. לו אין חשק כל יום ולי יש, למרות שזה לפניו לא היה ככה, אני יודעת, שזה פשוט אי סיפוק תמידי. אני ממש לא יודעת מה לעשות, אם ככה ימשיך, אני פשוט לא אהיה "אישה" בחיים. כל עיניין הכדורים מפחיד אותי, מה גם, שזה לא בטוח יעזור. בקיצור - אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, איתו...

../images/Emo24.gifאני קורא את יאושך..

ורוצה לתת לך תקווה בכל שאתם פונים לטיפול. הטיפול בשפיכה מוקדמת לא חייב לכלול כדורים, אך מצריך שיתוף פעולה של שני בני הזוג. יש מה לעשות!!!! לכו לאורולוג ותקבלו את כל הדרכים האפשריות לטיפול במצוקתך/ם!! סבלנות!!!! עידן מיליצ'ר

למעלה